Merhaba.. Sanırım ben prova yapmak istemezdim.. Her şey zamanı geldiğinde yaşanmalı diye düşünüyorum.. Bir ana önceden hazırlanabilmek için o ana kadar yaşanan tüm hayat akışının tekrar etmesi gerekir zaten.. Onca şeyi prova etmek istemezdim.. Bırakalım sürpriz olsun derdim.. Keyifli akşamlar.. :)
İçinde bulunduğum ilişkilerin provasını yapmak isterdim şahsen. Çünkü bazen aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak insanı yeterince yoruyor. Taşınamayacak yük olarak görüyor insan. Belli bir yere kadar her şey güzel ama belli bir yerden sonra tekrara düşmek sıkıntı olabiliyor.
En azından benim durumum bu şekilde. Özellikle belli bir yaştan sonra yeni insanlar tanımak, yeni şeyler yaşamak ve aynı yenilgiler maruz kalmak çekilmez bir hale geliyor. Bu yüzden bir prova fena olmazdı.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Hiç bir şeyi sanırım. Düşünüyorum da önceden bilmek bazı şeyleri heycan vermezdi. Hüznün de, mutluluğunda tadı çıkmazdı. Bazı yanıldığım insanlar var. Hayal kırıklığına uğratan "acaba onları önceden bilseydim" diyorum ama onlar içinde diyemiyorum. Çünkü tecrübelerim olmazdı. Canımıda yaksalar onlarıda deneyimlemek istemezdim. Bana bazı şeyleri acıda olsa çok güzel öğrettiler.
Hiçbir şeyi deneyimlemek istemezdim, çünkü önceden provasını yapmak hayatın en önemli noktasını ıskalamamıza neden olabilir, tahmin edilemez oluşu hayatı eğlenceli kılan özelliğidir. Bunu ortadan kaldırmamak gerekir.
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Kafalarından her an değişken olup geçirdiklerini deneyimlemek isterdim. Sevipte dönüp arkasını nasıl gittiklerini kendi içlerindeki çatışmayı dinlemek isterdim.