ben küçükken yaptım böyle bişey. 5 tane ağrı kesici içip üzwrine yemek yedim bişey olmamış gibi :D annem farkedince kendimi hastanede ağzıma hortum sokulurken buldum zaten :D amaç ilgi çekmekti tatile gidicektik vazgeçmişlerdi gitmekten ben de saatlerce ağladıktan sonra bunu yapmıştım :D sonra mı? Tatilde yalan oldu ben de 4 gün boyunca hastanede yattım.. Tavsiye etmem o hortum olayı çok kötü yalvarmıştım yani bırakın 5 tanecikten bişey olmaz diye :DD
04 Yorumla
Soran+1 yılo yüzden ya tam öleceksin yada ölmeyeceksin hortum olayını bende sevmiyorum:D bu arada yorumu yapan ilk kız sensin kızların canı cok tatlı galiba
Soran+1 yılsen çok fenasın:D
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. henüz çok küçükken bir kere camdan aşağıya atıyordum kendimi.intihar etmek için falan değil ama atabilseydim intihar olacaktı.kuşlara özenmiştim uçacaktım sözde.
10 Yorumla
+1 yıldüşünmeyen varmıdır ki .d
Dünya gelişmişlik ve standartlarının en yüksek oldugu Avustralya olmasına ragmen en cok intihar vakasıda bu ülkede bulunmaktadır .
SEBEB; Yapılan araştırmaya göre dünyada ki herseyden yeterince zevk aldıkları icin ölümün verdiği haz'ı merak edmeleridir .
Enteresan ,))04 Yorumla
Soran+1 yıloha:S sadece bunun için mi:S
- +1 yıl
araştırmalar onu gösteriyormus
gercekden entresan :S
Soran+1 yıl:S
- +1 yıl
kaynağı neresi bu bilginin, topukluayakkabı. com sitesi mi? :D
bazen bikiyor insan köprüden gecerken diyorum ki suya bakarak "birakicaksin kendini cabalamaktan mutlulugu aramaktan kurtulacaksin" sonra düsünüyom "oglum günah la üstelik senin gibi sanssiz adam ölmez sakat kalir" diye :D vazgeciyorum :) yani kesinlikle yapmam
017 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D sansızlık evet insnaın basına dert yakıstımı yakasına bi kere bi daha bırakmıyo
Soran+1 yılüzüldüm bu konuda aynı kaderi paylaşıyoruz bende çok sanssızım doguştan..
Soran+1 yılumut var ama benim için yok... en sonunda umudumuda yitirdim.
Soran+1 yılbende o da yok maaleef:)
Soran+1 yılailem erkek arkadasım sanssızlık mutsuzluk hayatta hiç bişi istedim gibi olmuyor.. daha nolsun:(
Soran+1 yılson zamanlarda benden uzaklaştı hatta bunun için bir baslık acmıstım herkes ayrılma mucadele et demişti ayrılmadım onunla iyi olmaya calsııyorum terslemiyorum sıkmıyorum üstüne gitmiyorum huzur vermeye calsıyorum ama benden yinede uzaklaşıyor:( her akşam uyucam diye telefonu kapatıyor ertesi günün akşamına yada öğlenine kadar açmıyor... mesela dün akşam yine uyucam sende uyu dedi saat 22:30 a geliyordu erken daha uyumasak dedim ben uyucam sen uyuma o zaman dedi kızmasın dıye tamam bende
Soran+1 yıldevamı... uyucam dedim sonra saat gece 23:43 de mesaj attım ona uyayamadım diye baktım telefonu yine kapalı saat 2 ye geliyo şu an hala kapalı hiç açmadı neden böylr yapıyor anlamıyorum kapatma telefonu diyorum inadına kapatıyor napcam bilmiyorum :'(
Soran+1 yılaraba kullanıyorsan yazma alah korusun sebebin olmak istemem:)
Soran+1 yılo da doğru allah gecnden versin yinede... araba kullanmak güzel bişi ya:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
insan ölmek istese bile ölemez. çünkü ölmek kolay bir iş değil. ha attın kendini aşağı öleceğin garanti değil sakatta kalabilirsin, astın kendini havada 20 dk kalıp ölmeyebilirsin. ölmek ancak azrail ile mümkün olur. başına kurşun girse bile yaşayabilirsin. ve ölen insanları inceleyin 3 - 4 gün önce çok tuhaftı derler. çünkü ruhu alınmış sadece beden kalmıştır.
