+1 yılHerşeyi ve herkesi bırakmak bana hep çok ürkünç gelmiştir. Sanki arkamdan: "Heeyy nereye laa!" Diyecekler gibi geliyor ya😂
Gittiğimi varsayıyorum öyleyse. Tabiki sevdiceğim ile giderdim. O görseldeki gibi bir yere. Telefon net hiçbir şey olmasın. Bizi kimseler bulamasın🙆💗23 Yorumla- +1 yıl
Bendensin yine tatlım 😅🌸
- +1 yıl
Öyleyim demi🙊😂
- +1 yıl
Öylesin valla :)
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı.
Neden gidemiyoruz?
Çünkü bizi gidemeyeceğimize inandırdılar. Ciddi bir gitmenin mümkün olmayacağını ve küçük küçük gitmelerin bile ciddi sorunlara yol açacağına inanmamızı istiyorlar. Ve bunu beceriyorlar da.
Rutine ve monotonluğa mecbur muyuz?
Neden her gün aynı saatte uyanmamız gerekiyor?
Hiçbir işine yaramayacak şeyleri üretmekle, çoğaltmakla ya da pazarlamakla geçen ömürlerin sonunda salt pişmanlıkla ölüyor insanoğlu. Bunun farkına vardığında ise çok geç oluyor. Gidecek gücün varken, cesaretini kıracak görevlendirmelere tabii tutuyorlar. Gidecek cesareti bulduğunda ise gücün olmuyor. Öyle hissetmen için ellerinden geleni yapıyorlar. Dahil olduğun sistemin genel işleyişi dışında bir hamle yaparsan, düzenin bozulur, rahat edemezsin. Bu çark böyle gelmiş, böyle işlemek zorunda. Bunu dayatıyorlar. Başka bir yaşamın, başka türlü bir eskimenin mümkün olmayacağını ezberletiyorlar, özellikle öğrencilik yıllarında. -eskimek, onların yaşamak dedikleri- kariyer planlamaları, sınavlar, sınavlar, sınavlar. Mezuniyetler, sonra tekrar sınavlar. Tekrar mezuniyetler, atamalar, maaş arttırımları, toplum saygınlığı. Bütün bu virgül aralarında ise bol bol stres, bol bol mesai, bol bol bağımlı yaşam. Ki bu bahsettiğim onların sunduğu yaşamların neredeyse en iyisi. Özgürlük kavramı, onlar için; işten eve dönerken, her gün yürüdüğün yollarda ıslık çalma hürriyeti. Yaptığın, yapacağın ve yapman gereken her şey onlara ait, onların sorunu. Ama ıslık çalacak keyfin olmaması senin problemin.
Her şey gönlünce olsun 😊
#Ayhan6714 Yorumla- +1 yıl
Emek var enişte, görüşün için teşekkürler 🙏
- +1 yıl
Ricalar enişte ✌️
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl

İşi gücü bırakıp kaçasın var buraya tekrar...
10 Yorumla
Seninle bur sahil kasabası olabilir 😀
15 Yorumla- +1 yıl
Seninle her yer olabilir 😍
- +1 yıl
Canımın taa içi.. ♥️
- +1 yıl
Rica ederim paşam 😅♥️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
+1 yılFincan kahvem hatrına sayıp, her şeyi geride bırakıp norveçe gitmeyi istiyorum. En azından balık tutar yaşarım hayatımı valla
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendimi almayacak olsam güzel olabilirdi. Hem ben kedilerimi bırakamam 🐈
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir Bali Adası yaparız sonuçta ismim geçiyor müthiş yer @pilly_bhebek 🤣
16 Yorumla- +1 yıl
Bana uyar 🎑🏕️⛵🏖️🍹👙🧳lets go
- +1 yıl
Tamam yelkenler fora gidiyoruz ⛵🐳🌄🏖️🥂🍾🍫🍭🏊 şimdi o özel soruya geliyoruz kaç 🧳bavul hazırladın🤣🤣
- +1 yıl
Of Ali sadece 6 taneCİKk🐦 lafını yapıyorsun
- +1 yıl
Hemen dombıllara sarıldım her bavul başı On bin kaldır indir yapacam Asla laf yapmam asla hepsini tek elimle taşıyacam hepsini birbirine bağlayacam birini çekince hepsi gelir 🤣
- +1 yıl
Hahaa benide taşıyacaksın 52 kg onuda hesapla
- +1 yıl
Tamam işin en güzel tarafı seni taşımak zaten 😍🤣 sen sırtıma atla hemen gidelim cuf cuf 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılŞahane denizi ve havası olan bir yere...
