içim içimi yiyo ya rüyama kadar giriyor. karakter olarak çok seviyorum çok iyi niyetli bir kız ama ahh keşke biraz daha çirkin olsaydı.. o kadar zayıfff ve zarif ki. kuğu gibi.. uzun selvi boylu. incecik beli var. boynu uzun. bacaklarıda uzun. bilekleri incecik. elleri ayakları öyle hoş ki.. pespembe yanakları var. etli dudakları.. kaşları çok şekilli kalemle çizilmiş gibi.. saçları hep çilek kokar. zayıf olmasına rağmen iri göğüsleri var. kalçası minicik ve dik. burnu hokka gibi. kıllarını bile kıskanıyorum. bir kılın rengi bu kadar güzel olabilir mi ya. bu kadar yumuşak bu kadar karakteristik olabilir mi OF OFF OFF. bunu size niye anlattım onu bile bilmiyorum. yardım edin la bana nolur. ben çatlıyorum.. sizce ne yapayım? anlattığıma göre cevaplayın çok mu güzel çok mu çok güzel yani böyle ne biliyim hanii hiç mi şansım yok onun yanında. yok tabi ah :((
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaşallah maşallah maşallah diyelim. bak aşırı kıskanmak çok kötü birşey devamlı iyi niyetli olmaya bak lütfen anlattığına göre arakdaşın çok güzel biri sana ve diğer insanlara düşecek söz ''allah esirgesin^^ dir. lütfen kötü duygular besleme birgün çok yalnız kalırsın bu çokk kötü bir his onun iyiliği için kendini yor gör bak düzelecek herşey
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılhadi biz erkekler tip bakımından birbirimizle dalga geçeriz, evlat olsan sevilmezsin, kız olsan dikilmezsin diye
Ama kızlarda güzel olmak suç baksana, sonunda hiç mi şansım yok onun yanında demesen, senin ona halleniyorsun zannetecektim :D09 Yorumla
Soran+1 yılhallenme durumları yokta erkek olsam köpeği olurdum sanırım :S
şu an sadece yok olmasını istiyorum. yeryüzünde en ufak bir zerresinin kalmamasını..
ve bu kız benim en yakınım.. öyle masum ki. öyle düşünceli ki bana karşı. ama ben istemiyorum işte ölsün acı çeksin aşağılansın istiyorum utanıyorum kendimden iğrenç biriyim ben ya- +1 yıl
sen bu kıza, dost kazığı atarsın şimdi, ilk bulduğun boşlukta :) Güzeller, yakışıklılar, başarılılar bu ülkede çekilmez olurlar ve bu kişiler hep yalnız ( tek) takılır ya da tek takılmaya mahkum bırakılırlar ve sende onu sağlam bir kazık atarak yalnızlığa sürükleyeceksin.
O güzel bulduğun kişiye acıyorum senin gibi birisi ile takıldığı için. Sana acıdığım felan yok...
Sana tek olumlu lafım ; açık sözlülüğün için teşekkür ederim...
Soran+1 yılsaçmalama düşüncesi bile korkunç ona zarar veremem ki ben istesemde olmaz.. ama böyle yapamıyorum uzaklaşıcam bu gidişle ilişkimi kesicem.. zararım dokunsun istemem. ben şaşıyorum zaten nazarım falanda mı değmiyo bu kıza diye hala tek parça :D
- +1 yıl
sen öyle bir anlattın ki onu saat 6 oldu, merak etmeye başladım. Neyse güzel kızdır, Allah sahibine bağışlasın.