02 Yorumla
Soran+1 yılciddimisin? ruhu alınıyor mu:O
Kişilik & Karakter konusunda 722 cevap paylaştı. İntiharı düşünmedim, düşünmem de, ama amacım ve hevesim kalmayıp şu dünyadan sessiz sedasız çekip gitseydim iyi olurdu diye düşündüğüm zamanlar oldu. Hani azrail kapıyı çalıp hadi gel gidiyoruz dese giderdim yani. :)
11 Yorumla
Soran+1 yılbende giderm.
+1 yılergenlikteyken düşünmüştüm sanırım :D
komik bence. kimse senden değerli değildir, kimse için kendinden vazgeçmiceksin.
intihar etmek kolaydır, zor olan savaşmaktır.03 Yorumla
Soran+1 yıldogru konustun:))
- +1 yıl
söylemeyi unutmusum, bonibonlarla intihar etmeyi de denemiştim :( :))
tesekkürler..
Soran+1 yıl:))
Kişilik & Karakter konusunda 395 cevap paylaştı. dusunmekten ziyade nasil daha hizli ve garantili olur diye dusunmustum. Beyin kimyam bozuktu. Biraz mantik on plana ciktigi esnada destek aldim. 1 ay kadar ilac Tedavisinden sonra normale dondum.
010 Yorumla
Soran+1 yılilaç tedavisi neydi ilacın adı? bende alıyım belki iyi gelir ecetesiz satılıyormu?
Soran+1 yıltamam çok teşekkürler:)
Soran+1 yılsagol alah razı olsun hepinizden çok destek oldunuz bana:)))
- +1 yıl
Izmir'desin rumuzundan anladigim kadari ile Alsancak'ta Ismail Sonmez 05322914566 karsiyaka ise iskelenin karsisinda foto remzinin uzerinde benim gittigim yer vardi. Ismini haatirlayamadim. Orada Tamer Bey var. Izmir'in en iyisidir. Tavsiye ederim. Ismail Sonmez'e Selam edersen benden yardimci olur.
Soran+1 yılsenin adın ne ki? tamam daha da beter olursam gidicem:)) numarayı yazdım bi yerre sagol
Soran+1 yıltamam:)
+1 yılbununla övünmüyorum yanlış anlaşılmasın,düşündükçe sebebini hala kendime de yakıştıramıyorum ama evet denedim 3 gün yoğun bakımda kaldım ve uğruna göze aldığım ziyaretime bile gelmedi,bu hayatta hiç kimse yada hiçbir şey için değmezmiş...
13 Yorumla
Soran+1 yıl:(nasıl gelmez ya hayvan mı o:(
- +1 yıl
sadece merhametsiz...
Soran+1 yılbenim duşmanım dahi olsa benim yüzümden olmuş bişi ise bi 5dk ugrardım yinede iyiki ölmemişsin vala iyiki
+1 yılDüşündüm. Benimki sadece meraktı. "İnsan ölürken ne hisseder, ölüm nasıl bir şey?" diye merak ediyordum -ki hala merak ederim- ama herhangi bir teşebbüste bulunmadım.
05 Yorumla
Soran+1 yılölümün soğuk nefesini hissedeceksin denersen;) sonra ruhun bedeninden çıkarken bütün vucudundaki siinirlerden acı duyacaksın en son ruhun agzından cıkacak ve öleceksin... işte bu hala merak ediyormusun?
- +1 yıl
İntihar edecek olursam bilincimi kapatmayacak kadar afyon alıp bileklerimi keserdim. Hem kafam güzel olurdu hem canım acımazdı.
Soran+1 yılonuda düşündüm acısız ölüm.. arastırdıgıma göre acısız ölenler öteki tarafta daha büyük bir acı hissediyorlarmıs :(
- +1 yıl
Ölümden sonra hayata ve ölümden sonra gazaba inanıyorsan ya da bunu dert ediyorsan intihar etmenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum.
