Benim kabullenemediğim tek şey bu ülke insanın bu kadar cahil, tutarsız ve pervasız olması. Gerçekten insanı canından bezdiriyor bu ülke. Ne yol ne de yordam bilmiyor hiç kimse. Artık iyice çekilme bir hale geldi bu ülke. Bir insanların bencilliği ve nankörlüğünü katarsak tam olacak.
O kadar çok şey var ki say say bitmez ama maalesef kabullenmeye mecbur bırakılıyoruz. ▪️En başta ADALETSIZLIK maalesef ki adalet artık sadece bir kelimeden ibaret, hakli ile haksızın yer değiştiği bir çağdayız , bunun örneklerini çok gördüğümüz için gerekli uzun açıklamaları yapmıcam. ▪️İkinci olarak CAHILLIK Bilmeyen insana yine bir şey demiyorum ama bilmediği halde boş bos konuşan, ve boş şeyleri savunan insanlara Allah akıl fikir versin gerçekten ▪️Ve dediğim gibi daha bir sürü şey var.
Haksızlığı adaletsizliği kabul edemiyorum... Birde herkesin onayladığı şeyleri kabul etmem gerektiği gerçeği var. Her insan aynı değil. Herkes aynı düşünmüyor. İnsanları zorla bir kalıp içinde yaşamaya mahkum etmeye çalışan insanları kabul edemiyorum. Herkesin mutlu ettiği bir çok şey beni mutlu etmiyor. Bunu eleştiren insanları kabul edemiyorum.
Emrivaki, bilmişlik, ön yargı, kötümser, karamsar, İhanet, çıkar, yalan, iftira , düşüncesizlik, açgözlülük, cimrilik, tembellik, bencillik, görgüsüzlük, kin, kibir, Ve son olarak hepsini de kapsayan "Karaktersizlik" 🗽
Sürekli ayrılıp barıştığımız ama bir o kadar da mutlu olduğumuz sevgilimle yine ayrıldık ve daha 5 gün geçmeden yeni bir kızla sevgili oldu ve 5 ay olunca nişan yaptı (yeni tanıştığı 5 ay geçmiş bir kız) bunu kabullenmedim açıkçası yolu açık olsun denk gelirde okursa benim olduğumu umarım anlar diye son bir şey bırakıyorum buraya. Anlaşamıyoruz falan derdik ama bir o kadar da güzel anlaşırdık. Arada bir atışır trip atardık ama konu kapanır sevdiğimizi söylerdik. Belki beni hatırlamak istemiyor bilmiyorum ama umarım hatırlayınca üzülmez çünkü nişanlısı onu üzgün görmek istemez. Ben sigara içmem içen biri benim için yaksın bu gece birde çok sevdim, söyleyeceklerim bu kadar...
Ekşi sözlük gibi entellektüel olarak bilinen bir platformda bile normal insanlardan farkı olmayan kişiler çok da bilgisi olmayan insanlar olumsuz entryler giriyorlar. İnsanlar da entryleri gerçek sanıyor. Annemin ölümünü çok kabullenemiyorum ama yazın depresyona girmiştim, şimdi iyiyim. Çoğu insanın karamsar olması ve baskıcı olması. İnsanların birbirini zor duruma sokmaya çalışması.
İnsanların yanlış bildiği şeyleri körü körüne adeta inatlaşırcasına doğru gibi başkasına sunması. Yanlışsa veya akla mantığa sığmıyorsa, belli şeyleri görüyorsa devam ettirmemesi ve doğruyu seçmesi gerekli. Üstüne daha fazla araştırmayla gitmeli. ❤
Haksızlık ve saygısızlık. Bu sitede de gırla mevcut.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evden 11 yaşında ayrıldım şimdi Yaşım 40 oldu Yalnızlıktan başka hiçbir hayat bilmedim korkum o ki Yalnız tek başıma geberip gideceğim Bunu bir türlü kabullenemiyorum
Bir ara şu soruyu çok sordum " neden ben" artık sormuyorum. Yaradana güvenmek lazım ona güvenince yarı yolda kalmıyor insan. O hep bir sebep yaratıyor ve o kadar büyük ve güçlü ki korkmaya hiç gerek yok🙂
gözünün önünde dönen onca hile hurdaya sırf çıkarı için sessiz kalmak tüm hırsızlığı dinle örtmek ilim bilim diyeni değil kek vaat edeni kafasına çay fırlatanı seçmek orta çağ zihniyetini