19 Yorumla- +1 yıl
Woooow 🧐🌸
- +1 yıl
Güzel bence de😄😄
- +1 yıl
Bayıldım 🥰
- +1 yıl
Haklısın ben de 😄😄
- +1 yıl
Nere buraaa Maldivler mi ne yani 😅
- +1 yıl
Evet sanırım favori adam😅😅
- +1 yıl
Balayına orayı isterim ben :D düğün falan istemez bavulları toplayıp oraya atıcam kendimi sevdiceğimle 😌
- +1 yıl
At canım mutluş balayılaaar😍😍
- +1 yıl
🥳🥳🥳
+1 yıldiyelim ki böyle bir yer var
gitmeye karar verdin
gittinde pek tabi bunu da başardın
ama kafanın içinde ne varsa seninle geliyor bıraktığın yerde kalmıyor
sonra yine aynı buhranlar orada da olacak10 Yorumla
+1 yılFRİSBEE gibiyim attığında geri geliyorum baksana :D
12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha ya Zlo 😅 artık frisbee diyelim sana
- +1 yıl
olar valla :D
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSouth tyrol:

Balayi icin dusunuyorum 😄
14 Yorumla- +1 yıl
Donmaya gidiyorsun mu :D güzel yer nere burası
- +1 yıl
Italyanin dogusu avusturyaya sinir. Hatta südtirol diyorlar. Burdan baslayip italyayi her mevsimde geze geze bitirmeyi dusunuyorum.
- +1 yıl
Ay inşallah olsun nasip etsin Allah 🥰
- +1 yıl
Amiinn 🥰❤️
+1 yılBuraya gitmek istiyorum schatzi.
13 Yorumla- +1 yıl
Soğuk yerleri sevemiyorum ama manzara süper be efulimmmm 😍
- +1 yıl
Uff soğuk sevilmez mi iliklerine kadar üşümek tam benlik 😍
- +1 yıl
Yok sevemem ben donarım ahahah
+1 yılAbd ya da kanada olabilir🤔 artık ben ekonomik sıkıntı çekmek ve istemedigim bitliste günde 12 saat çalışmak istemiyorum resmen ömür törpüsü bir ülkede yaşıyoruz umarım bu ölünce öbür dünyada bir artı olarak değerlendirilir😑
10 YorumlaNereye gidersen git kafanın içindeki seninle geldiği sürece hiçbir zaman için yalnız olamazsın
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru 💁♀️
+1 yılHayırlı cumalar ✌🏻
Klişe haline gelen bir şey bende ki...
Sessiz sakin, yeşilliğin bol olduğu bir yerde yaşamak en güzeli.
Strese üzüntü duymak çok az öyle yerlerde.
Her şeyde uzaklaşmanın da getirdiği güzellik bu açıkçası.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Her hafta Cuma'ya gidince huzura ve sessizliğe yakın oluyorsun :D
114 Yorumla- +1 yıl
Kabul etsin Allah :D banada dua ettin mi?