Soran+1 yılikilemdeyim hangisi daha agır basarsa artık... yada delirirm olur biter
+1 yılEvet yani hâlâ aklımda var o düşünceler ama gelecek korkusu yaşıyordum ailem şu an bana bunları diyor vuruyorsa ben gelecekte nasıl yaşayacağım diye düşünüyordum hep. Silahla tek kurşun dedi herkes mantıklı da geldi o zamanlar dedemin çok sevdiğim bir silahı vardı üzerinde altın işlemeler falan vardı ilgimi çekiyordu dedem vefat ettiği için dükkanda kalmaya başladı ve ben o silaha hiçbir şekilde ulaşamadım böyle bir anı olarak kalsın o halde.
00 Yorumla
+1 yılDüşündüm.Deneme gibi bir girişimim olmadı :)Sıkıntı,stres,bunalım,hayattan zevk alamama vb
014 Yorumla
Soran+1 yılpeki şu an hala düşünüyormusun yoksa herşey yoluna girdimi?
- +1 yıl
Allah'a şükür herşey olmasada.O gibi düşünceler gelmiyor.Mutluluk nasıl geçiyorsa,bunalımda aynı şekilde geçiyor.Sadece sabır gerekli.
Soran+1 yılsabrede sabrede daha beter oldum:(
- +1 yıl
Kafanı farklı yerlere çalış.En iyisi hoşlanacağın bir kursa yazıl.Tatile çık,gez,eğlenmeye bak.He bu arada duayı sakın ihmal etme.Kalp,Allah'ı andıkça mutlu olur.
Soran+1 yılbütün evde 4 duvar arasındayım dısarı hiç çıkmıyorum hiç arkadaşım yok... sadece bir tane sevgilim var o da beni bazen canımdan bezdiriyor annem babam ayrı ikisinin yanındada kalmyıorum anneanemle dedemin yanındayım onlara bakıyorum basen nlarada katlanamıyorum dün gece yatağımda 3-4 saat agladım yüzüm şu an balon gibi beynim çok felaket uyusuk agrı kesici içtim banamısın demiyor artık ben bu bu hayattan kurtulmak istiyorum ama olmuyor
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun.Ama bu bunalımı hemen hemen yaşıyor.İbadetlerine ağırlık vermeye çalış.Bak burdada takılabilirsin.Sosyal olmayada çalış.Yeni arkadaşlıklar kurmaktan çekinme.Zaten sevgililer sen kötüysen nedense ilgilenmek istemiyor.Anne ve babanın ayrı olması bunların şefkatinde uzak kalmana yol açar.Mutlu bir aile sonucu çocuklarıda mutlu eder.Psikoloğa gitmeni öneririm.Vereceği ilaçlar senin bazı düşüncelerini iyileştireceği kanaatindeyim.
Soran+1 yılteşekkür ederim psikologuda düşündüm bir iki kez gitmeyi istiyorum iyi olacagıma inanıyorum cunki kmseyle paylaşamıyorum hep içime atıyorum artık patlamak üzereyim saten cogu üzütüm bunalımın sevgilim yüzünden.. onu cok seviyorum unutamıyorumda o yüzden ayrılamıyorumda beni cekemediği zaman uyucam deyip telefonu kapatıyor ertesi ginin aksamına dögru acıyor ben deli oluyorum aklınız varsa kmseyi sevmeyin aşk mı lanet olsun aşka 5 para etmes bişi
- +1 yıl
Sevgili hususunda benden çok fazla bildiğini sanmam :)Unutamıyorum diye kendini sal gibi salma.Yapabilirsin aslında.Sadece şu içindeki güveni orataya çıkarmaya bak.Ayrıca kolera dinlemen hoşuma gitti.:)Bende Sagocuyum :)
Soran+1 yılnasıl cıkartıcam o güveni ortaya:(
- +1 yıl
Kendine güvenerek :)
Soran+1 yılonsuz yapamam gözüyle bakıyorum şu an:(
- +1 yıl
Gemi batır diye sal gibi salmışsın.Başka biriyle çık.Sana onu unutturur.
