Selamlar kahveci.. Uzun uzun düşünmelerim hep var olan şeyler.. Düşünürüm ama fazla takılmam.. Çok ciddi bir durum yoksa sadece düşünüp geçmek en güzeli benim için.. Hayat yeterince sıkıcı, bir de üzerine kafamızı bozmanın anlamı yok bence.. Akışa bırakmak en güzeli.. Keyifli geceler..
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Arkadaşım dediğim biri vardı. Ve çok güveniyordum samimi olduğuna dair. Bir gün birden bitti nedenini bile bilmediğim bir sebepten. Acaba yanlış bir şey mi yaptım diye kendimi sorguladım. Ama kendimden eminim sebep ben değilim, onun göründüğü gibi olmayışıydı. Gereksiz yere kendimi sorguladığımı farkettim. Asıl sorgulamam gereken onun davranışlarıymıştı. Geç olsada farkettim.
Şöyle genel bir hayatı, kendimi ve amaçlarımı, hedeflediklerimi gerçekten başarıp başaramayacağımı, bu kez olacak mı diye. Hatam günahım çok, hepsinin farkındayım. Zayıflıklarım, kusurlarım, başarısızlıklarım. Tüm bunlarla barışıp ileriye olumlu bakabilmeyi seçmek büyük şans.
Yaptığım bazı yanlışları ve onların bende oluşturduğu sıkıntıları. Kendi içinde de yapılan istişare aslında kişide değişime ve yapılan hataların bir daha yapılmamasını sağlar.
Neden bu kadar mutsuz olduğumu sorun şu ki hala mutsuzum kimseyi mutlu da edemiyorum bu bana görevmiş gibi sanki yüküm bana ağır geliyor😔 sevilmemek sürekli benmle alay edilmesinin nedenlerini ama bulamıyorum bu beni geriyor üzüyor sorguluyorum hala😣
Düşündüm düşündüm bu soruya nasıl bir cevap veririm diye, herhangi bir cevap bulamadım. Ama sonuçta bunu yazmak için düşündüm değil mi? Fakat sorgulamamış da oldum. Neyse fazla şey etme orasını
Kızı ve sevgilisi mutlu olan iki insanı kültürel saçmalıklar yüzünden ayıran ebeveynler. Kızına değeri sadece altınla ölçen anneler kızlarını satılığa çıkmış mal gibi göstermiş olmuyorlar mı?