Ganyotcu Ferruh?

Lisedeyken çoğu öğretmen bana Özel kağıt verirlerdi diğer çocukların sınav kağıdından kolay olurdu benle beraber 3 kızda Özel kağıt alırdı birisi benim gibi normal duruyodu diğeri biraz engelli gibiydi ama çok çakal ve yalancı birisiydi numarayı çok iyi yapardı neyse ben merak edip ablama sormuştum oda bana sen küçükken özel okula gittiğin için veriyorlar demişti (ilkokuldayken engelli insanlarla okula gitmiştim 3 sene falan ama içlerinde normal olanlarda vardı) ben normal birisiyim ama sanırsam raporum var düzgün anlatmiyolarda ailem o okula gittiğim için diyolar süpheleniyorum bazenleri bazı şeyleri anlamak için biraz beklemem gerekiyor biri bı şey dedi mesela o an aklıma bı şey gelmiyo cevap veremiyorum ama sonradan geliyo he diyorum bu bundan bahsediyomuş falan neyse hoca uygulamalı sınav yaptığı zaman o engelli gibi dediğim kız ile beni dışarı çağırıp siz evdede yapabilirsiniz birazını diyodu diğer kızda okula gelmiyordu düzgün sizce ben engelli miyim çok süpheleniyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada beni sürekli disliyolardi okulda normal dediğim kişiyi normal goruyolardi beni normal goruyolardi ve okulda nöbetçi sırası yapiyoduk başkan bana kimle nöbetçi olmak istiyorsun diye sordu arkadaşımda kulağına bı şey fısıldadı ve beni yazmamış
Ganyotcu Ferruh?