Kadını obje görmeyen erkek var mı?

El değmemiş isteyen erkek yapar kadınla aynı değil duygularımız diyen kadının zarını namus olarak gören para verip cinselik yaşayan rezil kadına bedenine saygısı olmayan pis ahlak bekçiliği yapan rezil en büyük ahlk dır. Böyle olmayan sağlıklı karateye bakan erkek var mı? Kadının zarıyla karakterine bakarlar. Ben el değmemiş biriyim bana kabul et her bk yemiş erkeği diyorlar kendileri her bı yemiş el değmemiş istiyor kafaya bak benim hakım istemek ama senin hakın yok sen hiç bir kadına layik değilsin koca olmaz baba olmaz senden kadınları zardan ibaret obje görüyorsun
Güncellemeler
+1 yıl
Kadınlar mutlu olmak evlenmek istiyorsanız kocanıza saklayın bakire olun diyorlar bakire olmayan sevgili yapmış kadına da hayat kadını diyorlar bu rezil ahlskz kendilerine asla bakmaz açık giyineni taciz eder küfür eder ahlak bekçiliği yapar. Sevgili yapan cinselik yaşayan erkekte tecav o zaman. Sanki kadınlar erkeğin giyimine bacak arasına karışıyor yolda erkeklere laf atıyor kötü gözle bakıyor para verip cinselik yaşıyor kafaya bak
Kadını obje görmeyen erkek var mı?