Neye, kime olduğu farketmez. İçinizde kalan ve söyleyemediğiniz herhangi bir şeyi buraya yazar mısınız?
İçinizde kalan, söyleyemediğiniz bir şeyi buradan paylaşır mısınız?
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Eğer Tanrı varsa ve yeniden dirileceksek seni görmeyi umuyorum. Keşke gitmeseydin. Beni çok seven en iyi dostumu unutmadım. Ben de seni çok seviyorum. Eğer Tanrı yoksa bir daha sonsuza dek görüşemiyeceģiz bu gerçekten üzücü. Keşke kaybetmeden değerini bilseydim. Keşke bu kadar suskun, sessiz olmasaydım. Seni sevdiğimi söyleseydim. Belki kendine duyduğun sevginin biraz olsa artmasını sağlardı. Fakat söylemesemde ben de seni her zaman sevdim. Sen gittikten sonra her şey aynıydı. Herkes. Bazen ara sıra senin yanına gelmeyi fazlasıyla düşünüyorum. Fakat senin kadar güçlü olamıyorum. Bilek kesmek işe yaramıyor. Senin kadar cesur değilim. Ben hâla burdayım. Hâla ailem, insanlar aynı. Belkide sen haklıydın. Keşke en azından bir not bıraksaydın. Bir gün dayanamayıp hayatımı sonlandırırsam hiç üzülmiyeceğim. Bir tek benim yüzümden üzülecek olan insanlara üzülürüm o kadar. Seni o kadar çok özledim ki... Bir tek senin için ağlıyorum. Hayat çok sıkıcı geliyor. Her şey kötü geliyor. Hayatta kalmak istiyorum fakat insanlar fazla kötü. Kaçıncı mektup bilmiyorum fakat umarım bunları görüyorsundur. Eğer görüyorsan lütfen doğruları bulmama yardım et. Kafam çok karışık. Seni seven ve her zaman yanında olan ve olacak arkadaşın jose🖤.: Stalin: )
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
7 senelik biten ilişkime
*7 boyunca bıkmadan usanmadan, her gün saatlerce görüşmek istemen
*Görüştüğümüz günlere rağmen, beraber değilken telefondan görüşmek istemen, özlemen
*2 gün bir yere gitsem, uğurlarken ağlaman
*10 dk küs kalmayı becerememen af dilemen, yalvarman
*Süslü sözlerin, sensiz yapamamların Sen nasıl bir oyuncusun? Sen nasıl bir adamsın ulan? Ben senin için şehir değiştirip düzen kurdum. Bana nasıl kıydın ulan beni nasıl bir mesajla sildin? Bana bi sürü yalan söyledin. Gücünüz bana mı yetti ailecek? Ya ilişkimizi babama söyledin kendini adam sanıp hadi bir nebze anlayayım da, işimden attırmaya çalışan aileni tutmadın ya. Ben sokaktayken ben naparım diye düşünmedin ya. Adamlığına... çayım senin. Aldatan kadına bile yapmıyorlar bunu. Ben senle sokakta makarnalar yedim, yurttan yemek çıkardım, kaldırımda yedik. Uzun yürüyüşler yaptık. Kanka olduk sandım ben. Bizi ancak ölüm ayırır sandım. Bir. Mesajı mı hakettim? Kolay bir vazgeçiş mi? Adamlığı beceremeyen ve 7 yılımı heba eden ve beni kedere boğan bir adamı mı hakettim? Senin için daha fazla bekleyeni, fedakarlık yapanı, yanında bendeki kadar rahat olabileceğin birini bulamayacaksın. Adi herif. Tüm odtü başına yıkılsın senin. Profesör olsan ne yazar? Adam olamadın, adam!!! İnsan düşmanına yapmaz senin yaptıklarını. Sevdiğim diyip arkamda duramazsın zayıf herif! Adi!! Öldürmek istediniz ama nasıl öleyim? Çok yıkıldım, beni öldürdün, sırtımdan vurdun daha nasıl ölebilirim? Diyorum ya adam sandım ya. Pardon.
Hiç bir zaman söylemek istediğim bir şeyi içimde tutmadım. Söylemek istediğim ne varsa o kişiye net ve açık bir şekilde ifade ederim. İsterse anlar, isterse anlamaz. Karşımdaki sözlerimi anlamak isterse anlar veya istediği kadarını anlar ve bu benim umrumda dahi olmaz.
İçimde bir şey kalmadı tertemiz full artı full. Eskiyi geride bıraktım. Hayatım boyunca artık sadece kendime varım, kendime kokarım, kendime yaşarım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
15 yaşımda tecavüze uğradım o zamanlar madde kullanıyordum adam benden 22 yaş büyüktü eve geldim duş aldım boynum vs morluk içinde annem gördü neyse olay karakola taşındı sonra bekaret testine aldılar adli tıpta ( sonuç; bakireydim) ve duş aldığım için içimde bir sıvı sperm de bulunamadı tertemiz olarak raporum çıktı 10 yıl geçti, bunu benden başka kimse bilmiyor, adli tıp doktoru bile.. sadece olay bir taciz olarak kaldı lakin ben , bana bunu yapanın evladı olduğu için onu kurtaracak bir ifade verdim.. Allah la ayrı bir bağım var çok değişik şekillerde delilim ortada olacak durumlarda bile bana yardım eder şükürler olsun ona o rapor olmasa ben zaten ölmüş olurdum ki evet bakireyim.
Seni tanımak yinede güzeldi. Hayatıma anlam kattın iyi ya da kötü ne farkeder. Hiç pişman değilim. kendine güzel bak. Ben artık mutluyum♥️🙈 (buradan tanıştığım birine) gelsin. Hep engeli basıyordu da fırsat bulmuşken yazayım dedim 😆
ben genelde kağıda yazarım hislerimi sonra içimden geliyorsa yırtar atarım ya da saklarım biriktiririm bir yerde. bugün de yaptım öyle bir şey içim rahat o yüzden yazardım gelmedi.
Sayın hocalarım amaç bildiğimi ölçmek olsun, ezberimi değil. Umudum yok, doğru düzdün sevebilecek birisi olduğuna, verdiğim değer kadar değer göreceğime.
Karşına çıkıp sovdum seni dükkanında rezil ettim ama içim soğumuyo ahlarimin hepsi tuttu bir tek araba altında kalmani bekliyorum o zman davul zurnayi getirmiyo muyum cenazene beni yiktigin iftira attigin gibi bütün rezilliklerin ortaya çıktı olan bana oldu üzülen ağlayan psikiyatri çıkamaz oldum duzeldim tekrar ayaktayım ama senin yerle bir oluşunu daha iyi görmek için diyeceğim şu ki kimsenin günahına girmeyin çıkıyo öyle böyle deyil Allah senin istediğin fazlasıni veriyo