Merhaba Ben doğuştan şanslıyım diyebileceğiniz ne var? İş, aşk, aile, karizma, güzellik? Bunlardan biri ya da birileri varsa ve bunun ekmeğini yiyorsanız ne ala..
Şanslı doğduğunuza inandığınız neler var hayatınızda?
Yakışıklılık ya da güzellik çok göreceli bir kavram. Şanslı doğduğum hiçbir konu yok. ancak bu demek değilmi şansımı kendim yaratamam. Elbet bir gün ben de şansı yakalayacağım. Mühim olan şanslı doğmak değil. Şansı hak etmek.
Belki david beckham kadar yakışıklı ve şanslı değilim. Ama benim de şanslı olduğum yanlar var. Karizmatik olmam, espirili olmam, etkili, akıcı ve güzel konuşmam, beden dilini iyi kullanmam, Pratik zekam, Mesleğim yabancı dil bilgim. Bunlar açısından baktığımda oldukça şanslı birisiyim diyebilirim
Ben şansa inanmam. Ben nasibe inanırım. Çalışırım, elimden gelenin en iyisini yaparım olursa nasibim olmazsa hayırlısı der yürümeye devam ederim. Gayret bizden takdir Allah'tan neticede.
Ben bugüne dek bana yaşatılan haksızlıkları da ekleyerek, tüm varlığımı yani aslında kendim oluşumu tam olarak sonsuz şükürler olsun amin diyerek ele alıyorum, geçmişten bugüne ve geleceğe kendim olduğum için, Tuba Sueda olduğum için sonsuz şükürler olsun amin ❤️❤️
Allah vergisi yetenek fizik ve getirileri ayrı bunun dışında hiç bir şeyin emek vermeden gerçekleşeceğine inanmıyorum demek istemiştim. Her ne olursa olsun elimden geleni yaparım. Olursa olur olmuyorsa olmaz bunu şansa bağlamam demek istedimdim x ()
Aile yönünden şanslı olduğumu düşünüyorum. Ailemle aram çok iyi. Bunun haricinde hem zeki hem de yakışıklı olduğum kanaatindeyim, ama tabi bunlar göreceli şeyler