Merhaba, yeni yılda normalde özel bir beklentim olmaz yani benim için sıradan bir gün olmaya devam eder ama şu dönemde en büyük dileğim 2022 yılından itibaren şu virüsün artık yok denecek kadar azalması. Zaten otoriteler de 2022 yılının yaz aylarında çok azalacağını hatta tamamen biteceğini iddia etmişlerdi. Umarım bu beladan tüm insanlık kurtulur ve her şey eskisi gibi olur. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Yeni yılda hedefim güzel bir yaşam. Sağlıklı, yeterli maddi imkanlı. Belki farklı bir şehire gidebilirim iş görüşmelerim sürüyor. Ha çok gitmek istemiyorum ailemden daha fazla uzaklaşmak istemiyorum ama yaşam şartları beni ona zorlayabilir. Şimdilik bakalım yeni yılı görürsem birkaç planlarım var. Hepsinden önce sağlık olsun ben son aylarda kendi sağlığımdan şüphe etmeye başladım ama sonuna kadar idare edicem böyle. Yeni yıl umarım herkese istediğini getirir ve istemediğini alır götürür. Hayırlısı.
Merhabalar… yeni yılda hedefim sağlığıma geri kavuşmak. Önce bu hedefim var. Sonra para birktirmeyi istiyorum çalışıp. Bir kaç hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Tekrardan yurtdışında yaşama planım var. Doğduğum yere ya da Avusturya ve Hollanda düşünüyoruz onun için oralarda da iş bakıyorum olursa hedeflerim arasında bu da var.