Hayır kendime bu şekilde katı kurallar koymuyorum, her insanda olması gereken belli başlı çizgilerim var tabii ki fakat bu anlamda hayatın ne getireceğini bilmediğim için yine de çok baskı yapmam kendime. Kesinlikle yapmam denilen şeylerin hepsini zamanı gelince hayat öyle bir yaptırıyor ki… Buna şahit olduktan sonra tamamen hislerime göre şekil alıyorum. Bu her şeyi yapacağım anlamına gelmiyor fakat yine de büyük konuşmamak gerek. Yaşa, dene-yanıl, hata yap, kalk ve devam et… Hayat felsefem bu.
Katı kurallarım eskisi kadar yok ama keskin sınırları olan biriyim. Bu da kendime olan saygımdan kaynaklanıyor. Sınırlar diğer insanların durması gereken yeri belirler, olmalı.
Sınırları anlaşılmış insan olmak daha doğru gibi. Katı kurallı bir insanın sevme ve sevilme yönü de yoktur bence. Kurallarımız karşımızdaki veya hayatımızdaki insanlar için eziyet anlamına gelmeyecek şekilde veya oranda olabilmelidir. Samimiyete, içtenliğe gölge düşüren kurallar ve sınırlar insanı yüceltmez... Anlaşılmış iyi bir karaktere sahip olmak asıl mesele bu olmalı.
Özel hayatım konusunda evet.. Düşüncelerimden hiç vazgeçmedim. Kimse için değişmedim bu hayatta. Seven böyle sevdi. Değiştirmek isteyenleri hiç düşünmeden çıkardım hayatımdan. Kendim çocuğum ve evim konularında kurallarım vardır. Ancak özel hayat dışında toplum içinde gayet uyumlu bir yapım vardır. Kendi sınırlarımı korurum sadece...