Tutacak insanlar var çevremde. Ancak ben düştüğüm yerden kendim kalkmayı tercih ediyorum. Gururdan değil, bugün elini tutan yarın kalkıp "düştüğünde elini kim tuttu" der de öylece kalırsın. Evet bunu demeyecek insanlarda var ama kimseye koşulsuz güvenemem.
Düşenin dostu olmaz bu hayatta düşen kaybeder özellikle de bu zamanda ve bu ülkede. Düştüysen tek dostun Annen olur Baban bile bir süre sonra seni terk eder.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Çok şükür var. En önemlisi sebeplerim var kalkmak için. Oğlum var, ailem var. Ben ne zaman düşsem bir sesleri yetiyor kendime gelmem için. Elimi uzatmama bile gerek yok. Varlıkları yetiyor çok şükür.
Oncelikle annem ve babam var. Dusersem yerden kaldiracaklarina adim gibi eminim sonra abim, ablam ve kardesim var birbirimize asiri bagliyiz. Bide sevdigim adam ve can dostum dedigim cocukluktan beri kardesim dedigim arkadaslarim var. Sirtimi yaslayabilecegim, guvenebilecegim, dusersem yerde birakmayacaklarina inandigim insanlar cok hayatimda🌸
Allah bu günleri göstermesin hiç olsa bile ailem koşar başka hiç kimseden fayda yoktur herkes çıkarcı menfaatçi insanına göre davranmalı hayatta kimin elinden tutup iyilik yaparsan o kadar ezilirsin bence sonucu bu