Size sihirli bir değnek verildi ve hayatınızda ki o istemediğiniz bölümü değiştireceksiniz.
Elinizde ki o güçle hayatınız da ki neyi değiştirirdiniz?

O kadar zor ki bu soru
Onunla evlenmezdim desem canımdan çok sevdiğim iki yavrum var. Tek bildiğim okul hayatım muhteşem olurdu yine aynı işi yapardım daha profosyonelce belki başka bir kadından bu iki yavrum olurdu ve mutlu , huzurlu bir evliliğim. Ama biliyorum ki her şey olması gerektiği gibi ve hayatta her şey mümkün.
Selamlar,
Hayatım herhangi bir şey değiştirmeyi değil de dünya üzerinden değiştirmeyi istediğim birçok durum var. Bunlarında başında dünyada ki adaletsizliği yok etmek isterdim. Çocuklar gece yatağına aç girmesin ve kimse yokluktan dolayı ezilmesin isterdim.
Gücümü güçsüzlerden yana kullanmayı tercih ederdim. Bunu dışında belki kendim için ufak bir değişiklik yapmak fena olmazdı. Bunun başında sanırım bu ülkeden gitmeyi istedim. Çünkü yeterince yordular insanları. Özellikle zihin ve düşünce olarak bitik hale geldik diyebiliriz.
Cevap
9Cevap
Enerji sömüren insalara yüksek voltaj vermek isterim. Ne güzel pozitiflik varken hayata küsmek niye. Hani çok aşırı sıkıntılı bir dert olsa anlarım ama bir insan istediği ayakkabıyı alamadı diye de hayata küsmez anasını satayım
Elimde bir güç olsaydı açlığa son vermek isterdim...
Elimde bir güç olsa, kendi hayatımda onu sadece Babamın sağlığı için kullanırdım. Öyle çok değiştirmek istediğim bir şey yok hayatımda. Memnununum şuanki halinden çok. Ama başkalarının hayatına dokunmak isterdim. O gücü kimin ne eksiği noksanı varsa onu tamamlamak için kullanırdım.
Yalnız kendi başın mı dertli sanırsın, gölgesi yeryüzünde avare insan? Taş da istemezdi yosun tuttuğunu; solmakta her çiçek kokusu uçunca. Tasadır ağaca rüzgarda yaprağı; Her kuş yanar az çok ölen yavrusuna... - Cahit Sıtkı Tarancı
Babaya çok çok geçmiş olsun ✨
Sağol 🙏 iyi şu an iyi..
Selamlar.. Kendi hayatımla ilgili değil ama genel anlamda dünyada insanların ya da hayvanların suçsuz yere ölmesine, tecavüze uğramasına, fiziksel ya da psikolojik şiddete uğramasına engel olurdum.. Keyifli günler..
Hayatımda değiştirmek isteyeceğim tek şey negatif insanları pozitife çevirmek olurdu.
Ne kadar etkilenmemeye çalışsam da bazen o kadar yoğun geliyorlar ki hayata küsüyorum adeta.
Elimde bir güç olsa kendi hayatımla uğraşmazdım, dünyanın kendini değiştirirdim.
Değiştirmekten ziyade düzeltmek isterdim bazı şeyleri, bazı yılları, bazı yolculukları...
evlenme kararı aldığım dönemi elbette. onu değiştimek bir çok şeyi daha farklı hale getirirdi eminim
Koronayi ortadan kaldirirdim. Biktim maskeden falan . Simdi dert ettigim tek sey korona.
Kesinlikle geçmişi, çocukluğuma dönüp çocuk kalıp çocuk ölmek isterdim.
Kökten içinde yaşadığım hayatı değiştirirdim. Cehaletle verdiğim savaşım beni fazla yordu. Keşke hiç bu kadar kaos olmasaydı (bu genel olarak)
Hiç bir şey degiştirmem ama kötülüğe karşı savasırım
herşeyi değiştirirdim olumsuz beni etkleyen💭💫🌺👼
Son 3 seneyi değiştirmek isterdim
🚬🚬
Son 2 yılımı kesinlikle
Aşık olma duyumu yok ederdim ve aşık olduğum kişiyle karşılaşmamış olmak isterdim.
Elimde böyle bir güç olsaydı 1-2 şeyi değil, hayatımı tümden değiştirmeyi düşünürdüm. Fırsat bu fırsat...
Biraz daha kararlı olmak isterdim
Başka bir yerde yaşamak isterdim
Harry potter gibi olmak isterdim
Olduğum yeri kesinlikle
Hiç bir şeyi değiştirmezdim
Atan kalbimi durdururdum
Bir 5 yıl öncesine dönmek isterdim.
Dunyayı değistirirdim
Herşeyi
Para olsa yeter.
2013 ocak 1 gitmek
Hayatımı