bunu kendımı begendiğimden veya öyle düşündüğümden dolayı demiyorum gerçekten lütfen yargılamayın ama cevremde hep kıskançlar var resmen hıc adam akıllı bır arkadasım olmadı diyelim bir başarım oluyor bakıyorum en yakın arkadasım dediğim kişinin yüzü düşmüş suratı beş karış asılmış tövbe bismillah böyle mal olmuş tabiri caizse. nedenini bilmediğim bir şekilde benden bir yaş küçük kız kuzenim sürekli benı takıp ediyo ama sürekli laf cakıyo bazen ya nasıl guzel cevrem olacak benım?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısını ben yasyorm cok normal bir insanm havalda deglm yaptgm isi temiz özenli yaparm seçimime guvenrm ama kimseyle yarsmayi sevmem iste bir insanla inatlasmam alay edenlerden nefret ederm bana dokunmayan ylan bin yıl yasasn dyen lerdenm kimseylede kskanma yarsna grmem ama kuzenm senn dedgn gbi aynı artk bu durum annelermzn bile arasni açtı artk bnle kötü bir durumu olmasn dye o kadr seyler yaptm ki kz hala kusurumu arama pesinde ve ben yağcı bir insan deilm oldgn gbiyimdr yapmack kimseye davranmadm halada cevrem yok ve bu da biz yapmack olmdgmz icin mesela bir insana ay canm cicm ne kadar tatlsn falan demek zorunda deilm ama yeri gelrde denlrse derm her seferinde karsmdakine kullanmam böyle yağcı olmadgmz icin dslanyrz
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOndaki çene herkese yeter onun cenesni dinlemektense yaptklarni gormemk iyidr smdi paran varsa sen iste yogun makyaj yapan iste yapmack yağcı bir insansan senden iyisi yoktr millete göre
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanlar rol yaptığı sürece güzel çevren olur. Bende inanmazdım benim arkadaşlarım çok iyi derdim lisedeki yakın gördüğüm evimde kalan insan üniversiteyi kazandığımı duyup tebrik etmek için bile aramadı. Bilmiyorum ama kızlar arasında daha çok kıskançlık oluyor. Saçı kıyafeti parası fiziği hatta erkek arkadaşı... Bende çözemedim
03 Yorumla- +1 yıl
Diyeceksin ki benim için ne düşünüyorsa allah ona on katını versin. Güzel duada olur beddua da :)
+1 yılbenim çevremde onlarca var bende senin gibi merek ediyordum neden böyle davranıyorlar diye keşke merak etmeseydim onlardan uzak dur tavsiyem bu tür insanlar uzun vadede sana büyük zararlar verirler
04 Yorumla- +1 yıl
olmadan uzak dur çünkü geri dönüşü çok zor daha oturaklı aklı başında insanlarla takıl
- +1 yıl
yalnız takıl daha iyi
sende o kadar güzel ve çekici olma
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
10Cevap
+1 yılgereksiz her insanı sil at hayatından öyle insanlar düşman başına.
10 Yorumla
+1 yılBenimde öyle bir çevrem vardı bir zamanlar. Allah a dua et" bana verdiğini millete 3 katı ver ve bendekine göz koymasınlar" diye ;) . Seni anlıyorum bende aynı durumdaydım
03 Yorumla- +1 yıl
İnşallah kısa zamanda geçer bunlar. O kişilerede fazla yüz verme. İlkbaşlarda zor oluyo yüz vermemek ama. benimde en yakın arkadaşım dediğim kişide aynıydı. Kim olursa olsun mutlaka içinde kıskançlık olur. Yeni arkadaşlar edinmeye çalış :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar öryargılarından kurtulamazlar. Benzer durumu yaşadım halada yaşıyorum babamın dükkanı var diye zengin sanılıyorduk bu kadar parayı napıcaksınız gibi sorular vardı bunları arkamdan dedikodular falan çıktı etti babam iflas etti hala aynılar 2 ev vardı 1 tanesi gitti bunu bildikleri halde sizde para çok bir bk olmaz size gibi laflar duyuyorum hala
00 YorumlaBana da oluyor kuzenle birbirimize girdik hatta sırf bu yüzden. Dost desen yok denecek kadar az.
13 YorumlaArkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim.
Çevreni sen seçersin.01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılButun insanlar boyledir guzelsen paran varsa sana bakarlar eger paran yoksa sana bir tekme atarlar veya popiler falan olunca yanında dost gorursun yoksa düşman gorursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla benim de çevremde senin gibi kıskanıldığını zanneden arkadaşlarım tanıdıklarım var, ama aslında onları kimsenin kıskandığı yok, nefret ediliyorlar, onlar kendilerini bir halt zannettikleri için kıskanıldıklarını zannediyorlar, facebook ta çok var listemde böyle salaklar...
082 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsöz sahibine aittir, seviyene inemeyecek kadar terbiyeliyim...
Cevap sahibi+1 yılhem sen üstüne niye alındın ben çevremdeki senin gibi olanlardan bahsettim, ilginç.
Cevap sahibi+1 yılçevremde senin gibi çok var uğraşamayacağım, kendinizi bir halt sanmaya devam edin, kıskansınlar sizi işte ne güzel, geçinin gidin bana ne, ve millete ne seni kıskananlardan..
Cevap sahibi+1 yılkimin kuyruk acısı çektiği belli, offff bi., ktir git laaa
Cevap sahibi+1 yılsenin de yaran var belli yazıp yazıp duruyorsun baksana, şimdi yine yazacaksın mesela
Cevap sahibi+1 yılbak demedim mi yazacaksın diye, kendini bir bok sananların tipik örneği, bak birazdan yine yazacaksın...
- +1 yıl
evet yıne yazacam zoruna mı girecek :) bunun kendımı begenmemle alakası yok cınım? tamamen senin mallığınla ilgili bir durum yazık yazık güvenıyorsan kendıne cık özelden de kapısalım canımmm seni kelimelerimle bile alt edebilirm :) ama dur tahmın edeyım kesn ' ben senınle muhatap olamam' diyeceksın demi? hıhı :)
Cevap sahibi+1 yılkendin yaz kendin oku
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi şapşallarla uğraşacak seviyeye düşemem.
Cevap sahibi+1 yılne yapacağımı da senin gibi salaklara soracak değilim
Cevap sahibi+1 yılevet seninkiler sana ait, benimkiler de sana ne yazık ki
Cevap sahibi+1 yılseni kısakananlarla takıl sen boşver beni, bulunmaz hint kumaşım benim
Cevap sahibi+1 yılağız ishali oluşmuş sende ciddiyim, sataşacak yer arıyorsunibi. iktir git laaa, bela mısın nesin.
Cevap sahibi+1 yılgit seni kıskandığını zannettiğin kişilere çemkir, manyak mıdır nedir...
Cevap sahibi+1 yılne kuyrukmuş kardeş, bitiremedin çatlak şey, bence sana kuyruk yerine kazığı sokmuşlar, artık nasıl sokmuşlarsa çıkmıyor bir türlü içinden:))))) sana bir tarafımla gülüyorum...
Cevap sahibi+1 yılsana yazık zavallı, kıskanıldığı zannet dur, bana niye çemkiriyorsun salak şey, git seni kıskananlara çemkir
Cevap sahibi+1 yılçattık belaya delimi ne
Cevap sahibi+1 yılyemin ederim senin gibi dangalağını ilk kez görüyorum, ben sen birilerini kıskanıyorsun
Cevap sahibi+1 yılkuyruk acısının da alasını çekiyorsun, temcit pilavı gibi kuyruk da kuyruk diye sayıkladığına göre belli, görünen köy kılavuz istemez...
Cevap sahibi+1 yılben ilk yorum da çevremedeki insanlardan örmek verdim, sen üstüne aldın nedense, ne çatlak insanlar var Allah ım...
- +1 yıl
Allaha şükür bugüne kadar ne bir arkadasımı kıskanıp fesatlık yaptım ne de herhangi birini :) ben özellikle soruyu sorarken altını çize çize diyorum ki kendımı begendıgım ıcın ve ya öyle düşündüğüm için değil çevremde böyle insanlar var dıyorum. ne yanı beni kıskanamazlar mı? bugün seni kimse kıskanmiyor mu ki bana hakaret edip aşırı tepki veriyorsun demekkı senın kuyruk acın var canım bu böyledır :)
Cevap sahibi+1 yıliyi de bana ne bunlardan
Cevap sahibi+1 yıllafı götünden anlama sana tavsiye
Cevap sahibi+1 yılfarkındaysan da ilk yorumumdan sonra iğrenç yorum yapan sendin
Cevap sahibi+1 yılsana yazmadım çevremdekilerden örnek verdim, kafan basmıyorsa ne yapayım
Cevap sahibi+1 yılözürlü değilim şükür, dua et de sen olma.
Cevap sahibi+1 yılsalaklaştın artık çünkü
Cevap sahibi+1 yılsen kendi yazdıklarını bir okusana
Cevap sahibi+1 yılzıvanadan çıktın farkında mısın?
- +1 yıl
sen kendı yazdığını oku ! hersey senın yazdıklarından sonra baslıyor bir sürü kişi yorum yapmıs hangısıyle tartısmısım baksana bi? hayır bu ne ezikliktir yaa senı kımse kıskanmıyor mu? onlar senı kıskandığında sen sezmiyor musun ne yanı sen bu durumda kendını begenmıs mi oluyorsun zihniyet bu kadr
Cevap sahibi+1 yılevet canım kıskananlar var da senin gibi sorun yapmıyorum, buraya da yazmıyorum
Cevap sahibi+1 yılpaylaş çözüme ulaşacağını düşünüyorsan paylaş, ama buradakiler ne yapacak çok merak ediyorum, gidip seni kıskandığını ifade ettiğin kişileri mi öldürecekler, anlamadım, neyse bana ne..