Soran+1 yılonuda yapamam birini severken bir baskasına aşkım seni seviyorum diyemem elini tutamam yüzüne bile bakamam:( bana göre bişi değil teşekkürler yinede tavsiyen için
- +1 yıl
Sen bilirsin.
denedim bile ! bebe aspirnleriyle, tadı cok guzeldi :(
04 Yorumla
Soran+1 yılbebe aspirininın tadı güzel mayhoş bir tadı var bende çok yerdim kücükken seker niyetine:D
Soran+1 yılkeske hep cocuk kalsak:)
- +1 yıl
Keşke hep çocuk kalsaydım. Herkes buyumeyi isterken ve surekli degistirirken yüzündeki saflık maskesini, ben buyumeyi unutsaydım, yuzumde hep cocukluk maskesi takılı kalsaydı.Dinlediğim her masalın ardından hayatın toz pembeliginde bogulsaydım ve herkes zor anlasaydı, beni taklit etselerdi ve herkes benimle beraber çocuk olsaydı.
oldu oldu da nedenler bulma çabasında değilim. zaten halim de yok, anlatamam.
00 Yorumla
+1 yılben hiç düşünmedim ama bir çok kişiyi vazgeçirdim Allah ın verdiği canı yine Allah alır
015 Yorumla
Soran+1 yılişte hep o yüzden duraksıyorum... son zamanlarda allahın artık beni sevmediğini düşünüyorum... sırf intharı düşünüyorum diye:(
- +1 yıl
çok yanlış düşünüyorsun bence ona şükretmelisin çünkü intihar hiç bir şeye çözüm değildir derdi veren Allah dermanınıda verecektir olaya biraz kendi içinden değil farklı bir gözle ve yüzeysel bakabilirsen anlayacaksın demek istediklerimi
Soran+1 yıldün gece allaha onu dedim bu kadar dert veriyorsun ama artık dayanamıyorum ya bana güç ver yada bütün acılarımdan kurtar beni dedim... umarım herşey yoluna girer
- +1 yıl
kafaya takma arkadaşım sen olayı akışına bırak herşey yoluna girer beterin beteri var
Soran+1 yıltamam akışına bırakcam bakalım hayat beni nelere sürüklicek.. teşekkürler desteğin için sagolasın alah razı olsun:)
- +1 yıl
ne demek listeye ekledim senide vazgeçirdiklerim listesine :D
Soran+1 yıl:D burdaki cogu arkadasın ikna kabileyeti yüksek:)
- +1 yıl
alınayım mı üstüme :)
Soran+1 yılalın:)
- +1 yıl
alındım :) yani üstüme alındım
- +1 yıl
ölmek tatlıydı baldan :D birgün ölürsen bilme benden .) ölüme gül sende
Soran+1 yıl:D çok seviyorum bu şarkıyı:D mesela içinde çürüdüğüm o da maket ben öğrenci hayat mektep:D dogru:D
- +1 yıl
Soran+1 yılevet çok güsel:)) ben 2006 dan beri sagopa dinlerm saten:D kolerayıda seviyorum
- +1 yıl
peki bakalım :)
Bu linkteki ilk okul düzeyinde çocukların dinlediğini tahmin ettiğim şeyi cidden dinliyormusun? Bu müzik mi yani şimdi?
02 Yorumla
Soran+1 yılherkesin görüşü farklıdır..
+1 yıldüşünmedimde kıyamet kopsada hayat sona erse diyorum. çok saçma çünkü.
05 Yorumla
Soran+1 yılhaaa takvim yapragında okumustum yaklaşmakta olan kıyamet iyice yaklastı yazıyordu aradan 1 ay geçti hala kopmuyor hayret bişi kopsun artık ya:(
- +1 yıl
:) takvim yaprağı buna karar veremez fakat müslümanı müslümana vurduracaklar alameti yakında gerçek olabilir Türkiye-Suriye savaşı sonucu ortadoğu müslüman ülkeleri ile avrupa ülkeleri. tabi biz laik olarak her zaman iki taraf arasında ezileceğiz.
