Sayın zeka severler
Size bir sorum var ema birer "zeki"seniz cevap verin lütfen 🤓
Size bir sorum var ema birer "zeki"seniz cevap verin lütfen 🤓
Bugünkü soruların mükemmel yani. Akşam akşam iyi güldüm gerçekten eğlenceli geldi bana bu durum.
Bu siteye girdim gireli seksiyet üzerine çok şey öğrendim. Yeni terimler, yeni ifadeler ve tüm bunları burada keşfetmiş olmak gerçekten tuhaf hissettiriyor. Otoseksüellik adı altında kendi bedeninden tahrik olan insanlarda varmış bana tuhaf gelse de. Fakat kendi bedenini arzulayan insanlar mevcut. Seksüellik anlamında bu bir gerçek.
Onun dışında ben kendimi arzuluyor muyum buna cevap vermek istiyorum. Yani erkek olsaydım kendime düşerdim. Şu anda bile kendimi çok çekici buluyorum. Daha hayatımda kendimden daha çekici kimseyi görmedim (görmek isterim). Tuhaf gelecek belki ama insanın kendini, elini, kolunu, zekasını keşfetmesi ve arzulaması mükemmel hissettiriyor. Hiç kimsenin beni arzulamasına ihtiyacım yok. Yani şu kaşa şu göze bak çok güzel hissediyorum böyle 😄
Yani uzun uzun da yazdım fazlasıyla eğlenerek. Umarım narsist falan olduğumu ya da deli olduğumu düşünmezsin😄😄
Böyle sorular sor arada müthiş eğlendim
Narsite durumumu narsist insanlarla çok haşir neşir oldum onlardan kapmış olabilirim😄 ama insanın kendini çekici bulması kadar güzel bir şey yok ki😄kendini sevmesi, arzulaması bunlar güzel şeyler
İlk ikisi tamam da esprili de olabilirim ama komik değilim gerçekten 😄 olsun o da nazar boncuğum olsun😄😄
Hem bana attığın böyle dans etmelik şarkılar varya onları çok severek dinliyorum 😄
Aynen zamanla alıştım normalde bende pek dinlemem bu tarz ve dinleye dinleye sevdim😄
Cevap
1Cevap
Hea ben cnmm aynada vajinamı inceleyip kendimi mihmek istiyom
hayır bence 💫💭
narsist ise evet :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?