Bu sorulari ozellikle feminen lezlere soruyorum ama hetero bayanlarda butchlar hakkinda dusunduklerini yazabilir. Olumlu ya da olumsuz. Sadece saygi cercevesinde olsun yeterli.
Cevabın nedir?
Normalde itici ama Abi festivalde bira almaya standa gittim rihanna tarzı kıvırcık saçlar bronz bir ten köfte gibi dudaklar beyaz kapşonlu bir sweet vardı üzerinde kaşta bir piercing ellerde dövme ama bakışlar kenan imirzalıoğlu:D birayı aldım kolay gelsin dedim arkamdan
-sanada.. Dedi eriyip kuma döküldüm resmen.09 Yorumla- +1 yıl
Çalışanlar oranın yerlisiydi yemedi sormak hem nasıl sorabilirim ki?
"-burada dünyalar ttlısı bir melez vardı moruk sen onu tanıyor olabilirmisin acaba yanlış anlama ama dün bira almıştım da bira sıcakmış yenisini alacaktım :D"
DipnotFestivalde 52.000 bilet satılmıştı ve sadece çadır kurup geri döndüm:( bildiğin aşıkım shsbajanak
En İyi Cevaplar
+1 yılilginç tabi ama yorumlara kafa takma bulursun kendine güzel bir kız. bak ellen a oda sende bir sevgiisi var taş maşallah
01 Yorumla
+1 yılTürkiye buna hazır değil diyorum :D Tayland da filan oldukça var tomboy filan.. bu kavramla ilk YES OR NO dye bir film de karşılaşmıştım ve bence heterodan daha esaslı bir sevgi var çünkü cinsellik biraz daha geri planda kalıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Türkiye hiç bir şeye hazır değil malesef. İlerleyip modernleşeceğimiz yerde geriye gidiyoruz hala. Bende izledim o filmi. Basit ama gerçek sevgi. 2. filmin sonunda kıza yaptığı konuşma gerçekten güzeldi. Ama artık eşcinseller de bir tuhaf. Yani heteroları aldatmada yalanda geçiyorlar. Yazık cidden.
Bazılarına çok yakışıyor abartmadıkları surece :)
çok tatlı görünümleri oluyor çok nadir :)
ama hiç butch sevgilim olmadı :) :)02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
33Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl''Feminen lezler, hetero bayanlar, butchlar, totoşlar, seviciler, kıllar, tüyler''
Bu işleri bırak...
Bu şekilde, çok güzel ve çok tatlı bir kadın olabilecekken; kendine böyle saçma sapan sıfatlar bilmemneler koyup, sanki marjinal bir şeymiş gibi davranıyorsun ya hani..
Salağın önde gidenisin kızım sen..15 Yorumla- +1 yıl
Normal insanlara diyebilecek bir şey de bulama zaten normal olarak..
- +1 yıl
Ya kızım, ergenlik hezeyanları bunlar..
Sokaktaki adam olarak konuşuyorum ben sana..
Tamam, kendi çapında rahatsın, bilmem nesin de..
Erkek gibi olup ne yapacaksın bu salak ülkede?
Hadi beni boşver, bu açıdan bak.. - +1 yıl
20 yasinda ergenlik hezeyanimi olur ya? Ben bugune kadar kotu bir tepki almadim kimse karismadi. Zaten bende kimlerin karisacagini az cok tahmin edebiliyorum oyle ortamlardan yerlerden insanlardan uzak duruyorum. Ama sorun yasamis olan arkadaslarim var bazen o kadar normalim diyen insanlari anlamiyorum. Ama ulke konusunda haklisin...
