Ben 21 yaşındayım ve kendimi depresyonda gibi hissediyorum diş hekimliği okuyorum dersler çok bunalttı gelecek kaygısı yaşıyorum yakın zamanda bir tacize uğradım her şey üst üste gelince kendimi kötü bunalmış hissetmeye başladım sizce ne yapmalıyım antidepresan kullanmak istemiyorum bu yaşta terapi görsem iyi olur muyum öneri verirseniz çok sevinirim arkadaşlar sağ olun şimdiden
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
+1 yılsen iyi misin ne gibi bir gelecek kaygısı yaşıyorsun diş hekimliği okuyup aç kalan bulmak imkansız türkiyede dişyle alakalı problem yaşamayan bir kişi bulamazsın ama taciz olayına üzüldüm yasal mercilere başvurmak içini bir nebze belki soğutabilir ama terapi görmek de bir mahsur yok gereksiz bir şey olsaydı psikoloji diye bir bilim dalı olmazdı sen de bir sağlıkçısın bence psikolojinin de ruh sağlığı açısından gerekli olduğunu kabul edip bir uzmana danışsan iyi olur ağır bir travma geçiriyor olduğunu sanmıyorum ama bu tükenmişlik hissine iyi gelebilir antidepresan almak istemediğini dile getirirsen zaten bunu anlayışla karşılıyor bir çok psikiyatr
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO taciz için şikayetçi olmalısın yoksa ömrün boyunca unutamazsın psikolojin mahvolur.
Diş hekimliği iyidir gelecek kaygısı yaşama zengin olabilirsin işsiz kalmazsın.
Antidepresana hemen başlama kendine yardımcı olmaya çalış, okulu sevmiyorsan şehrini değiş, sevgili edin, spora başla, hobi edin vs vs. İnsanları takma hepsi boş12 Yorumla
Soran+1 yılBirkaç defa vurdum o kişiye özür falan diledi ama çok pişman oldum keşke kameraya çekseydim keşke şikayetçi olsaydım bağırsaydım diye o kadar sinirleniyorum ki kendime ama artık geçti kamera da yok zaten başka ne yapabilirim terapiye gitsem nasıl olur iyileşir miyim yakınlarıma bakınca ben de gelecek kaygısı yaşıyorum maalesef az maaş alıyorlar şehrimi falan değiştiremem okulum burada imkansız
Cevap sahibi+1 yılBence kanıtlayacak bişeyler bulabilirsin iyi düşün
Mesleğin gayet iyi, mezun oluncaya iyi para kazanırsın çevremde yeni mezun çok kişi var hayatlarından memnun, belirli dönem dersleri biraz ağır olsana orayı kazanan onun altından kalkar, başından geçen talihsiz olayı unut diğer ülkelerde böyle konuların hiç önemi yok, sorun bizim ülkede, daha kötülerini yaşayanlar var o yüzden unut bu tür kişilere yüz verme, olay yeni işe onun etkisi fazladır o kızgınlıkla kendini cezalandırma, zaman en iyi ilaçtır, mesleğini sev okulunu bitir mutlu bir yaşama odaklan, başarılar dilerim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
42Cevap
neden iyi bir doktora gitmiyorsun. bu sıkıntını gidip ona anlatabilirsin. burada anlatmanın ya da buradaki insanlardan fikirler almanın hiç bir anlamı yok. sadece yorum yapayımda xper artsın diye bir çok saçma sapan cevaplar alıp daha çok mu kafanı karıştırmak istiyorsun. iyi bir psikolog bulabileceğinden eminim. geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılBende aynı durumdayım radyoterapi bölümü okuyorum dersler benide bunaltı sıkılıyorum depresyonda gibiyim anti deprasan kullanma sakın psikolağada gitme sadece söyleyeceğim şeyi yap rahatlarsın ben bu durumda müzik dinleyip kendimi dinledim rahatladım sende yap rahatlarsın sesiz bir ortamda otur biraz gelceğin hakkında güzel şeyler düşün sonra telefona kulaklığı tak müzik dinle ve ayakta volta biçiminde yürü terapim bu benim rahatladım her deprisyon durumuna girecekken bu dediğim şeyleri yapıyorum rahatlıyorum sana tavsiyem sende yap
00 Yorumla
+1 yılOkuduğunuz bölüm gerçekten önü açık bir bölüm gelecek kaygısı yaşamamalısınız. Taciz olayı için ise içinizi dökmeye sinirinizi boşaltmaya ihtiyacınız var bunun için de bir yaşam koçundan yardım alarak ilaçsız bir şekilde iyi olmaya çalışabilirsiniz. Ve şunu unutmayın kii taciz olayı ne yazık ki bir çok kişinin başına geliyor ve ben de bunlardan bir tanesiyim. Bu konuda yalnız değilsiniz. Umarım her şey en kısa zamanda yoluna girer..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 328 cevap paylaştı. Kendi dertlerini unutmak istiyorsan başkalarının dertlerini dinlemelisin. ya da müge anlı falan izle karakteristik diye bı program vardı yutupta onu izle bul işte biseyler ben öyle yapıyorum. Deli gibi gelecek kaygısı yaşıyorum kafayı yicem artık o derece azda olsa bunu uyguladığım için işe yarıyor. Taciz olayı için üzüldüm inş o kişinin belasını versin gebersin güzel kardeşim
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 723 cevap paylaştı.