Cevap sahibi+1 yılne tavsiyesi Allah aşkına, sen ve terbiye, gördük canım maşallah çok terbiyelisin, bıkamadın da yazmaktan, yapıştın kurtulamıyorum...
Cevap sahibi+1 yılsen kimsin bana emir veriyorsun be, sen sus, saatlerdir yazan sensin, amma uzattın, çattık belaya yeter yahu...
Cevap sahibi+1 yıll*n da sensin yine başladı çatlak şey
Cevap sahibi+1 yılaptal ergen
Cevap sahibi+1 yılpisliksin gerçekten, laftan da anlamıyorsun..
Cevap sahibi+1 yılhastasın daha doğrusu, senin bu kafayla arkadaşın ve çevren zaten olmaz, bence tedavi ol sen, takmışsın beni kıskanıyorlar diye, herkesin kıskananı vardır ama senin gibi bu boyutta değil, Allaha havale ediyorum ne halin varsa gör, o iğrenç sözlerinde tam sana layık yazdıklarının hepsini kendin yaz kendin oku, ana baba terbiyesi almayınca böyle ouyor,. iktir git uğraşamam seninle..
Cevap sahibi+1 yılne yapacağımı da sana sormayacağım, aptal şey
Cevap sahibi+1 yılsen kendi yazdıklarına bak hadi defol salak
Cevap sahibi+1 yılyemin ederim senin gibi yapışkanını görmedim, japon yapıştırıcısı gibi yapıştın çıkmıyorsun...
Cevap sahibi+1 yılyaz oku işte salaksın yaz dur işin ne
Cevap sahibi+1 yılezik sensin pis ergen
Cevap sahibi+1 yılkendini anlatma bana
Cevap sahibi+1 yılsana mı soracağım, ergen bozuntusu
Cevap sahibi+1 yılay büyük maarifet, sensin korkak, çattık manyağın birine sıyrılabilene aşk olsun...
Cevap sahibi+1 yılsensin mal
Cevap sahibi+1 yılvasıflarını sayıp durma bana
Cevap sahibi+1 yıladını sormadım , kendi vasıflarını saymaktan bıkmadın mı, hiç üstüme alınmıyorum..
Cevap sahibi+1 yılevet haklısın öylesin, anladık, niye ısrar ediyorsun hala anlamış değilim, anladık sürtük olduğunu, iki de bir söylüyorsun
Cevap sahibi+1 yıltamam öylesin anladık, manyak mı ne, iki de bir sürtüğüm diyor. bana ne istersen kerhane karısı ol bana ne
Cevap sahibi+1 yılöfff anladık ne mal olduğunu yazıp durmaktan bıkmadın mı, anladık malmışsın, sürtükmüşsün, lezbiyenmişsin de bana ne bunlardan, deli ile deliolmayacağım
Cevap sahibi+1 yıltamam anladık delisin hoş görüyorum ne yazarsan yaz deli ile deli olmayacağım
Cevap sahibi+1 yılhala kendi özelliklerini sayıyor temcit pilavı gibi çatlak yaaa, anladım diyorum hala sürtüğüm diyor anladık senin gibi deli değiim...
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen kanka ben de bu durumdan şikayetçiyim her şeyimi kıskanıyolar usandım bir tane gerçek dostum yok ya
10 Yorumlasende fazla güzel olma güzellik ve başarı kıskançlığa neden olur :)
08 Yorumla
+1 yılBENIMDE yoktur şayet pahalı otomobıller vs adamlar derenın suyunu merak içindeler hep yatıp kalkıp benım banknotları konuşurlar :D
00 Yorumla
+1 yılYemn ederm sen = ben
15 Yorumla- +1 yıl
Kuzenlerimle muhattap olmuyorm 1 senedir fazla yüz vermiyorum hatta çok az konuşuyrm öyle arkdşlarmla hatta biraz çirkefim onlar bnden korkuyo :D
- +1 yıl
aynen böyle baskın ol ki gebermesinler bakıyrm bazen sinir olduğu şeylere benm yüzüme bakınca gülüyo ama ben ona gizlice bakınca yüzü asık Biraz Çirkef ol gereken insanlara bak götünde dolaşırlar valla :D fazla yüz verme hatta hiç verme sen konuşma onlarla bırak onlar snele konuşsun selam selam bu kadar değer verilcek insan değil onlar
+1 yılMerak etme yalniz degilsin bendede öyle
00 YorumlaTakma be bana da öyle oluyor saolaunlar
10 YorumlaBeni de cok kıskanırlar. Özellikle bıyıklarımı.
04 Yorumla
+1 yılseni kıskanmayan insanlarla karşılaştığında
00 Yorumla
+1 yılBende kiskaniyirum seni
Anliyamazlar :D01 Yorumlayour ego is my lego -.-
00 YorumlaBir gün çatlarlar merak etme. Sen de kurtulursun.
00 Yorumlagörmezden gel boş ver... takmamaya çalış
00 Yorumlaçok havalımısın...
02 Yorumla
+1 yılolur öyle :D
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!