Dostum baya geç oldu fakat cevap vermek istedim. Ben de butchum abaza butchlarla çok karşılaştım onlari görünce arada bir kendimden soğuduğum olmuyo değil. Ha bu arada kanka süper görünüyon helal ;)) adfj
18 Yorumla- +1 yıl
Ben ortamlara girmedim normal hayatta falanda sadece uzaktan iste bakisi ve davranisiyla bile kendilerini gosteren cok yakin bir kiz arkadasimin tabiriyle. kekolar. hatta internetten ona yavsayan kekolari acip gostermisti ortam bunlarla dolu sakin girme canim kardesim sen hep boyle beyfendi kal demisti asdfghjk o gunden sonra insanlar benim hakkimda oyle dusunmusmudur diye kafama cok takilmisti asdfghj ve eminim sende cok yakisiklisindir bro tanistigimiza sevindim :D
- +1 yıl
ama dostum ben şakacıyımdır ve çok açık sözlüyümdür bu sebeple çok yanlış anlaşılıyorum ve yanlış adlandırılıyorum. efendiliğim sorgulanıyo yani. oysa ben herkese karşı böyleyimdir bunun efendilikle alakası yok. olmam gerekiyorsa, şartlar aksini gerektirmiyosa gayet kibar ve efendiyimdir zaten ;) aman neyse bunu boşver de henüz bu sorunun diğer cevaplarını okumadım ben. gidip biraz salak insanlar ne cevap yazmış diye okuyayım bari. iyi geceler. . d
+1 yılAman tanrım sen gördüğüm en tatlı butchsun. Bende bir butchum ama doğrusunu söylemek gerekirse femme olsaydım kesinlikle seninle çıkmak için can atardım
26 Yorumla- +1 yıl
Aslında ben tip olarak pek butch gibi görünmüyorum daha çok davranışlarımla belli oluyo
- +1 yıl
Bir şeyi merak ettim tam olarak ne okuyorsun ünide?
- +1 yıl
Ya aslında sorucağım bir kaç soru varma xper seviyem yüzünden mesaj atamıyorum seviye atlayınca mesaj atsam olur mu?
+1 yılÇok çekiciler! Özellikle o kısa saça bayılıyorum nedense (haha). Belki ben de ileri de bir kaç değişiklik yaparım!
01 Yorumla
+1 yılherkes kafasına göre yaşıyor resimdeki sen isen tipi yerinde olanlardansın şanslısın..
pek muhabbetimin olmadıgı 2 butch vardı ne oldu olanlar sonra bilemiyorum iyi insanlardı aslında02 Yorumla- +1 yıl
haha :D onlarda zamanla artık
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkesin kendi tercihi saygı duyarım tabii ama üzülüyorum görünce acıyorum elimde olmadan bir de sapık gibi geliyor bana. kendine yazık etmiş diyorum. ben özellikle özel hayatımda olabildiğince dişi olmaya çalışıyorum çok eğlenceli kadın olmak
00 YorumlaSağlık meselesi bu ya ellerinde değildir heralde böyle bişey
03 Yorumla- +1 yıl
Guzel kardesim at gozlugu takan ben degilim. Benim bir cok dostum var bu sekilde olan. Fazlasiyla haber makele ve bir cok sey okuyorum bu konuyla ilgili. Herkeste ayni laf genc olanlara ergenlik arayislari ileri yasta olanlara hastalik. Hep ayni hikaye ben cok fazla duydum dinledim. Eger sende benim kadar okursan ve arastirsan bu fikirlerin degisecektir. Erkek beninde bir kisi kendini kadin gibi hissediyorsa sen buna hastalik dedin ona psikolojik destek adindan seyler verdin sonra hormon verdin. Ama bunlar gidince yine ayni sey olacak. Simdi hangisi yapay? Millete anca hormon dayiyorlar. Baski yapiyorlar bu ulkede zaten millet korkuyor ailesine doktora hala ben ayniyim der mi? Bu kisir dongu boyle ulkede. Ha merak ozenti falan yapan var midir bilmiyorum oylesini gormedim kendim ama 1 homo iliskiden sonra hetero iliski yasayacaktir. Bu konuyla ilgili okudugum bir yazidan bunu aciklamisti.
+1 yılBurdaki homofobiklere bakma. Butchları severim çünkü biseksim ve önceden butch sevgilim vardı.
02 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yıliyidirlker hoşturlar heralde bilmem pek karşılaşmadım gerçi ben yıllardır bayan olsun erkek olsun kimse ile pek tanışmadım ya neyse=)
00 Yorumlakızlar diyosun kızlardan çok erkekler cevap veriyo vay * :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiseksüel biri olarak femmeleri değilde butchleri çekici buluyorum. Fakat şöyle birşeyde var ki bir kızla çıksam bende butch rolünü üstlenmek isterim :D
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeksi kizlar bence cok hos. Brnde oyle olmaya calisiyorum kizsal organlarimi kaybedene kadar zayuflamak istiyorum zayiflicam da
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTahta gibiyken de erkeksi bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kendimi hiç kız gibi gormuyorum hatta kızlık ozelliklerimden utanıyorum ama bunu çevremdekilere anlattığımda saçmalıyorsun diyorlar
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTrans erkek nasıl bir şey
- +1 yıl
Transseksüel; kendisini karşı cinse ait hisseden[1], karşı cinse benzeme isteği duyan veya kendisini karşı cinsten biriymiş gibi hisseden kişilere[2] verilen addır. Hem erkek hem de kadın için geçerlidir. Yani kişi erkek olduğu halde kadın olmayı isteyebilir, kadın olduğu halde erkek olmayı isteyebilir. Ancak transseksüel, daha çok ruhsal eğilimler için belirleyici bir kelimedir.