Sende ondan uzaklaşır mısın, araya mesafe mi koyarsın artık orası sana kalmış bir şey !! Ama herşeyi ile 10 numara olan bir insanıda sebepsiz yere üzme, bu düşüncelerin, arakadaş arasında değeri yok çünkü. Sen güzelsin 4/4'luksün kusura bakma bu dünyada olmamasın gibide düşüncelere sahip olma. Sana inat nazarın tutmayacak
Dünya nerelere gidiyor hey güzel Allah'ım :(
Soran+1 yılen çokta senin gibilerden nefret ediyorum ya.. sevdiği adam önünde kızı katır katır doğramak istiyorum :S sanane kardeşim tanımuyosun etmiyosun belki hakediyo? iyi ki bir güzel dedim ya eğer bu kadar anlatmasaydım eminim böyle demiyecektin..
- +1 yıl
ben güzele değer vermem, insan olana değer veririm. Senin anlattığın kadarıyla, sana insanlığını en iyi şekilde sunan bir arkadaşın var, değil mi? ve bu kız güzel olduğu için, senin ona karşı bir nefretin var, bu nefretinin diğer bir sebebi ; senden çok çok güzel olması...
Diğer yorumları okudum bu yüzden böyle birşey yazdım. Ben kızın sadece güzel olduğundan ötürü çok iyi bir kız demiyorum bunu diyen SEN'sin arkadaşım :)
Sen en yakın arkadaşından nefret ediyorsun, benden etmemen garip olurdu zaten :) İnşallah o kızı birisi alırda, senin elinden kurtulur ; bilmiyor ki, koynunda yılan taşıdığını...
Soran+1 yıltabi ya o ceylan. ben yılanım. ben neyim ki zaten süprüntünün ucubenin tekiyim. kimsenin nezdinde bir sümükten daha fazla değerim yok.
- +1 yıl
Aynen yok tabi, sen ne kadar ona kin beslersen o kadar zararlı bir canlı olarak görüneceksin.
Sümüğü bile ufak çocuklar yiyor yeri geldimi, seni görse pis diye yerine koyarlardı.
Soran+1 yılo kızı ister keserim ister satarım var ya ruhu duymaz kimsede bişiy anlamaz öyle saf sazan bişiy ki. tamamen beniim irademde her şey..
+1 yılKimse 4\4luk değildir sende tam olan onda eksiktir belkide saklıyodur bilemezsin bunada hayır 4\4luk yazmicaksın heralde dimi butun insanların yaratılışı böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır 4/4lük
- +1 yıl
Peygamberler sadece 4\4luktur ama nasıl olcak o iş ya
Kişilik & Karakter konusunda 690 cevap paylaştı. anaa yakında kafadan dumanda cıkarırsın sen.. devreler yanmış valla :D
14 Yorumla
Soran+1 yılyandı ki ne yandı. öyle bir tanrıçanın yanında sende olsan aynı durumda olurdun. tüm gözler onda. tüm kulaklar onda. kızın dişleri öyle beyaz öyle düzenli.. sanki dünyanın en başarılı heykeltraşı oymuş gibi. ya her tarafı güzel her tarafı ağlıcam oturup ya
- +1 yıl
senın neyın eksık pardonda? herkesin kendine has bir güzelliği & seksiliği vardır. öne çıkarmayı bil.. saç rengini mi sevmiyorsun? sana ne yakısır bir düşün ona boyat.. kıl tüy sorunun mu var lazer ağda epilasyon vs bir yöntem bul.. bakımsız mısın saçına makyajına özen göster.. giyimini değiştir.. daha seksi bir tarz dene.. özgüvenini yerine getir.
Soran+1 yılya ben sophia loren olsam yine ona aşık atamam. ben güzel olmak istemiyorum onun güzel olmamasını istiyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
34Cevap
Değerli insan bu soruna şaştım kaldım. Bu nedir kıskançlık yaw. Insani yiyip bitirir . Yuva lar yıkar. Ama insanda ne güzellikler var hersey beden değil ki .