- +1 yıl
Ya bak işte Kaktüs dediğin böyle olcak :D Dua’n hemen kabul olmuş, arabamı sattım sabah 😃
- +1 yıl
Mercedes b200 vardı benim onu sattım. Vurdular çünküsü Arabama. Yeni araba bulamadım ki arabalar çok pahalı 🙆♀️
- +1 yıl
Hahah ben vurmadım parkta duran Arabama vurdular kaktüs 🤨🤨 gıcık ya. Hayır artık pahalı coronadan dolayı araba piyasası etkilendi. Opel bile 5000 işçi çıkarmış diyorlar Michelin lastik üretmiyor çünkü sipariş almıyorlar falan. Doğal olarak araba fiyatlarına yansıyor en külüstür arabaya bile dünyanın parasını istiyorlar bana göre. 250€ ya Opel corsa aldığım günleri bilirim hey gidi hey
- +1 yıl
Değmez :D şimdi lazım. Alırsam araba sana gösteririm 😅
- +1 yıl
Iyyy demode :D
- +1 yıl
Vay pe :D bak buna tamam 👌 düşünme bunu söz olarak kabul ediyorum hahaha
+1 yılBana iyi gelmeyenleri tek tek silesim var bu ara, gidecek yer var mı aklında onlar varken
16 Yorumla- +1 yıl
Hala silmemiş olman hata tatlım
- +1 yıl
Haklısın galiba
- +1 yıl
Tabii ki, niye çevrende etrafında dursunlar ki? Sil gitsin.
- +1 yıl
Dimi?
Bas engeli gitsin - +1 yıl
Öyle, canın nasıl isterse öyle yapacaksın kuzuş 🌸
- +1 yıl
, ♥️♥️♥️🌺
+1 yılTanımadığım insanların olduğu her yer olabilir...
Yeter ki tanıdığımın bile tanıdığı çıkmasın ordan...
Yabancı bir yer,,
Yabancı yüzlerin olduğu heryer!20 Yorumla
+1 yılhttps://youtu.be/Cwx3fTtZnCQ
"Bana polisin ulaşamayacağı mazın bi yer lazım" 😂😂😂10 YorumlaHerşeyi salonda bırakıp odama uyumaya giderdim.. nere gitcem.. valla gitsemde hepsi peşimden hemen geliverir
10 Yorumla
+1 yılBir karavana atlayıp insanların az olduğu huzurun ve doğanın fazlaca hissedilebileceğini herhangi bir yer olabilir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı. Hayırlı Cumalar💐
Yerimde kalıyım, sağlığım sıhhatim huzurum yerinde olsunda💐😊
Sonra gene tekrar kürkcü dükkanına dönmek gerekiyor🌹10 Yorumla
+1 yılŞöyle bir dünya turu güzel olurdu ama yine dönüp kız kulesi karşısında bi sade türk kahvesi içerdim.
20 Yorumla
+1 yılİsviçrenin her hangi bir köyüne yerleşip orada yaşamak isterdim.
20 Yorumla
+1 yılRusya: Gönlüm Rusya'ya gitmek istese de İrlanda'ya gideceğim gibi duruyor.
10 Yorumlaİmkanım olsa Amerika ya tek başıma ha yoksa surdan biraz Karadenize gidip kafa toplamK isterim
10 Yorumla
+1 yılHerkesi bırakıp sadece kedimi alıp sahil kasabasına yerleşmek isterdim.
10 Yorumla
+1 yılYalnızşık tek biletşik yolculuktur. Buna rağmen biletsiz yolcular ısrarşa binmek ister.
10 YorumlaHer şeyi veya herkesi bırakıp gidemem. Değer verdiğim insanlara sırtımı dönmem. Gamsız biri değilim.
10 Yorumla
+1 yılKimsenin tanımadığı bir yer olsun. Ve insanların agresif olmadığı bir yer kesinlikle...
10 Yorumla
+1 yılEgede kasabaya yakın ama içinde olmayan manzaralı bir eve.
10 YorumlaAvustralya'nın Goolwa kasabası ya da Yunanistan'ın herhangi bir sahil kasabası olabilir.
10 Yorumla
+1 yılTrabzona gitmek isterdim. Çok ilginç bir cevap biliyorum fakat tek huzur bulacağıma inandığım yer diyebilirim. Kendimi oraya ait hissediyorum. şu an olmasa bile ileride yapmak istediğim asla değişmeyecek hedefim bu olabilir!
