Selam dostlar. İster size ait olsun ister bir alıntı. Bu soruyu gördüğünüz sırada sizi en iyi ifade eden veya hayatımın özeti dediğiniz ya da bir motto, bir felsefe olarak gördüğünüz bir sözü paylaşır mısınız? Görüşler için şimdiden teşekkür ederim. 💐🙃
Benim temel bir sözüm var, "Geçmiş tozdur. Üfle gitsin." Diğerini de buraya bırakıyorum. 🙂
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Şu anda aklıma öyle yazarlardan söz gelmiyor şöyle bir şey diyebilirim gerçekten aslında beni üzen şeyi kimse değil sadece benim yani benim kendi umutlarım eğer gerçekten ben umut etmesem bir şeylere karşı ümit beslemesem Sorun çıkmayacak aslında
Ey Benim iyi Eşlerim ve Dostlarım. Sakın benden uzaklaşacak sebepler ile kendinizi aldatmayın. Benden Canınızın yanacağı gerçeklere tanık edecek olursanız bile bilin ki bu sizin iyiliğiniz içindir. Beni terk edecek olursanız da kendi aleyhinize kötülüğünüzle dans etmiş olursunuz da sonra başınıza gelecek günah yükünü sizden gidermeye gücüm olmaz. Sabredin ve düşünün. Biliniz ki kuşkusuz ben size hiçbir kötülük dokunsun istemem
Uyuyan birini uyandırabilirsin. Bu kolaydır. Ama uyuyor numarası yapan birini uyandırman imkansızdır. Bu yüzden insanların seni anlamasını bekleme. Çünkü sesini duymak istemeyen birine sesini duyurman da imkansızdır!!!