Bu gece aklıma bir sürü konu geldi. Sevgilimi5 ve daha önce beraber olduğum 0kadınların sayısını düşündüm. Öylece uykum dağıldı, neredeyse sabahı yaptım. Sevgilimi nasıl düşündüğüm bende kalsın 😇. Ama eskileri her saydığımda farkli sonuçlar çıkınca uykum iyice kaçtı 😇
İnsan zihni bu tabi ve en olmadık, en garip konulari bile düşünebiliyor.
Uykum gelmişse uyurum. Bundan bir kaç ay öncesine kadar uyuyamıyor sabahı sabah ediyordum fark ettim ki boşuna kendini üzüp kafamdaki soru işaretlerini cevaplamaya çalışıyordum. O soruların hala cevabı yok bana göre var buldum ve düşünmekten vazgeçtim. Tek derdim eğlenmek daha çok gezmek görmek dostlarim sevdiklerim ile zaman geçirmek. Eskiden yeni insanlar tanımayı seviyor onlarla tanışmak sohbet etmek güzeldi işte ne olduysa bu insan canlısı olamamdan kaynaklı oldu. Bende vazgeçtim yeni insanlar tanımayı ve eski iyi arkadaşlarım ile düşünmeden kafam rahat haliyle uykularda iyi durumda...
Düşünceleri bir anda durduramiyorum mlsf. Ama tabi kafa dolu olunca uyku kaçıyor. Sen en iyisini yapıyorsun. Dürüst hassas birisi olunca dost canlısı yaklaşımlarda kırılma riski fazla oluyor. Çoğu insan kendisine bile dürüst degik ki kaldi ki başkalarına olabilsin. Nerede trak, orada bırak.
Sende haklısın öyle birden olmuyor zaman gerek fakat şu da bir gerçek seni yoran huzurunu kaçıran ne varsa etrafından bertaraf et ki mutlu ol arkadaşım... Huzurun mutluluğun herseyin üstünde olmalı 😊
Yaşadıklarım , çocuklarım, işim vs …. yüzünden, bazende üzüntü beni uyutmaz. Ama oda bedenimizin bir parçası. Bir keresinde harika bir animasyon filmi seyretmiştim ismi Ters Yüz ( Inside Out) orada tüm duygular harika bir şekilde anlatılıyor. Tavsiye ederim uyuyamadığın bir gecede seyretmelisin 😉
Yaşadım, yaşadık bitti. Hepsine teşekkürlerimi sunup mutlu olmalarını diliyorum 🙋♀️ Fazla kafa yormadim şimdiye kadar ama 1 ay önce tesadüf eseri eski bir sevgilimin vefat ettiğini öğrendim çok üzüldüm
Ülkenin geleceği ve halkın içine düşeceği aklıma geldikçe uykum kaçıyor. Bir de son zamanlarda virüs gibi yayılan metamfetamin bağımlılığı beni rahatsız ediyor.
Insanlar kötü durumlara kendi hatalarıyla sürüklenirler. Akacak kan damarda durmaz derler ya. Bu durumda onlarin hallerine üzülüp dertlenmek bize sadece sıkıntı verir.