Transseksüellik, kişinin davranışlarından çok iç dünyasında kendisini karşı cinsten biri gibi görmesi ve hissetmesidir. Bu yüzden transseksüelleri dış görünüşlerinden belirlemek söz konusu değildir. Çünkü kendilerini karşı cinsten hissettiklerini dış görünüşlerine her zaman yansıtmazlar. Travestilikten farklı olarak giyim, fiziksel görünüm ile davranışlardan öte transseksüellerin büyük bir kısmı cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek sosyal ve hukuki olarak karşı cinse geçerler.
Cevap sahibi+1 yılOha bende birkaç gun once ameliyat olma konusunu duşundum :"""""(((((
- +1 yıl
En psikoloğa git bence insan bayan olduğu için utanirmi ya wvet erkekler biz bayanlardan daha ozgurler bende bazen keşke erkek dünyaya gelseydim dediğim günler oldu ama özgürlükleri olduğu için vücudum dan hiç utanmadim bence sen psikoloğa git görün belki iyi olursun ve böyle dusunmezsin Rabbim buna layık görmüş seni bayan olarak yaratmış sense nefret ediyorsun günaha giriyorsun bence böyle dusunme
+1 yılHiç hoşlanmıyorum kızlar nasıl erkek gibi erkek istiyorsa kızda kız gibi olması lazım
01 Yorumla
+1 yılKız arkadaşım bunlardan çok hoşlanıyor
Dipnot : kendisi biseksüel.07 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim değil. O kadar kalıpsızmıyım. Sadece arkadaşız :))
- +1 yıl
Yok Allah korusun ya :D
- +1 yıl
Herkezi kendisi gibi düşünmüş galba :D bana ters şeyler. Ha saygı duyarmıyım? Sonuna kadar.
- +1 yıl
Hocamız öyle biri değil hatta biraz homofobik adam evli çocuk sahibi. koskoca hemşirelik fakültesinin yrd. dekanı. Bunlar gerçek araştırma. Gerçi WHO bile hastalık değil diyor Türkiye inadına dirertiyor. :D Eyvallah saygı duymak önemli zaten keşke herkes en az senin gibi davransa güzel kardeşim. :)
+1 yılYok yav kız olduğunu hissetçez. ama sen tatlısın ya la
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılLezbiyense falan tamam da. Straight olup butch olanları itici buluyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence çok tatlılar ama dediğin gibi apaçi/kro olanları saymazsak :)
Lezbiyen değilim bu arada.01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHeteroseksüel erkek olarak görüşüm, erkek erkek gibi, kadın kadın gibi olmalı.
03 Yorumla- +1 yıl
Belki senin gibi olmayı dileyenler nedeniyle iki kadını kaybetmiş olma düşüncesi beni böyle düşünmeye itiyordur.
- +1 yıl
O zaman high femme ve femme bayanlar care. Ayni sekilde bende o tarz bayanlardan hoslaniyorum ama kisi diledigi gibi yasamali. Femme kadinlar hic bir zamanlar bitmez genelde kadinlarin dogasinda bu var. Bazi kadinlar bir donem maskulen olabiliyor ama sonra yeniden fazlasiyla femme oluyorlar. Kisilikleri gercekten butch kisiler zaten heo erkeksidir zaten.
+1 yılBence oyle oldugu icin oyledir ya karakter meselesi kimse karisamaz :/
02 Yorumla- +1 yıl
Ayyyyyyynen oyle.
kız dediğin narin azda asi olmalı erkek gibi olanlardan bahsetmiyorum bile :D
01 YorumlaFeminen Lezz heyy yaaa Ne tarz yaratıklar çıktı ortaya X:
04 Yorumla- +1 yıl
Bence buna ne tarz yaratiklar cikti diyene kadar o cok delikanlilik edebiyatlari yapip ahlak bekcileri canavarlarin yaptiklarina bak guzel kardesim. Bu en azindan iki insan gunah ya da degil sadece birbirlerini seviyor. Kimseye zarari yok. Ama binlerce insanin yaptigi kotulukler kul haklari.. kimse onlara bu kadar tepki vermiyor.