06 Yorumla
Soran+1 yılya bir insan hem olağanüstü güzelliğe sahip olsun hem karakterli erdemlerle donatılmış olsun hemde zeki akıllı kavrayışlı olsun ben işin içinden çıkamıyorum bu kız kusursuz bak hep bir eksiğini arıyorum ama yok yok valla yok bir tane ya minicik bir şeyy bile yok her şeyimi muntazam olur bir insanın :S
- +1 yıl
Niye olmasın ki. Sana bir örnek vereyim.
Kıyamet günü bir grup insan görünecek insanlar diyecek ki
Bunlar kesin peygamberler diyeceklerler Allah yok değiller diyecektler
bunlar kesin şehitler diyecek Allah yok değiller diyecek
Sonra Allah bunlar gizlice Allahı zikreden imanı güçlü olan kalbi allah ile yanan kuran ni namazı dos doğru kılan lar diyecek.
O kız gibi belki daha güzelleri her gün iş yerimin ordan geçiyor inan görünce yüzümü çeviriyorum yanlış anlaşılmasın diye.
O kalbin ile konuş. Ey kalbim nefsim artık fanı şeylere Taşmasına senin varlığına kudretine tevekkül etsin. Hayran kalsın de. Inşallah bu huyunu def edersin
Soran+1 yılya ben çekip kurtaramıyorum kendimi onun girdabından. kendimden korkmaya başladım artık.
- +1 yıl
Eğer kendine hakim olamıyorum diyorsan o zaman zor bir sınav seni bekliyor önce araniz bulacak tabiki ona bile izin vermez senden uzaklaşır belki Cazgir sevmeyen tipten. Sonra yavaştan adın çıkar onuda uzersin. Kalbine kon girecek hersey yok et vur üzerine çalışacak. Ve hepsi sırf Allahın yarattığı bir güzelliği hazm edememe yüzünden. Halbuki ben olsam onu görünce ya Rabbi ne güzellikler yaratıyor sun derdim. Ve bir tebessüm her şeye yeterli.
Soran+1 yılbazen öyle düşünmeye çalışıyorum şu manzara gibi deniz gibi yeşillik gibi Allahın yarattığı bir güzellik o da hepsi bu diyorum. ama sonra tekrardan tepetaklak oluyo tüm düşünceler..
- +1 yıl
Yüreği güzel insan eğer feriha da o hayat benim medcezir deki kızlar gibi bir Yaşantın ya da takıntı varsa senin kizkanman gayet normal. Yok eğer Allah korkusu imanı güçlü bir insan isen anlık bir takıntı olmuş. Zamanla geçer. Istersen uzaklaşma dene. Yani hiç mi çözüm istemiyor sun. Sonucu iyi hayal et ve dua et yüreği güzel insan
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEğerki biraz daha anlatsaydin kiza Asık olacaktim :) ARKADASIM Şunu unutma " Her çirkinin bir güzelliği her güzelliğin de içinde bir çirkinliği var dir " Bence bu derece kasmana gerek yok
00 Yorumla
+1 yılErkek olduğuma çok sevindim birkez daha yarın bir arkadaşlarıma sarılam kıskanma ne arkadaş ya :D kızı öyle bir anlattınki insan olamaz o
12 Yorumla
Soran+1 yılinsan değil zaten görsen gözünle sende katılırsın bana..
- +1 yıl
RESİM ATSANA Bİ facesi varmı.
Erkek kardeşi neyim varsa hani? :(
O nasıl portreye dökmek..11 Yorumla
Soran+1 yıltek çocuk. babası yakışıklı adam ama annesi sıradanda.. ya bir tane kusur yok.. bazen dalıyorum suratına kusur arıyorum olamaz diyorum ya bir tane pürüz olmalı yok anasını satiim yok yok yok
+1 yılKanka ben bile bir kızı bu kadar güzel anlatamıyorum. :D
02 Yorumla
Soran+1 yılonu görsen şair olursun
- +1 yıl
Kanka gizliden fotosunu atsana bana gerçekten çok merak ettim :D
Senin de bunu buraya yazabilicek kadar yüreğin var onun beli burnu olsa nolur sende ki yürek olmadiktan sonra?
