Kişilik & Karakter Hayatın bir dizi olsaydı adını ne koyardın? Teraryum4554 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48 Yapay Zekaya Sor Eğer hayatınız bir dizi olsaydı ne koyardınız? Ben UKDE koyardım. :) Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Hayatın bir dizi olsaydı adını ne koyardın? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
burcakayc Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 54% +1 yıl "Oda" valla düşündüm de gayet düşük bütçeli bir prodüksiyon olurdu... 2 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et Master Yaş: 34 , eic 67% +1 yıl Yaşayan ölü :)4 sezonu var rahat :) 3 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her şey güzel olacak!!! 2 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Karanlık Adam. ¯\_(ツ)_/¯ 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl "Pic değilsen hiçsin: Feminist Türkiye'de Kadın Terörü Mağduru Olmak" 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Heyecan dorukta 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yolcu çünkü kimse bu dünyada baki değildir. 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yazık ettin. Koyardim 1 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Küçüklükten yetişkinliğe hastahane yılları 0 0 Yorumla
crankywoman Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 32% +1 yıl "Zıkkımın Kökü" 2 1 Yorumla Demir666 +1 yıl Yeniyor mu :) Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Sıradan bir hayat. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Bitmişlik 1 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yaprak dökümü 2 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Vampirin günlüğü 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
"Oda" valla düşündüm de gayet düşük bütçeli bir prodüksiyon olurdu...
Yaşayan ölü :)
4 sezonu var rahat :)
Her şey güzel olacak!!!
"Yaranamayan"
Karanlık Adam. ¯\_(ツ)_/¯
Bu gün günlerden uyku
"Pic değilsen hiçsin: Feminist Türkiye'de Kadın Terörü Mağduru Olmak"
Heyecan dorukta
Nerede bitecek benim hayatim.😀
Yolcu çünkü kimse bu dünyada baki değildir.
Yazık ettin. Koyardim
Küçüklükten yetişkinliğe hastahane yılları
"DüşteGÖR"
Serin kanlı 😂
"Zıkkımın Kökü"
Yeniyor mu :)
Gurbet kuşu
Kendi halinde biri
parampaçra :/ :)
Sefiller
Faka basan
Sıradan bir hayat.