İnsanlara neye göre veriyorsunuz değeri? Bir değer tablonuz ya da kategoriniz var mı?Herkese ederi kadar değer vermek en mâkul olanı.Bir insana değeri dozsuz olarak sunarım. Sonraki aşamada hangi değerde kalacağını kendisi belirler.
Değeri hak edene mi, istediğiniz kişiye mi verirsiniz?
Verilen şey geri alınmaz ama ben verdiğim değeri bazılarından geri aldım. Çünkü onu hakkettiler. İçerikte yazdığın gibi aşamayı kendileri seçtiler. Anladım ki her zaman için dozu aşmamak gerekiyormuş. Fazla dozdan kaybediyorlar değerlerini. Artık herkes ederi kadar.
Keşke hak edene verebilsek her zaman. Ama öyle olmuyor işte. Adam hak etmiyor ya da (kadın fark etmez) Hak etmeye etmeye değerin alasını veriyoruz. Çünkü duygularımıza göre davranıyoruz. Tek sözümüzün geçmediği yer! Keşke daha sözümü geçirebilsem bu konuda kendime. Çok isterdim bir kalemde silebilmeyi.
Evet ben de öyle. Değeri hakedene vermek en mantıklı olanı. Duygulara söz geçiren insanlara hayranım ben de. Sileceksin haketmeyeni bırakacaksın yoluna.
Bunu yapabilen insanlar tanıyorum. Onlara hem imreniyorum hem sinieniyorum. Çünkü çok acımasız oluyorlar. Hangisi doğru olan inan bu yaşıma geldim hala anlayamadım.
İç seslerini dinliyorlar aslında. Onların doğrusu bu. Bizim rehberimiz de bize doğru. Ben kızmıyorum o yüzden. Yarı yarıya başardım hatta bunu. Tak diye silince tıpış tıpış geliyorlar tekrar
Eskisi gibi insanlara hemen değer vermeyi bıraktım. Baktım ki değer verdiklerime ederinden fazla değer veriyorum ve sonunda üzülen ben oluyorum. Onun için ederinden fazla değer vermeyi bıraktım. Artık benden değer görmek için kendini kanıtlamış olmasi gerek. Bana oynamayan değer veren kişilere ederi kadar değer veriyorum.
Şimdi hoşlanmadığım ya da sevmediğim birisi hak ediyor diye değer vermem. İstediğim kişi de hak etmiyorsa yine değer vermem. İkisi olmadan olmaz. Ne kadar değer görürsem o kadar değer veririm. Fazlasını alanın g*tü başı ayrı oynuyor sonra.
İstediğin kişiye veriyorum hak eden ben sevmediğim sürece istediği kadar hak etsin umrumda bile değil kendi sevdiğime bakıyorum sadece isterse beni yerlerde süründürsün ki öyle yapıyor ahh cağğnımm beğnim. Kfkkf
Hemen açıklıyorum. Bir insana verdiğimiz değerin, onun gerçekten değerli olmasıyla ya da bunu hak edip etmemesiyle hiç ilgisi yoktur. değer vereceğimiz insanları kendimiz seçeriz ve bunun adı tam olarak değer yüklemesidir. yani ona verdiğimiz değerin kaynağı biz olduğumuz için asıl değerli olan karşımızdaki değil, bizizdir
Istedigim kisiye deger veririm. Kimisi agziyla kus tutsa yinede sempatik gelmiyor bana bi iticilik oluyor oyle kisilere deger veremiyorum istesemde olmuyor. Bazi seyler insanin elinde olmuyor ya. Sevmedigim insani bir daha sevemiyorum ben sonra deger flnda veremiyorum🙄
istediğim kişiye değer veririm ha bu değeri hak eder etmez oda onun seçimi olur netice de.. bunu hak ederse değeri artar etmezse.. değeri biter yanımda hayatımda da bir anlamı kalmaz
İstediğiniz kişiye değer verirseniz mutlaka kaybettikleriniz olur. Hak edene değer verirseniz kaybetmediğiniz gibi verdiğinizin karşılığını görürsünüz.
Hak etmeyene verecek değer bende yok maalesef. Verdiğim değerin karşılığını alamıyorsam, değersiz hissediyorsam verdiğim her şeyi geri alırım. Bunu yaparken de zerre düşünmem. Hiç bir şey tek taraflı değildir. Sevgi hariç. Bazen sevilmesen de seversin. Yeter ki zarar görme.
İnsanlara değer vermiyorum. Hayvanlara daha yakınım. En azından onlar ihanet etmeden, saf bir sevgi ile sevebiliyorlar. Değeri en çok hak eden canlı Hayvanlardır... Bana göre.