+1 yılTerapi tabii ki faydalı olur, hatta depresyondan çıkmama yardımcı olur ama eğer kötü bir durumdaysa doktor antidepresanla beraber terapi uyguluyor. Yani bu doktora kalmış bir şey.
00 Yorumla Bundan 7 ay oncesine kadar patlama yaşayıp kendime ve çevreme zarar vermeye başladigim an soluğu uzman hekimin yanında aldım gitmek istemeyen ilaç tedavisini saçma bulan biriydim lakin ilacı kullanmaya başlayınca kendimi topladım şimdi daha saglikliyim
00 Yorumla- https://www.youtube.com/embed/Ng2PfL2HabA
Bu adamı takip et Depresyon anlayışını değiştirecektir..
00 Yorumla bir psikologla görüşmek ya da yakınlarından birine anlatmak seni rahatlatabilir. bazen insanlar böyle mutsuz depresif olabiliyor ama önünde çok güzel bir hayat var ne güzel diş hekimliği kazanmışsın henüz bir yer kazanamayıp sınava hazırşanıyor olabilirdin tekrar bunu düşün kendinle ilgilen biraz kafanı dağıt
00 Yorumla
+1 yıldevletin ücretsiz terapileri var evet biraz arastırırsan bulabilirsin bide İstanbul da oturuyorsan eger kolay bulursun ama cok yogunlar genelde en son 5 sene once gittim 1 bucuk ayda anca randevu veriyodu bekliyodum hep pskolojimi dsha kotu etkilemişti. Sen gidebiliyosan özele git devlette pisman olursun yinede cok kotuyum diyosan pskyatriye yonlendiriyo oda anca ilac yazıp gonderiyo
00 Yorumla
+1 yılTabiki iyi olursun youtubda güçlü psikoloji diye bir kanal var omer güçlünün kanalı ve cok guzel bi farkindalikta bi göz atmanı öneririm
00 Yorumla
+1 yılSen Diplomanı alınca gel Seni Almanya’ya Transfer edelim.
Burası daha Huzurlu Parada Kazanırsın fazlasıyla00 YorumlaKesinlikle konuşma terapisi almalısın ilaç belki küçük dozda verir ama aşarsın bu kadar sorgulaman yeterli
00 YorumlaDiş hekimliği çok iyi ben onu okusaydım mutlu olurdum
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor işte mutluluk bu kadar basit değil hem de hiç değil genetiğimizle ilgili bir durum aslında o mutluluk
Soran+1 yılParayla mutluluk olur mu abi allah aşkına hepsi geçici mutluluk inan bana ben de kazanırsam mutlu olurum artık falan diye düşünüyordum ama öyle olmadı
Soran+1 yılAbi şöyle bu tıbbi boyutuna kaçıyor işin sizin sandığınız gibi değil her bireyin mutluluk hormonu aynı değildir genetik bir yönü vardır bu mutluluğumuzun yarısından fazlasını etkiler diğer yüzdelik kesimi sosyal aktiviteler olarak söyleyebilirim ama bir kişinin mutluluk seviyesi (hormonu) düşükse bu kişiye istersen milyonlarını bağışla yine mutlu olmayacaktır (anlık mutluluk yaşar kısa bir süre sonra eski haline döner)
+1 yılTerapi iyi gelebilir anlattığın o odada kalıyo hem de içinde kalmış olmaz knk
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnemle konuşuyorum bazen ama anlık iyi geliyor akşam uyurken veya evde tekken kötü hissediyorum herkesten korkmaya başladım 😣
- +1 yıl
Anlatmaktan ziyade anlaşılmaya da ihtiyacın var bu yüzden seni profesyonel biri dinlemeli yani go to terapi
Soran+1 yılÜcretsiz terapi veriliyor mu acaba ben her seansa 250 300 tl veremem 😔
+1 yılAnlatmak istersen dinlerim.