- +1 yıl
Kusura bakma kardesim ama ben bu ulkede adam akilli adaletin yerini buldugunu gormedim. Hergun de tv de izlemeye ve cevremizde duymaya devam ediyoruz. Ben kendim dini kitaptan okudum sadece kul hakki ile gelme diyor. Evet belki insanlar cesaret aliyor ama o da oyle olan insanlar. Normal bir insan onu gorupte cesaret almaz ya da ozenmez.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini beğenmediği için karşı cinse benzemeye çalışan aykırı olup dikkat çekeyim derken itici olan insan tipi
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum benim cevremdekiler bu sekilde
- Kişilik & Karakter konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılgüzel mi o önemli :D 1 tane harbiden güzel görmüştüm o tarz normalde sevmem de hoştu
04 Yorumla- +1 yıl
benimde tarzım değiller zaten :D ne düşünüyorsunuz demişsin ya ondan cevap verdim. bu arada soranın sen olduğunu kimse anlamadı :)
- +1 yıl
eyvallah^^
+1 yılüstüme iyilik sağlık, bunlar ne ya?
feminen, butch, nerede yaşıyorsun sen arkadaşım?01 YorumlaBir femme olarak söylüyorum çok tatlılar ve homofobik hetereoseksüel erkeklere tercih ederim
11 Yorumlahic sevmem asiri iticiler. kiz kadinligini bilxek oyle olcak ne erkegi mk
10 Yorumla
+1 yılEtrafımda taş gibi kızlar varken erkeğe benzer değişik bir tipe kapıldım nasıl olur ya lanet gbi çöktü üstüme
00 Yorumla
+1 yılitici buluyorum ama bir yandan da çok kışkırtıcı olabiliyorlar :D
10 Yorumla
+1 yılherkesin kendi tercihi bence bizlere de saygı duymak düşer..
00 Yorumla
+1 yılya iyiler ama kızlardan hoşlanmaları hiç güzel degil bence
00 YorumlaBeni kizlardan sogutan gereksiz tipler
05 Yorumla
+1 yılButch bir kadının kadını olmayı çok istiyorum
00 Yorumla
+1 yılİyidir, güzeldir, hoştur be :D
00 YorumlaSende bendensin kanka :D
01 Yorumla- +1 yıl
:D asdfasd
Profildeki gayet tatlı..
04 Yorumlatomboi from thailand :D
017 Yorumla- +1 yıl
ama bro ben 18 yaşından küçük kızların öyle olmasına her türlü karşıyım bizim gelenek göreneklerimiz umrumda değil ama az çok biz de nette görüyoruz ama asyada çok fazla var çocuk ne yazık ki ben ona karşıyım :( yoksa striptease barı da işte diğer tarz yerlerde olabilir alan memnun satan memnunsa
Biseksüelim ben de, Türkiye'de zor..
08 YorumlaHer gün aynı soruyu sormaya devam edicek misin?
01 YorumlaSevgilim butch ne dusunuyorum sence?
02 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oğlan-top denenler mi? :)
01 YorumlaSayende yeni bir şey daha öğrendim. :)
01 Yorumla
+1 yılsenin seçimin senin hayatın.
00 Yorumlasen onlardanmısın delikanlı?
00 YorumlaKimse kusura bakmasın en sevdiğim butch!
12 Yorumlasen şimdi lezbiyen misin yoksa hetero mu?
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenden yakışıklısın kanka :D
01 Yorumla
+1 yılResimdeki sen isen. Giderin var butch mutch. D
07 Yorumla- +1 yıl
Hmm. D resmen bir kızı rahtca tavlarım diyorsun ;)?
- +1 yıl
Bro didi. d
- +1 yıl
:D doru sn butch dun tmam kanka. d mesaj at
Bisey dusunmuyorum herkesin kendi kararı
00 YorumlaTwetterdan yazsana bana bı
Ssearslan00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız olarak bakmıyorum onlara sorun yok :)
00 Yorumla
+1 yılÇok tatlıyız :)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılyok artık.
00 Yorumla
+1 yılSeverim
00 Yorumla
+1 yılİtici bence
00 Yorumla
+1 yılbayılıyorum <3
00 Yorumla
+1 yılbayılıyorum <3
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında