Bazı insanların nefretinden ve sevgisinden korkulur, çünkü ayarı yoktur. Peki senin sevginden korkulur mu?))

Değer verdiğim insanlara karşı yoğun bir sevgi beslerim ve bunu da o kişiye karşı açıkça gösteririm. Bunu yaparken sınırlarımı da bilirim ama. Karşımdaki kişiyi sıkıp bunaltmadan, naifçe yaparım bunu. Büyük severim ama kimseyi sevgimle de korkutacak biri değilim😅 Hiçbir şeyin dozunu kaçırmamak lazım zaten. her şey ayarında güzel.
Sevgi artık bu devirde kolay bulunan bir duygu değil. O sevgiyi bulunca, ona sıkı sıkı sarılmak, kıymetini bilmek lazım. Çok uç bir nokta olmadığı sürece sevgiden korkmaya gerek yok zaten.
Hayır hersey tadında olmalı oldukı ayrılık oldu olabılır herkesın yolu acık olsun.. anlasamadık bıttı uzmeye kırmaya gerek yok hayat devam edıyor.. tabı sudan sebeplerle bır ılıskı bıtmez bıtmemelı.. sevıncede adam gıbı sevmek lazım ayarı olmalı psıkopatlıgın ya da yalakalıgın luzumu yok komık olur
Ben sevdim mi güzel seviyorum yeterki beni çileden çıkarmasın. Saygısızlığa ve ilgisizliğe tahammülüm yok hele ki beni şüpheye düşürürse hayatı ona zindan ederim. Ve sonrasında zaten ya bana uyar ya da yine bana uyar seçenekler bunlar. Yoksa kapı orada, yol orada gidebilir.
Korkulur bunu açık ve net söylüyorum benim sevdiğim gibi birisi başka gelse yani beni sevse ben yani kesinlikle bir şirkete irtibatı koparmaya çalışırım izlerimi kaybettiririm çünkü normal bir sevgi değil
Cevap
24Cevap
Çoğu ilişki toksik sevgi yüzünden ölümle sonuçlanmıyor mu zaten.
Sevginin acıtmayanı, incitmeyeni makbuldür.
Benim sevgim korkutmaz.
Aksine huzur verir hakedene...
Evet. Aşırı kıskanç oluyorum bu durumda karşı taraf dürüst olacak yoksa yürümüyor ilişki.. kesip atıyorum attım
Bugüne kadar kimse korkmadı. Sanmam korkulu sevgim yoktur. Aksine insanlar daha çok mutlu oluyor bundan.
Evet sevgimden korkulur :) deli gibi bişey oluyorum o zamanda. Böyle olunca da kaybediyorsun tavsiye etmem
En son yapacağınız şey beni kıskandırmak olsun kıskanınca gözüm dönüyor
Güzel sevdiğimi söylediler bugüne kadar bilmem yaşayanların cevap vermesi lazım buna aslında 😁
Ayarsız severim fakat nerede duracağımı öğrendim...
O benim ayarım yok. Sevgimin sınırı yok lakin kaybetmektende korkmam. Yaşamak istemeyeni tutmam.
hiç bi duygumun ayarı yok ki sevdiğimde çok seviyorum nefret ettiğimde ölene kadar nefret ediyorum
Ben psikopatca değilim, güzel severim. Yeter ki seveyim.
Yani korkulurmu derken. Duygularımı çok yoğun yaşıyorum. Karşı tarafı bunalta biliyorum.
Biraz fazla seviyorum zamana kadar kimse dayanamadı
30 lu yaşlarımda duygular tam oturmamisti nerede ne yapacağım belli olmuyordu. Bazen saplantili , bazen aşırı kıskanç , aşırı korumacı davranabiliyorken yaş ilerledikce herşeyin kararında olması gerektiğini tecrübelerle öğrendik...
Hayır psikopat sevgim yoktur
Herkes gittiğine göre ya korkuyorlar ya yeterli bulmuyorlar
Evet seversem harbi severim o yüzden icat çıkarmaya gerek yok shsh
yiooo bizde ne eksik ne fazla her şey dengi dengine olur
Bence korkulacak bir insan değilim bu konuda 😄
Niye korkutsun ki huzur verir bence sevgim
Benim sevgimden korkulur.
Benim kinimden korkulur
Her duygumdan korkulur
Sanmıyorum korkulması gerektiğini
Hayır...
Cidden ayarim yok. Her duyguyu uçlarda yaşarım.
Sevgimi iliklerine kadar hissettiririm
Benim sevgimden korkulmaz aksine sevgim güç verir
Sevgi güzeldir korkulursa sevgi olmaz.
Hayır hiç olmadı bu durum olmaz bence ya.
Güvenilir biri olduğum için sorunum yok.
Yerine gore
Korkulur.
Hayır aklı alır sadece :D dsfa
Kaybetmekten... Evet
Evet benim sevgimden korkulur
Yok.
hayır :D :)
Korkulmalı 😏
Korkulur.
Benim sevgimden korkulmaz
Korkulmaz nıye korkulan kı
Korkulmaz