Bence geçecek kısa süre içinde sabırlı ol00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerhaba aynı durumdaydım kurtuldum ıstersen anlatabılırım fıkır verebılırım msaj atabılırsın yok dersen de saygı duyarım
02 Yorumla
Soran+1 yılAmca buradan yazsana neden özelden yazayım boşuna ayrıca kimseye yazmıyorum ben bu uygulamadan cevaplayacaksan cevapla cevaplamayacaksan da cevap verme
Cevap sahibi+1 yılamba o serefsız babandır
Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. Her yaşta terapi iyi gelir. Mühim olan doğru terapisti bulmak. Her psikolog terapi yapamaz. Araştır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHobilerin neler? Biraz boş vakit yaratıp kendini dinlemen lazım, kafanı rahatlatmak için bedenini de rahatlaman gerekebiliyor. Yoga tam senlik gibi.
00 Yorumla
+1 yılEğer bir olaydan sonra böyle okduysan geçer diye düşünüyorum örneğin sevgilinden ayrılma , d ost kazığı ya da bi yakınını kaybetme ama uzun süredir böyleysen ve sebebini bile bilmiyorsan depresyonda olabilirsin
00 YorumlaSorun ne tam olarak? Süreç nasıl ilerledi? Antidepresan alacağını nereden biliyorsun? Daha önce duygu durum boz. Yaşadın mı? Girdiği kavgalardan kolay çıkamayan bir kadın mısın?
09 Yorumla
Soran+1 yılDersler beni çok bunaltıyor kendime zaman ayıramıyorum kendi halinde biriyim çok hassas olmama rağmen maalesef otobüste bir tacize maruz kaldım çok moralim bozuldu ağladım o gün hep üzerime ayrı bir yük bindirdi ya birdaha yaşarsam korkusu oluştu insanlardan korkuyorum her otobüse bindiğimde aklıma geliyor
- +1 yıl
Aklı başında bir üslupla yazdığın İçin aklı başında biri olduğunu düşünüp ona göre subjektif fikir öneriyorum. Bence bahsettiğin kaygıyı kenara koyup bir psikiyatriste danış. O yol haritasını oluşturup tedaviyi planlar. İlaç ya da terapi neyse bunu uzman belirler. Ha bu arada antidepresan antipiskotik vs bunları hayatı boyunca kullanmamış az insan vardır:) Çok takılma bence
Soran+1 yılPsikiyatriste gitsem kariyerim etkilenir mi? Kayıt alınıyor sonuçta ileride işe girerken falan bu psikiyatriste gitmiş derler mi biliyorum saçma ama ülkemizde insanlar bilinçsiz bu konularda bir de psikoloğa mı psikiyatriste mi gitmeliyim sence
- +1 yıl
Kesinlikle hayır böyle bir şey yok. Dediğim gibi günümüzde psikiyatriste gitmeyen ilaç kullanmayan insan sayısı çok az zaten. Ki bu bir tedavidir. İlerde karşına çıkması falan imkansız. Bundan emin olabilirsin. Psikiyatriste gitmelisin dediğim gibi uzman görmeli. O gerekli görürse psikoloğa yönlendirir. Psikolog netice de doktor vs değil tanı koyamaz ilaç yazamaz. O yüzden tedavi daima uzman tarafından planlanır
Soran+1 yılAnladım çok sağ ol 🙏🏻 peki ücretsiz bir şekilde doktordan terapi alabilir miyim? Her seana 300 tl veremem de
- +1 yıl
Psikiyatrist doktordur tedaviyi planlar dediğim gibi. Uygun görürse terapi için yönlendirir ama genelde kendisi yapmaz yönlendirir. Bundan sonrası dediğin gibi seans seans ücretle belirlenir. Ki sen bunu düşünmek yerine bir psikiyatriste randevu al derdini anlat o sana gerekenleri söylecektir
Soran+1 yılHer psikolog ücret alır mı ki? Ben seans seans ödeme yapamam çünkü dediğim gibi
Soran+1 yılBir de psikoloğa gitmek istemiyorum daha çok moralimi bozuyorlar
+1 yılBende psikolojik tedaviye hiç girme daha kötü olursun fakat arkadaş ortamında biraz kafa dağıtmak kendini motive etmen bi tık daha iyi olabilir dene derim
00 Yorumla
+1 yılBence kendini antidepresana sürükleme antipdepresan cok buyuk bir sıkıntı canım gibi birsey oluyorsun ama bir psikoloğa gidip konusmani ve hayattinda pozitif insanlarla konusmasini öneririm
00 YorumlaOzaman. Sana. Fazla. Karışan. Var. Yoksa. Kafaya. Taktiğin. Birisini. Var. Unut. Gitsin. Sen. Bence. Ozaman. Başkasıyla. Takil
10 Yorumla
+1 yılDeğilsin sadece psikolojimden kendini o şekilde yönetiyorsunuz taciz olayını bence öncelikle ortadan kaldırmasını bi şikayette bulun derim
10 Yorumla
+1 yılÇok sağlıklı sana faydası olacak yorumlar var extra olarak tavsiyem spor yapman iyi gelecektir
00 YorumlaTabikide fayda görürsün belkide ilaçsız bile çözülür ama kötüleşir ertelerse belki daha kötüye gider ve ilac alman gerekebilir
00 Yorumla
+1 yılKanka kafa dağıt biraz çık gez dolaş biraz kendine zaman ayır 3 günlük bi dinlenmeyle kendine gelirsin
00 Yorumla
+1 yılBence hiç o toplara girme kendini baskı içinde bırakırsın eglenceli bişeyler yapabilirsin aklına getirmeyecek şeyler 🤔
00 Yorumla
+1 yılBaşıma aynısı geldi antidepresan kullandım 1 sene okulumu dondurdum sonra okulu bıraktım antidepresan kullanma sahilde yürü sürekli ve psikoloğa git
01 Yorumla- +1 yıl
enteresan nick tam Mart ayına layık :D
Farklı şey ler düşün hep aynı şeyleri yapmaktan kaçın tanımadığın insanlarla sohbet et farklılık kat kendine
00 Yorumla
+1 yılNe güzel diş hekimliği okuyorsun keske bizde adam olsaydıkda çalışsaydık sınavlara mutlu ol
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor işte mutluluk bu değilmiş ben de öyle sanıyordum ama sahip olunca hevesin gidiyor o mutluluk da bitici oluyor
Dis hekimligi okurken ben de oyleydim okul yillari cok bunalticiydi
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıcam kötü hissediyorum
Akışına bırak stres en kötü hastalık bnce hrrsey olacağına varır
00 Yorumla
+1 yılTürkiye şartlarında herkes depresyonda çok kasmaya gerek yok bence
00 Yorumlahayatına neşe katıcak insanlar bul terapi gibi gelir emin ol deliler gibi eğlen gez hayatını yaşa
00 Yorumla
+1 yılBu yaşadıklarınızı guvendiginiz bir arkadasiniza anlatirsaniz azalir etkisi
00 Yorumla
+1 yılBende 21 yaşındayım ve bugün açıktan liseyi bitirdiğim için çok mutluyum 😂
00 Yorumla
+1 yılDiş hekimliği okuyarak nasıl gelecek kaygısı yaşıyorsun ki çok garibime gitti
01 Yorumla
+1 yılSenin ki hayat stresi biraz uzaklaşma imkanın varsa uzaklaş bence iyi gelir
00 YorumlaSenin ki hayat stresi biraz uzaklaşma imkanın varsa uzaklaş bence iyi gelir
00 YorumlaBak şimdi çok yanlış yollardasin çünkü çözümü yanlış şeylerde sanıyorsun
00 Yorumla
+1 yılcanım canım konuşma kendimi depresyonda hissediyormuş lafa bak ya
00 YorumlaÇok çok iyi gelir kesinlikle, depresyon çok zor bi durum ve kendini buna mahkum etme
00 Yorumla
+1 yılYa elinde mesleğin var ya ne gelecek kaygısı yaşıyorsun
00 YorumlaDeğilim, bende diş hekimliği oluyorum aynı fikirdeyimmm
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Şu an ne durumdasin peki?
00 YorumlaBisiklete binmeye başla değişir
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun dua et namaz kıl
00 YorumlaDepresyonun ne olduğunu öğrenin önce.
00 Yorumla
+1 yılEn güzel deniz kenarında sevdiğinle olmak
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTerapi seni rahatlatacaksa deneyebilirsin
00 Yorumla Uzman birine danışman en sağlıklısı
10 Yorumla
+1 yılDersler dışında hobi bulman şart bence
10 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılOnu Hepimiz Yaşıyoruz Knks *Ülkecek*
00 YorumlaKötü alışkanlıklarını bırak bireyin kalmaz
00 Yorumla
+1 yılSakın olmakta yarar var
00 YorumlaBunların hepsi ameriganın oyunu
00 Yorumla
+1 yılBir psikoloğa görün iyi gelir
00 Yorumla
+1 yılmerhaba istersen konuşalım seni dinlerim
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
Depresyon Nedir?
Depresyon kişilerin duygu, düşünce ve davranışlarını olumsuz yönde etkileyen bir patolojidir. Bu patolojiye sahip kişiler günün büyük bir bölümünde çökkün hissederler ve depresyonu deneyimlemeden önce zevk aldıkları aktivitelerden zevk almamaya başlarlar. Sorumluluklarını yerine getirmedeki performansları ise düşüş göstermektedir.
Olumsuz durumlarla karşılaşıldığında üzgün, çökkün, mutsuz hissetmek oldukça normal, olması gereken bir durumdur. Ancak bu rahatsızlığa sahip kişilerin deneyimlediği bu duygular duruma uygun olmamaktadır ve kişiyi içinden çıkamadığı bir depresyon döngüsüne sürükleyebilmektedir.
Depresyonun Belirtileri Nelerdir?
Yukarıda da bahsettiğim gibi bu belirtileri zaman zaman hepimiz yaşamaktayız. Ancak burada dikkat edilmesi gereken kısım belirtilerin sıklığı, yoğunluğu, kişilerin bu durumla başa çıkabilme düzeyi ve günlük hayatı ne ölçüde etkilediği olmaktadır.
Depresyon ile Nasıl Baş Edebilirim?
Ayrıca belirtmek isterim ki özellikle işin içine travmalar girince sinir sistemi nasıl baş edeceğini bilemediğinden çeşitli semptomlar ve fark farklı psikopatolojiler ortaya çıkabiliyor. Sizin de bir travmatik deneyiminiz olmuş. Depresyonun kaynağı genellikle altta yatan travmatik deneyimler, olumsuz yaşantılar olmaktadır. Tedavide bu yaşantılar ve bu yaşantıların neden olduğu duygu, düşünce ve bedensel etkiler çalışılmaktadır. Uzmanlar kişide oluşan düşüncelerin yeniden çerçevelendirilmesine yardım olarak kişideki değişimi sağlamaya çalışmaktadır. Psikoterapi tüm bu sorunlarla bahsettiğim şekilde çalışmaktadır. En yakın zamanda bu konularla ilgili psikolojik destek almanızı öneririm.
Sağlıcakla kalın,
Psikolog Sümeyye Sağlam
Bipolar bozukluk tedavisi görüyorum piskyatri de, ek olarak psikoloğa gideceğim bunun için randevu aldım, gitmeden önce böyle bir yazı okumam iyi oldu. Sanırım ne kadar bilinçli bi hasta olunursa o kadar başarılı bir tedavi süreci geçiyor.
Teşekkürler
Merhaba Sümeyye hanım rica etsem bana bi msjj atar mısın size danışmam gereken önemli bir konu var kısa ve net olacak 😊😊