04 Yorumla
Soran+1 yılbendeki yürek? bendeki yüreğin koyunlarda olanlardan hiçbi farkı yok. o kızın o kadar yardımını gördüm ki hem maddi hem manevi ama ben ölmesini yok olmasını istiyorum :D ben aşağılık bir insanım :S
Soran+1 yılbence erkeklerde kıskanıyo onun güzelliğini.. kıskanılmayacak gibi değil.
bir gün olurda evlenirse kocası onu gırtlaklar ki.. odalara kilitler perde açtırmaz
+1 yılKezban kiza bişey yapma sakın ben bile anlattiklarindan etkilendim :)
05 Yorumla
Soran+1 yılkezban?
- +1 yıl
Yani davranış ve anlatis seklin seni kiskanc bir kezban yapmış
Soran+1 yılbenim hakkımda tek bir fikrin bile yok olamazda bu yakıştırmayı yapman haliyle saçma. ciddiye alacak da değilim neyse
- +1 yıl
Alma bakalım
Soran+1 yılalmıyorum abicim zaten
+1 yılbende en yakın arkadaşımı kıskanırdım ama öyle kötü duygular ile değil, her zaman onun iyiliğini isterim.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyaradan seniboyle yaratmış yapacak bişey yok :)
oldugun gibi olacaksın :)01 Yorumla
Soran+1 yılben böyle kalayım kabul ama asıl sorun onun öyle olması.
Kişilik & Karakter konusunda 904 cevap paylaştı. Sen naptın bu nasıl bir tarif ya? Var mı feysi bişeyi :D:D töbe est.
04 Yorumla
Soran+1 yılfacebook yok onun. ya aslında resmini falan koyacaktım telefonumda var ama sonra vicdan meselesi yaparım boşverdim o yüzden. ama brigitte bardot'u andırıyor öyle söyliyim
- +1 yıl
sen kime andırıyorsun peki? Soran hanım :D
Soran+1 yılohoo sen görsen nolacak tahmin edemiyorum.
koyvergitsin ben olsa olsa murat kekilliyi andırırım
+1 yılOnu beğenmek yerine kendini beğenmeye çalışsan biraz, bütün sorunlar ortadan kalkar bayan :)
00 Yorumlaaz yemek ye spor yap bol bol su iç giyimine özen ver :D
08 Yorumla
Soran+1 yıl52 kiloyum?
giyimim pek iyi olmayabilir ama bak.. zevksizim. ya da bilerek salaş takılıyorum bilmiyorum :D sevmiyorum süslenmeyi çok her zaman sadeyim
zaten sorun benim çirkinliğim değil onun güzelliği
Soran+1 yılhem nasıl saf saftiriğin önde gideni. ben artniyetli biri olsam var ya ona neler yaparım ohooo da işte vicdanım el vermiyo.. seviyorum ya iyi kız.. ama hasetimden orta yerimden çatlıcam
Soran+1 yıl19 yaşındayım..
Soran+1 yıl22 e kadar geç ergenlik dönemiydi galiba.. ergenlikle ilgisi değil ya kafa bulma benimle. ben 50 yaşına gelsemde gözümde aynı olacak kız. bana travma yaşattı ya yosma.. ben bir daha nasıl toparlanıcam bilmiyorum
+1 yılSen o kızı bana ayarla senin hayatından çekip çıkarayım meydan sana kalsın.. bide kendini anlat belki giderin vardır:)
00 YorumlaErkek arkadasin oldugu zaman nasil onunla tanistiracaksin cok merak ediyorum.
033 Yorumla
Soran+1 yılayrıldık zaten onun yüzünden. onun yüzünden demeyelimde benim adamın densizliğinden. ufak tatsızlık çıktı büyüdü büyüdü en sonunda ayrıldık
buffalo 66.. güzel filmdi..
Soran+1 yılkeşke sen olsaymışsın. vincent gallo uu hastasıyızz :D
Soran+1 yılkızda korkunç. addams family nin wednesday'i. ee boru mu :D tuhaf bir ikili gerçekten :Den çok yemek sahnesini seviyorum :D sen?
Soran+1 yılizleyeli çoook oldu. çok net hatırlamıyorum dialogların içeriğini falan ama yemek sahnesini çok beğendiğim kalmış aklımda:)) çok farklı kendine has bir tipi var ama ben oynadığı rolle alakalı olarak demiştim korkunç diye :D
encrypted-tbn1.gstatic.com/images
Soran+1 yılhahah evet. ufaklığı :D
- +1 yıl
www.instagirl.net/.../ChristinaRicci.jpg suna bir baksana ya..
Soran+1 yılooo memintolar da tombiktoymuş:D o bombeli alın herkese yakışmaz ama buna o bile yakışıyor burna bak ya minnacık :D
Soran+1 yılama filmde bildiğin balıketliydi. soldaki resimdede göğüsleri büyük gibi geldi diğer resimlere baktım baya minikmiş aslında.. işte bunlar hep photoshop :D
Soran+1 yılsempatik ve minyon tiplerden işte. sen baya fanısın bu kadının anladığım kadarıyla :D
Soran+1 yılvincent gallonun oynadığı karakterle kendini özdeşleştirdin galiba he? filmi bu kadar çok beğenmenin tek sebebi kadın değildir herhalde kendinden bir parça buldun adamda di mi:D
Soran+1 yılne sorunlu bir aileydi gerçekten ya :D
sende banyo yaparken birinin seni izlemesinden utanıyo musun :D hahah otelde öyle bir sahne vardı di mi yanlış hatırlamıyorum? kızcağızı dışarıya çıkarıtıyodu:D
Soran+1 yılahaha eşcinsel çıksa hiç şaşırmazdım :Do güzelliğe kıyılır mı ya nasıl o kadar kayıtsız kalabilir :D
Soran+1 yılnasıl?
Soran+1 yılyok ya ben erkekleri seviyorum<3
Soran+1 yılyatmıyo musun sen :D
Soran+1 yılbende yatıyorum ama uykum gelmeye başladı yavaştan :D çıkıcam birazdan :D
Soran+1 yılsende gör rüyanda vincent gallo yu :D
Şimdi sen bu kızı beğeniyormusun kıskanıyormusun o karışık biraz ?
02 Yorumla
Soran+1 yılbeğeniyo musun derken ona karşı bir aşkımın olduğunu mu soruyosun? eğer doğru anladıysam sorunu öyle bir şey yok. kaç kere yanında birdenbire hüngür hüngür ağlamaya başladığımı biliyorum. soruyo niye ağlıyosun diyo parmaklarıyla gözlerimi siliyo sarılıyo başımı okşuyo diyorum ki bende hiç.. hiç diyorum babamla aram bozuk diyorum. öpüyo teselli ediyo o kadar iyi ki.. ben gelmiş burada hakkında soru açıp onu domuz gibi kıskanıyorum.. utanıyorum kendimden..
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaç yıllık arkadaşın bide fiziğini felan anlatsana sen
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl oldu.. anlattım ya fiziğini daha nasıl anlatayım
Cevap sahibi+1 yılfiziği güzel olsa bile o senin yakın arkadaşın herşey fizik değil kızın fiziği güzel tipsiz bir çocukla çıkıyo bazılarınsa fiziği kötü en yakışıklılarıyla çıkıyo kötü düşünürsen hayatına hep saçma sapan insanlar girer
onun seni hiç eleştirdiği oldu mu fiziksel anlamda
07 Yorumla
Soran+1 yılhayır. aksine. hep beni teselli ediyo. en çokta bundan nefret ediyorum. acıyo gibi bana sanki.. aptal
Soran+1 yılçok üşendim ya. en önemli yerini copy paste yapsan?
- +1 yıl
. kıskançlık duygusunu yaşıyorsa bir insan, ona mutlaka başka duygular da eşlik eder. Kıskançlığa eşlik eden öfke, alınganlık, , değer görmediğine inanma, mutsuzluk, çaresizlik ve kişiyi elde tutmaya yetecek özgüvenin olmaması bir araya geldiğinde ortaya cana kıyıcılık çıkar. Kıskançlığın raydan çıktığı durumlara "haset" diyoruz. Haset, kıskançlıktan daha tehlikeli bir durumdur.". kıskançlık duygusu yaşayan kişinin, kıskançlık duygusunun farkına varması gerekir., kıskançlık yaşadığınız durumlardaki duygunuza çok dikkat etmelisiniz. Hangi duygu sizi kıskançlığa götürdü, ne düşünürken kendinizi nasıl bir kıskançlığın içinde buldunuz gibi. Peşpeşe olumsuz şeyler düşünürler ve masum başlayan bir görüntü insanın beyninde fırtınalar koparır. Kıskançlık yaşayan kişiler, otomatikleşmiş düşüncelerle kendilerini kışkırtırlar ve kendi morallerini bozarlar. İlk bir kaç cümle akıldan geçtikten sonra kişi kendisine gelmeli ve gerçekçi düşünmeye başlamalı.. Nerden çıkarıyorum böyle şeyleri, demeli
Soran+1 yılsen kopyala yappıştır yapana kadar ben tüm yazıyı okudum bile :Dburdaki kıskançlık daha çok sahiplenmek ileri gelen kıskançlık ama benimki daha farklı. benim aşağılık komleksim var resmen. yinede çook teşekkür ederim :))
Bence abartiyorsun. Her kadinnn gzldir cnmm.
00 YorumlaBirazda kendini anlat :)
00 Yorumla
+1 yılŞu yorumundan sonra seni acayip merak ettim
04 Yorumla
Soran+1 yılbeni mi. hakkımda hiçbir şey söylemedim ki. arkadaşımı anlattım sadece
- +1 yıl
Zaten şu yorumlarından sonra seni merak ettim
Soran+1 yıliyi ne güzel biraz da beni merak edin :p
- +1 yıl
dimi
+1 yılSen bu hatuna yürüyon mu acaba :D
25 Yorumla- +1 yıl
yükseliyooo :D
- +1 yıl
Bence kabaran bişey var :D
Soran+1 yılen yakın arkadaşım diyoruz şurda dostluk diyoruz bacıı diyoruzz aklına ne geliyor ya :D lütfen beni lezbiyen fantezilerinin başrolü yapma.. :D
- +1 yıl
Bacı demeden bacak ellenmiyormuş hatun !!!
Ateş bacayı sarmış galiba...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSakın onla sevismeye kalkma
04 Yorumla
Soran+1 yılçok güldüm teşekkür ederim güzel tavsiyen için hahah:)
- +1 yıl
Yazdiklarini okuyunca kiza atlayasi geliyo insanin 😎
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Cok seksiymi$
+1 yılKıza aşıkmışsın gibi anlatmışsın. hayırdır.
02 Yorumla
Soran+1 yıleeah bu kaçıncı lezbiyen olduğumu ima eden cevap. zorla lezbiyen yapıcaksınız beni hea. yok öyle bişiy :(
- +1 yıl
tamam kızma:)
+1 yılharbi merak etiim bir fotosunu at
03 Yorumla
Soran+1 yılatıcaktımda sonra vazgeçtim yapamam.. en yakınım sonuçta..
- +1 yıl
gerçekten merak ettim bu gece uyumam meraktan. Özelden atsan?
Soran+1 yılimkanı yok.. bu soruyu sorduğum için bile kendimi kötü hissediyoken bir de kalkıp resmini mi atıcam elaleme kızın :(
* adriana limayi tarif ettin :-)
04 Yorumla
Soran+1 yıladriana lima ne ya
benden ondan güzelini görmedim duymadım bilmiyorum.
Soran+1 yılsıs lın tımbıl
Sen bence lezbiensin. s
02 Yorumla
Soran+1 yılişim olmaz.. sadece ona hayranım. herkes gibi..
Sen delirmişsin bu adama
01 Yorumla
Soran+1 yıladama?
Hiç şansın yok anlatılana göre kız o biçim :D
00 YorumlaAsik da olmus olabilirsin
00 YorumlaKıskanmakta haklıymışsın :D
00 Yorumlakıskanmaktan ziyade halleniyon gibi geldi bana :)
00 Yorumla
+1 yılSanki kendini tarif etmişsin gibi hissetim ben
13 Yorumla
Soran+1 yılkeşke öyle olsaydı
- +1 yıl
Bu ayakları bırak diğerlerine geç
Soran+1 yılya niye yalan söleyeyim abi kafa mı kırık senin bir yürü
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİçim geçti birazdaha bahsetsene
14 Yorumla
Soran+1 yılbir de görsen.. mest olursun. ya ben ne filmlerde ne kliplerde gördüm böyle bir güzellik. hastayken bile uyuyorken bile kafasını yedirtebilir bir erkeğe o biçim.. ya kızda bir tırnak var böyle etini görürsün nasıl pembe o tırnaklar ahh nasıl uzun ince o parmaklar :((
Cevap sahibi+1 yılAh ahhyyhh bizde soda içelim evde iş mi
Soran+1 yılben çilekli freşadan başka içmiyorum.. soda olarak yani
Cevap sahibi+1 yılKızılay candır gerisi yalandır
+1 yılayarlasana bana onu 1 ayda çirkinleştiririm :D
00 Yorumla
+1 yılKız arkadaşından hoşlanuyomussun gibi geldi bana
00 YorumlaResmını koyda anlattıgın kadar var mı gorelım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:D:D knka resım atla nolur
06 Yorumla
Soran+1 yılolmaz. brigitte bardot'u andırıyor ama. özellikle fiziği
Cevap sahibi+1 yılknka olur boyle seyler salla gıtsın nya mesela benımde cok yakısıklı arkadasım var gormen lazım gorsen hemen kucaga atlarsn ama napalım bızde kendı ısımıze bakıyorz :D
Soran+1 yılelimde olsa dediğin gibi yaparımda işte..
Cevap sahibi+1 yıloff delı etme benı gızlıden cıksana sn bı
Soran+1 yılo niye
Cevap sahibi+1 yılişte :D
tanıştırsana :)
05 Yorumla
Soran+1 yılrahibe teresadan hallice.. yüz vermiyo pek erkeklere
Soran+1 yılyok ya frijit bişiy hiç bişeyden etkilenmiyo gibi ya da kimselere çaktırmıyo
Soran+1 yılonun yanında maymun gibi kalıyorum bu bir gerçek. ben aslında kendime çok güvenen kendinden memnun bir tiptim ne zaman bunu gördüm tüm dengem altüst oldu
+1 yılAy yok artik :/
05 Yorumla
Soran+1 yılne?
- +1 yıl
Burcun ne boga kova aslan akrep?
Soran+1 yılterazi.. güzelliğe tutkun..
senin ne? balık mı?- +1 yıl
Boga baya bir hirslisinda o yuzden :/
Soran+1 yılsadece bu konuda öyleyim. aslında iyi bir insan sayılırım ama bu kıza nedense fena takığım.. kahretsin:(
Kıza aşık oldum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılmecnun bunu görseydi dağları değil marsı delerdi
- +1 yıl
Mecnuunn !!! Hıopppp!!!
tek kelimeyle ilginç
00 Yorumla
+1 yılCanım çekti
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılBilemedim
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026