olanı biteni. geleni gideni.. ve hiç gelmeyenleri söz verenleri sözlerini tutmayanları.. boş konuşanları.. koca hayal kurul sonra sukutu hayale uğrayanları bir çok şeyi sorguluyorum elbette sorgulayan insan her zaman zinde kalır kafası çalıştığı sürece bir şekilde yolunu bulur..
sorgulamayan insan ise sürekli birilerinin sözüne kulak verir kendi düşünce melekeleri azalır düşünmeyen sorgulamayan insanda hayattan bir haber yaşar ki bu bir çok insan tarafından kabul görmez
Insanlarımızın bazılarının yokluk sıkıntı çekerken bır kesımın çok kolay ve basıt sekılde para kazanması.. haketmeyen ınsanların haketmedıklerı konumda olmaları.. ayrıca ıyı doğru ve güzel ınsanların kıymet bılmeyenlerın elınde hunharca harcanması..
Kendimi sorguluyorum ya. Ne olacak Faruk senin bu halin diyorum. Ne yapacaksın hep anlık mı yaşayacaksın. Yıllardır çalışıyorsun bir lira birikim yok. Sonra da diyorum işte ölüp gidicez bu dünya kime kalmış ye iç yat.
Varlığımız, yaşamsal amacımız bunun beni tatmin edecek bilimsel ya da dini olarak açıklaması olabileceğini düşünmesemde bunu düşünmeden kendimi alıkoyamıyorum
Neden yaşıyoruz? Cevap: Çünkü imtihan dünyasındasın, neden ölüyoruz? Çünkü; her imtihanın bir sonu var. Ne zaman öleceğiz? orasını Allah bilir? En çok merak ettiğim tek şey ne zaman öleceğim. Rabbim ölümünde hayırlısını verir inşallah da ölürken acı çekmeden ölürüz
Yaşamak neden yaşıyoruz ne için yaşıyoruz ve günlük hayatta yaptıklarımızın anlamı ne? Kısaca yaşamı sorguluyorum yaşamam için hiçbir sebep yok ölmem için de.