Hiç yadırgamadım yüzünü, inan çok tanıdık. Gönlüme hoş geldin sevdiğim; Kusura bakma, ortalık biraz dağınık.
Bunu diyen birinden ne beklersiniz ne anlatmak istemiş olabilir?
Bunu diyen birinden ne beklersiniz ne anlatmak istemiş olabilir?
"Hayatımda kimler geldi kimler gecti. yıprandım bak heryer paramparca. Sevdiklerim oldu sevmek üzere olduklarım sevenlerim oldu. sevgililerim. kusura bakma onlarla birlikteliklerim icin. Ama seni bekliyormuşum meger digerleri önemsiz. Yine de birçok sevgilim oldu. hoş geldin hayatıma"
Demek.
Hmm.. olay biraz karışık.. "marulları yıkadın mı?" veya "çilekleri pudraya buladın mı?" demiş olabilir..:)
Şaka mı yapıyorsun! Görünen köy klavuz istemez.. Bu kız senin sevgilin de değildir şimdi? :)
Nice aşklara ev sahipliği yaptı bu yürek.Amansız konular yüzünden kaybeden hep bu kalp oldu.Ama şimdi tek bir şeyden emin yıllarca sakladığı içindeki aşk duygularını sana adamaya hazır.Hoşgeldin yüreğime... sevdama bu kadar yakışan kimse olmadı.Bildiğim tek bir şey var kanatmayacaksın yüreğimi.
birisi bana böyle bi söz yazmış ortalık dağınıksa git topla beni bulaştırma dedim demek istiyorum:)
aynı filmdeki diğer cafcaflı söz:
Bana Nefes Alan Hiç Birşeyi Sevme Hakkı Vermediler Ben De İncir Reçelini Sevdim... sevecek başka şey bulamadın mı derler adama:)
Cevap
2Cevap
İncir Reçeli filmi hiç ama hiç beğenmedim. Filmden beğendiğim tek söz ve tek sahne :)
Kusura bakma derken, geçmişten kalanlardan bahsediyor bence, habersizce geldin ama kusura bakma, şimdi etrafı toplarım gibi sevimli bir şey bence :)
yapma bunuuuu yapma bunu anlamadınmı sen şimdi bunu aşikar ne olduğu :D
anlamamış olamazsın anlamında yapma bunu dedim :) sakın kızada ne demek istedin anlamadım falan deme busefer sana hoşçakal canımın içi, iki gözüm hoşçakal der görürsün o zaman :D
deme sakın :D
Hayatımın anlamı hoşgeldin yüreğime.
Merkezi sen olan bir hayatım var artık ve herşeyden önemlisi SEN varsın.
şunu demek istiyo ''incir reçeli filmini izledim çok da hoşuma gitti sende mutlaka izle'' diyor. Bence başka anlam çıkarmaaa.. :D :P
Hangi ses tonuyla söylediği önemli, dalga mı geçmiş ciddi mi belli değil, birçok şey çıkarılabilir burdan.
Sen bana yabancı değilsin sanki seninle doğmuşum bana okadar yakınsın demek istemiş,otalık dağınık derken gönlüm dağınık toplanıcam merak etme demiş olabilir.
İncir Reçelinden alıntı yapılmış.Aşık olabilir güzel cümle tadını çıkar derim
Hayatıma çok kişi girdi çıktı ama artık kalbimin, gönlümün sahibi sadece sensinn demek:))
Dikkat et bağlanma bu kişiye. O kadar diyorum
Arkadaşım sadece uzak dur. Yaşayacaksan da bir ilişki bağlanma bu kişiye, yaralı çünkü.
ama o yaraları sarmak senin elindeyse,neden durasın ki...düşene bir tekmede biz mi vuralım..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar