Müthiş soru olmuş. Zaten bence mental ve zihinsel çekim yakalanmadan fiziksel çekime odaklanıldığı için hızlı soğuma ve nefretle ayrılık geliyor. Fikirlerin, vizyonun, düşüncelerin kumrular gibi olduğu insanı bulunca kıymetini bilmek ve elden kaçırmamak gerekiyor bence. Şahsen ben bulsam öyle bir erkeği kesinlikle âşık olurdum. Hayat boyu da yanında olurdum. Tabi burada ince ayrıntı;bulsam😄😄❤️❤️
Soru biraz benim kafamı karıştırdı. Acaba nasıl cevap verilmeli diye biraz düşündüm. Yani beynim aynı desem yeridir. Aslında güzel ve değişik bir soru. İnsanlar önce düşünce ve fikir olarak sevişebilirler.
Bu illa ki cinsel bir kurgu olmamalı bana göre. Çünkü insanlar düşüncelerinde de çatışma içinde olabilirler. Birçok duyguya ev sahipliği yapıyor içinde bulunduğum bu dünya. Evet benimde düşüncelerimde birden fazla duyguyu hissettiğim biri var. Bunun içinde sevmek ve sevişmekte dahil.
Bazen düşünmekten bile sıkılıyorum. O kadar yoğun bir trafik varki yeşil ışık yansada dağılsalar diye bekliyorum.. Ama bazende o karmaşaya hayran kalıyorum..
Öyle biri hiç olmadı. Gerçekten öyle birisi ile karşılaşmış olsaydım, sanırım o kişi hâlâ hayatımda ve yanımda olurdu. Kaliteli ve uzun ömürlü ilişkinin sırrı muhtemelen böyle bişey olmalı diye düşünüyorum. İnsanlar mutluluğu hep bedenlerde aramaya çalışıyorlar. Oysa herşeyin başladığı yer ruh ve düşüncelerdir. Bunu idrak edebilmiş ve bu kafada yola devam eden insanlar, mutluluğa çok daha kolay ulaşabiliyorlar. Böylesi sağlam temeller üzerine inşa edilen ilişkilerde, haliyle uzun soluklu ve başarılı oluyor. Umarım bir gün herkes düşüncelerini seviştilerebileceği ve bundan asla sıkılmayacağı büyük bir mutluluk elde edeceği insanla karşılaşır.
Sevişmek, aslında birbirini sevmek anlamına gelir ancak bu kelimeyi duyanlar çok yanlış yerlere getiriyorlar. Düşüncelerimi seviştirebileceğim insan olmadı. En son uyumsuzluk yaşadığım oldu ve bitti. Ama isterim ki düşüncelerimiz uysun uysun ki sevmeyi ve sevilmeyi dibine kadar yaşayalım.
Çok Orjinal çok güzel bir tarif bulmuşsun. Düşüncelerin sevişmesi gibi bir kavram hiç aklıma gelmezdi. Bu tarifi bundan sonra ben de kullanırım müsadenle. Soruya gelince düşüncelerimi seviştirebileceğim güzel dostlarım var gerek site içinde gerek günlük hayatımız içersinde. Sitede @banayasall dostumun fikirleriyle benim fikirlerim sevişir diyebiliriz. Can dostum hatta candan öte dostumdur benim.
Görsel sana mı geldi kfkfjfj:))) seviştirebilmek önemli ama yok. Yani kelime haznesi geniş olmayan insanlarla konusmak hic keyif vermiyor nerde kaldı dusunceleri guzel olsun. Hanimefendi dusuncelerimizi sevistirmeye var mısın 😂😂
Gereksiz, boş lakırtı. Hepsi sonuca gitmenin bir başka makyajı. Düşüncesini seviştirmek isteyen bir insan, kitap okumayla başlar. Meselede samimiyse içindeki arayışı burada değil, dışarıda arar. Sonra nasıl olsa felsefeyle tanışan her insanın sonu gibi kabuğuna çekilir. ''düşünceleri seviştirmek'' doğrusu oldukça rüküş
Evet önemli bir konu. Düşüncelerimi seviştirebileceğim bir insan yok hayatımda. Rahatlıkla her şeyi ifade edebileceğim, beni anlayacak, kendisini anlayabileceğim, zeki ve akıllı, dinlemesini ve anlatmasını becerebilen birisi yok maalesef.