Soran+1 yılbütün alametler çıkıyor evet cogu cıktı bide güneş batıdan doğacakmış:/
- +1 yıl
güneşin batıdan doğduğu gün kıyamet günü oluyor zaten son evre :) ibretle izliyorum ve merak ediyorum kopsada izlesek.
Soran+1 yılaynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılçocukluk aklımla denemiştim tabi günahın sevabın farkında değildim o zamanlar. bir kutu aspirin içtim akşama kadar kıvrandım sonra çıkarttım rahatladım bir daha tövbe:))))
09 Yorumla
Soran+1 yılcocukluk aklında dedin kafam karıstı yani ölmek için herhangi bir sebebin yoktu sdece denedn öyle mi?
Cevap sahibi+1 yılyoo öyle değil ölmek için içmedim hapları içince ne olacağını görmek için tamamen meraktan:))
Soran+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yılama Allah korusun gerçekten intiharla ölen biri sonsuza kadar Cehennemde yanacak..
Soran+1 yılevet :( bende sonsuza dek cehennemde yanmak istemiyorum diyorum ya intihar etmemi frenleyen saten bu yoksa günah olmasa çok ölmüştüm
Cevap sahibi+1 yılöyle olmasa dün ya nüfusu yarıya düşerdi zaten:)) ne ki sebep bunu düşünüyosun..
Soran+1 yılailem sevgilim gücsüzlüğüm sansızlığım caresizliğim mutsuzluğum
Cevap sahibi+1 yılüzülme ya kıyamam inşallah herşey yoluna girer ve mutlu olursun..
Soran+1 yılinsaalah sagolasın:)
ergenlik buhranları nedeniyle 1-2düşndüm iiki etmemişim gençlik işte
03 Yorumla
Soran+1 yılen azından içinden çıkalamaz bir durumda değilmişsin:)) ergenlikten çıktın akıllandın
Soran+1 yılsenin adına sevindim:)
+1 yılrabbime çok şükür hiç düşünmedim allah kimseyi nefsiyle başbaşa bırakıp şeytan sözüne uydurmasın
00 Yorumla
+1 yılBİr kere bile düşünmedim nolursa olsun da düşünmem öyle birşey
00 Yorumlaarada çok yüksek yerlerde içimi heyecan kaplar.kaptırsam kendimi yerde bulurum.intihar denebilir mi bilmiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende böyle birşeye kalkışmıştım.oks'de istediğim puanı alamamıştım da ondan sonra çok pişman oldum
01 Yorumla
Soran+1 yılbunun için ölünür mü be bunun caresi var çok calıs bi daha gir:) ahh kske tek sorunum oks olsaydı
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOldu ama yapmadım tabi,yemedi bi yerlerim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılben korkmuyorum ölmektende allaha nasıl hesap vercem onu düşündikçe hep frenledim kendimi:)) umarım ilerde güzel bir hayat beni bekliyordur...
Ne olursa olsun böyle bir şey yapma.
05 Yorumla
Soran+1 yılne olursa olsun yapmayım mı?
Soran+1 yılbundan sonra mazoşist takılcam belki kurtarır beni.
Soran+1 yılhayat bizle dalga geciyor resmen... ben gayet ciddiyim:( haklısın evet insanların daha büyük sorunları var offf :( biz dert cekmeye mi geldik bu dünyaya ya herkes de bi dert var:(
+1 yılHiç o kadar ezik hissetmedim.
019 Yorumla
Soran+1 yılbunca insan ezik yanı:S
- +1 yıl
Genel olarak ezik denemez. Ama insanın bazen kendini çok rezil hissettiği anlar olabilir. Ben hiç o kadar kendimi değersiz görmedim.
Soran+1 yılkendimi degersiz görmüyorum ama çok gücsüz buluyorum evet.
- +1 yıl
Şahsen intihar etmektense tüm insaları öldürmeyi tercih ederim. Bunu yapmaya çalışırken bile ölsem intihardan iyidir.
Soran+1 yıltüm insanları neden öldürüyosun yazık günah:( yani sen intiharın ne kadar kötü oldugunu anlatmaya calsııyorun ama ben yinede begenmedim bu örneği:( teşekkürler
- +1 yıl
Evet tamda onu anlatmaya çalışıyorum. Ama yazık günah anlayışını biraz değiştirmen lazım. İnsanlara bu kadar acırken kendine hiç acımıyorsun.
Soran+1 yılcunki kendimden nefret ediyorum ben kendim oldugum için bu kalbü bu beyni tasıdığım için kendimden nefret ediyorum işte bu hiç bir zaman değişmöicek
- +1 yıl
Ama dünyanın en pislik insanı bile olsan, intihar eden bir insandan daha pislik ezik olamazsın. İntihar ederek kendine bir şekilde zarar vermeyi istiyorsun. Bir söz var hiç bileme duydun mu. İntihar edeceksen yaşayarak et diye. Kaçak yoldan japonyaya git tek başına orda hayatta kalmaya çalış. Sonuçta ölmeyi göze almış bir insanın başına daha kötü bir şey gelemez. Kim blir belki orda hayatına yeni yol çizer kendini sevmeye başlarsın.
Soran+1 yılben orda aclıktan ölürüm:)
- +1 yıl
e intihar edecen ya ne farkeder. :D
Soran+1 yılaçlıktan yavas yavas ölürüm:(( :D tamam yok inhihar felan ayy:D
- +1 yıl
Belki seni o halde zengin bir japon iş adamı görür sana aşık olur senle evlenir. Sonra bir bakarsın ki yakuzanın oğludur. Sonra sen onu bırakmak istersin o seni tehdit eder sonra iyi kalpli bir gençten seni ordan kurtarması için yardım isrtersin seni ordan kurtarır sonra onunla evlenirsin fakir ama ölene dek mutlu bir hayat yaşarsın :)
Soran+1 yılbu ne yaaa:D filmin etkisinde mi aldın sen yok ben ülkemde mutluyum japonları sevmiyorum.d
- +1 yıl
Ben bir ihtimal olabilecek şeyleri söyledim. İlla japonya olacak diye bir kaide yok İskoçya'da olabilir :D
Soran+1 yılinadına mı bu onlarda etek giyiyor:D ama evet erkekleri japonlardan iyidir.:D
- +1 yıl
işte böyle güleceksin her zaman. :D
Soran+1 yılher zaman gülmeyi bende isterim de etrafımdaki insanlar hep beni üzüyor onları hayatımdan cıkaramıyorum cunki birisi ailem birisi erkek arkadaşım...
- +1 yıl
Eminim çok sebepsiz şeyler yüzüden üzülüyorsundur. Biraz takmamayı dene
Soran+1 yılben aptalım biliyorum:( ama elimde değil baskası aglasa bu durumdan kızım aglama degmez derim ama kendime bunu diyemiyorum:(( ve sana çok teşekkür ederim hepiniz bir nebze olsun destek oldunuz alah hepinizin gönlüne göre versin:))
+1 yılaklımın ucundan bile geçmedi..
01 Yorumla
Soran+1 yılne güzel geçmesinde..
düşündüm. 5 tamol içtim bi şey olmadı :D
01 Yorumla
Soran+1 yılkendini derin dondurucuya hapsetseysin ve uyusaydın daha etkili olurdu ha:D
+1 yıldegmez hıc kımse ıcın ıntıhara
00 Yorumlaherkes illa ki bir kez de olsa düşünmüştür
00 Yorumla3 kez kestim bileklerimi ölemiyom :((
00 Yorumla
+1 yılŞu an ne durumdasin merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben denedim ama yapamadım
03 Yorumla
Soran+1 yılhangi yöntemle denedin? ve neden yapamadın cesaret mi edemedin yoksa denedinde ölemedin mi?
Cevap sahibi+1 yılsilah.yapamadım.vazgeçtim.
Soran+1 yılaslında en iyisi 1 saniyelik acıla bitiyo herşey bende son zamanlarda çok düşünüyorum intihar olayını gece gündüz aklımda ama allah korkusu olan bir insanım öteki tarafta cekeceğim azap beni biraz olsun frenliyor ne kadar daha etkili olur bilemem.
Ben
04 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılo.o
Hayır düşünmedim
00 YorumlaSlk degilim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026