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Tek başıma gitmek istemem ya bi uktayna ya gidesim var bu aralar
20 YorumlaDenıze yakın kımsenın henüz kesfetmedıgı bır koyda orman ıcınde havuzlu spor salonlu evcıl hayvanlar ıcın barınağı olan bır villa tercıh ederdim.. arabayı degıstırır 4&4 yapardım pıkup tarzı.. şehirede alısverısten alışverişe ınerdım kesınlıkle..
00 YorumlaGökyüzünü ve yıldızları görebileceğim , hep gece olan sessiz bir yer yeter bana ☺️
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı bir galaksiye gitmeyi isterdim.
10 Yorumla
+1 yıl28 yıldır aktif doktorum kısa bir ara verdim başka bir sektöre yöneliyim dedim ama yoook tekrar kürkçü dükkanına... o yüzden nereye gittiğimin bir önemi yok sadece gitmek istiyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılresimdeki gibi evleri nerde bulabilrim. bulursam ilk isim kaçıp oraya yerlesmek olucak
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
+1 yılİstanbula gitmek isterim 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Benide götür :D
- +1 yıl
Buradan çıkınca Türkiye gidebilmek için Almanya’nın da üstünden geçiyoruz elini salla ben yukardan çekerim seni uçağa jfjfj
- +1 yıl
Tamam kolumu kaldırdım şimdiden :D hatta pankart açayım mı? Reda geçerken paketini almayı unutma diye 🆘 hahahah
- +1 yıl
Hahahha sos🤣 daha var bekle yaz gelsin mxjdj şimdi gidemem 🤣
- +1 yıl
Ohooo ben geçerken alayım diyecem :D bi iki hafta sonra gidebilme ihtimalim var 😅
- +1 yıl
Benim okulum var daha🙁 hem ben gitsem ne değişecek ki zaten istemiyorum zaten istemiyorum yani değişen bir şey yok😟
Denizin olduğu bir yere. Saatlerce denize bakıp kendimi donleyebilcegim bir yere gitmek isterdim
10 YorumlaYaylada tek başıma yaşayacağım bi ev olsa iyi olurdu
10 Yorumla
+1 yılİnsanlık uzak. Doğa ile öç içe yaşanabilecek her hangi bir yer.
10 Yorumla
+1 yılSakin ve huzurlu bir yer neresi olursa olsun önemli değil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSatürn gezegeni halkalarında ki en büyük kaya taşı üzerinde ki mini uzay üstü evimden galaksiyi izlemek isterdim :))
10 Yorumla@rasyonel90 nın yanına ❤️🥰
21 Yorumla- +1 yıl
Son nefesime kadar seninle olmak isterim Aşk ❤️❤️😘
Kişilik & Karakter konusunda 834 cevap paylaştı. Dağ evim olaydı oraya gitmek isterdim
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİsviçreyee bir gün mutlaka gidicem
10 Yorumla
+1 yılMekke ve Medine’ye gitmek isterdim
10 Yorumla
+1 yılKücük bir kasaba ama denizide olcak :)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılgöl üstübde yüzen evlerden birinde olmak isterdim
10 Yorumla
+1 yılparam olursa köyüme tabi ki ama para yok
10 YorumlaEvime gitmek isterim ben
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıll. a - santa monica./ ca
10 Yorumla
+1 yılOnun yanına @LeylaTekin3434
10 Yorumla
+1 yılNolur beni Mars'a ışınlayın nolur ya
10 Yorumla
+1 yılMiami’de tatil yapmak olabilirdi.
10 Yorumla
+1 yılEvime 🙂 her akşam giderim.
10 YorumlaKimseyi bırakıp bir yere gitmek istemiyorum ☻
10 YorumlaDenizde uzun bi seyahat
10 YorumlaHiçbir yere rahatlık tatlı geliyor.
10 Yorumla
+1 yılOdama (ruhum üşengeç ve fakir)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Amin seninde mübarek olsun Muğla bodrum
10 Yorumlainsanlardan uzak :D :)
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne