Bu intikam almak değil, yeri geldiğinde onlar gibi davranmak... Ne ekersen onu biçersin demişler...
" Bir gün bende onlara aynısını yapıcam" dediğiniz bir olay yaşadınız mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aynısını değil de farklı bir şey yapacağım. Onlara zarar vermeyeceğim. Annem 2,5 yaşımda babam 12 yaşımda terk etti beni. Kendime hem anne hem baba oldum. Hayat bana her şeyi öğretti. İyi ki de öğrenmişim. Çok aç kaldım. Çok ağladım. Çok ölmeyi düşündüm. Ama bir gün farklı bir düşünce içerisine girdim ve ben kendimi bu durumdan daha iyi bir duruma taşımalıyım dedim. Başardım da. Gün gelir intikam alınır ama zarar vermeden de alınır. Onları bu ülke içinde barındırmayacağım.
Napacan la cumhurbaşkanı olup sürgün mü edicen. Beni de yollasana ama Avrupa ülkelerinden olsun. Ülkenin durumu kötü. Öyle bişey yaparsan bu intikam veya zorunlu empati veya can yakmak olmaz sevap olur resmen. Başka bi çare düşün bence 😂
İlk başta dünyanın en berbat ülkesine gideceğim. Oradan kimsenin giremeyeceği ev alacağım ya da yaptıracağım. İkisini kaçırttırıp oraya göndereceğim. Adam tutacağım. Sonra gün ışığını görmelerini yasaklayarak tiksindikleri yemekleri önlerine sundurarak ölecekleri güne kadar böyle yaşamalarını sağlayacağım. Bunu ben bile yapmayacağım yaptıracağım.
Eee yurt dışına olacaklar. Ayrıca yurt dışında ev almak yapmak yaptırmak falan kolay değil özellikle oranın vatandaşı olmayan biri için. Adam kaçırttırmak hepten de zor. Yurtdışında yaşamış biri olarak diyeyim. Sen komedi filmlerine geç bence kardeşim.
Her şeyi planladım. Merak etme. Ev almak veya yaptırmak benim için zor değil. O ülke dünyanın en berbat ülkesi olacak. Kimse orada olduğunu bilmeyecek ya da bulamayacak.
Sana başkalarını küçümseme dedim. Beni küçümsedin hadi hayatında olanları küçümseme. Bugüne kadar ben de kadar küçümsedim bazılarını ve en çok onlar zarar verdi. Yapamaz edemez kafasına hiç girme. Hak edene hak ettiği cevabı veririm. Ama özür dilemek erdemliktir. Özür dilerim
Soruyu soran bile: "Bu intikam almak değil, yeri geldiğinde onlar gibi davranmak..." demek zorunda hissetmiş kendini. İntikam almak niye bu kadar kötü bir şey gibi görülüyor ki? Zevkli ve tatmin edici. Hem, masum olan birine zarar veriyor değilsin ki.
Tamamen beni anlamları için aynı duruma gelindiği vakit lafımı vurur geçerim, hiç affetmem.😄 Fakat intikam ya da kinden değil bu, neler hissettiğimi, nasıl bir durumda kaldığımı bizzat yaşamasını sağlarım, belki bir şeyleri anlar düşüncesiyle. İster anlasın, ister anlamasın iş işten zaten geçmiştir fakat yine de “belki” işte…
Yaşadım. Bana ihtiyaçları oldu ben de onlar gibi yoktum. Yani bahanem boldu. Kendileri de bana bunu yapmıştı. Gram vicdan yapmıyorum Dediğiniz gibi bu bir intikam değil. Toprakta ne ekersen onu veriyor. Adeta tabiat kanunu bu.☺ Çokta güzel oldu bence.
Kanka 4 senelik ilişkim de kız arkadaşımın en yakın kız arkadaşım die tanıttığı kişi ile ilişkisi olduğunu öğrendim aynısı yaparsam kumbarayı bozdururuz intikam alalım derken kötü yola düşeriz yareppim korusun
Birgün bir ihale'de fiyati kirdilar. Bu yüzden 12 calisanim ile yollarimi ayirdim. Sonra zamanla isler buyudu. O fiyat'i kiran sirketi satin alip iscilerini cikardim.