İnsanın hayatında öyle anlar vardır ki hiç bitmesin isterler. O an hep kalsın, zaman burada dursun. Az çok her insan böyle güzel anlara denk gelmiştir diye düşünüyorum.

Yaşadım, hala daha ara ara takılır kalırım o anlara. Tekrar o şekilde bir duygu yaşar mıyım bilmiyorum fakat geride kalan tek şey hatırladığımda suratımda kalan buruk bir tebessüm.
Her şeye rağmen güzeldi. Yaşandı, bitti, belli acı çekilde ama bazı anlar kirlenmiyor, o insan kirlenmiş olsa da oluşturduğu hatıraların içinde benim yaşadığım duygular kirli değildi ve bunları kendime sakladım.
Yaşadım evet gerçek olmayacak kadar güzeldi ve gerçek değildi. Tarifsiz bir hiss sadece o ana takılıp kaset gibi geri geri baştan sarmak istiyor insan ama zaman elimizde değil su gibi akıyor ve malasef böyle anlar insan hayatında çok nadiren oluyor. O anı bir daha yaşamayacağıma yemin ede bilirim ama kanıtlayamam😂😆 Ama yeniden yaşamak içinde bir çok şeyi feda ede bilirim🤷♀️ Akşam akşam gidip gömeyim kendimi dertlendirdin beni yine😂😂🚬🚬🚬
Cevap
13Cevap
Evet yaşadım. Yazın her annemlere gittiğimde aynı şeyi söylüyorum. Her ne kadar evimi özlesemde ordanda ayrılmak istemiyorum. Hele arkadaşlarımla bir araya geldik mi muhteşem oluyor. Hiç bitmesin istiyorum ama bitiyor.
Bir cok kez yasadim. Dedemle butun anilarimiz mesela, yaz tatillerimiz tum aileyle gecirdigimiz anlar. Ama her guzel seyin bir sonu var ve maalesef her toplanmamizdan sonra masadan biri ayriliyor, zaman oyle cabuk geciyor ki artik kayiplar vermeye basladik dedemi, halami ve amcami kaybettik. O yuzden ailecek gecirdigimiz her ani benim icin cok kiymetli…
Yaşadıysam da şu an hatırlamıyorum. Daha sonra aynı günler pek büyülü gelmiyor.
sanırım 5-6 yaşlarında olmam gerekiyor. sınır köylerden birindeydik hoş bir yaz günüydü. bi haber geldi söylenti falan yayıldı köyde işte silahlı terörist guruplar falan geliyor diye. bizde kardeşim ve babamla tarlaya indik. baya büyük tarla en son ormana falan bağlanıyor. ilerledik biraz bir ağacın altın da durduk. çok net hatırlıyorum çıplak ayakla toprağın üzerinde o görkemli ağacın altında durup gökyüzüne baktığım anı. şehirler de görünmez ama öyle parlalak yıldızlar vardi ki... o en parlak yıldızı hatırlıyorum sanki bana göz kırpıyormuş gibi hissettim. o kadar özgürdüm ki ne babam önemliydi ne de kız kardeşim sadece ben vardım. kendimi bir tanriça gibi hissetmiştim. belki bir kaç saniyelik bir andı ama yaşadığım bütün herşeye bedeldi. terörist falan da yokmuş zaten boş söylenti çıktı.
Şöyle bir şey yaşamıştım. Çok mutlu huzurlu olduğumu zannettiğim bir anda, keşke dünya şu an donsa hayat dursa demiştim.
Allaha şükürler olsun duam kabul olmamış, çok şükür dua edip dilediğim şeylerin şerli olduğunu bana gösterdi.
Yaşadığım her anın kıymetini bilmeye özen gösteriyorum iyi ya da kötü. Keske ile başlayan herşeyin sonu pişmanlık yaşamak ve tecrübe edinmek daha mantıklı geliyor bana.
Güzel bir rüya görmüştüm o rüyanın bitmesini hiç istemezdim.
Ve o rüyayı yeniden görmek için umutla uykuya dalmak ama bir daha görememek bilirim o hissi👌🏼😆
Gerçi artık görmek istemediğim bir rüya ama işte neyse öyle işte.
Yaşarken "keşke hiç bitmese" dediğimi hatırlamıyorum. An fşsdlsw6k an akışında yaşanır yani. Ama bir değil birçok var bende. Orada kalınabilirdi yani. Aklımda da hep diri tutmuşumdur birçok şeyi. Milyonlarca var, kısacası.
Her günüm oyle geçiyor assddff yaşlanıyoruz her gün bitmesin diorum ama bitiyor :))
1 den 5. sınıfa kadar olan , hayatımın bölümü hiç bitmeseydi.. iyiydi.
Evet , var. Bu yaz lunaparka gitmistik orada asagidaki zimbirtiya binmistim ve o adrenalin duygusu mukemmeldi. Saatlerce kalabilirdim orada.
Benim lügatimde "keşke.." diye bir kelam mevcut değil..
Zira, melun şeytanın kelamıdır..
#Vesselam
O an Bittiği için hatırlayıp üzülmek istemiyorum şimdi.
Çünkü ağır geliyor hatırlamak.
Sevgilimle oldugum her an hiç bitmesin istiyorum.😊
Memleketin daha hiç geri dönmek istemezdim ama mecbur döndüm
Çooookkkk 😍 güzel anlar biter, yenileri gelir. Hayat hep güzel sürprizler getirir
%90 herkes ilk direk aklından geçen yatakta sevdiğin insanla geçirdiği dakika
Ağladığımda onun kucağında sarılmak onun beni sevmesi
sevgilimin içine boşalırken dünya nın sonu gelmiş 1 an zaman durdu sanmıştım o an hiç bitmesin derdim :D
Evet yaşadım ama bitti.
Evet bu tarz anlar oluyor
Kavuşamadığım sevdiğime son sarılışım.. Şu anda bile ağlayarak yazıyorum ona son kez sarıldığımı bilseydim daha da sıkı sarılırdım şu anda 1 saat uzağımda ama göremiyorum bile:(
Sevgilimin evine gittiğim an di
her şey o kadar güzeldi ki Özeldi ki eğlendik yedik içtik, bağlılık da arttı
O an bitmesin istedim
elbette vardı👼🌺💭💫
Valla atmden para çekerken çok yaşıyorum.
Öyle anlarım o kadar çok ki..
İzmir tatili ah be
Henüz öyle an olmadı benim.
Elbette yaşadım.
Evet yaşadım çok hızlı bitti..
Hayalimde yaşadım, sayılırsa.
Sevdiğine sarılıp yatmak o an hiç bitmesin
birçok güzel an yaşadım hayatım boyunca..
Sevişme ani evet harika
Hiç öyle bir an yaşamadım.
Yaşadım, yeniden yaşamalıyım..
Eski sevgilim ile buluştuğumuz an.
Yaşadım🥺
Yaşadım 😇
Evet yaşadım
yaşadık evelallah.
yaşadım ve bitiverdi
Yaşadım
Yaşadım
Evet yasadımm baya güzel anılar bana göre