#smellsmoke ☠ 🤘

Korkulmak demek güçlü olduğunu gösterir ama bu güç zorbalıkla, zalimlikle, tehditle, şantajla oluyorsa bu iyi bir korkulma değildir. Korkmak yerine saygı duyulan olmak, itibar ile insanların had bilerek davranış biçimlerini yansıtması daha iyi sonuçlar doğurur.
Senden korkulur dediğim kişiler oldu genelde. Kanatsız bir melek değilim sonuçta hatalarım yanlışlarım başkalarına ters gelen hareketlerim vardır illa ki ama yüzüme direkt senden korkulur diyen olmadı arkamdan dedilerse bilemem duymadım. Belki sohbet esnasında kendi aralarında konuşulmuş olabilir.
Genelde korkulur denen taraf.. Haklılarda.
5 kişi katılmamış :D
Teşekkürler güzelim :)
İsterse 55 kişi katılmasın.. Benim fikrim önemli 😉 Ricalar yavrum..
☺🥰
Benden korkulur mu evet korkmalı beni karşısına alacak insan iki defa düşünmeli.
Düşman olması için çok ekmek yemesi gerek. Her insanı korkularıyla yüzleştirecek kadar uğraşacak bir insan değilim. Sadece yapabileceklerimin ön görüsünü bilmeleri güzel:))) 😀
Ricalar bebeim 😄😘
Cevap
36Cevap
Ne diyenim ne denenim. Çok fenasın derim
Selam gadası 🙃
Genelde biz Kayserililere sizden korkulur diye laf ediliyor. Bu aslında kötü bir cümle değildir. Akıllı insanlara karşı söylenen bir cümledir. Çünkü akıllı insanlar her zaman işini bilirler.
#gadası
Genelde bana deniyorda niye deniyor onu bilmiyorum, öyle çok bir şeyimde yok hal bu ki… 🤷♀️😬
Yaa yaa tabi kanatsız melek mübarek :D ahsha
E tabi, benim kadar hanım hanımcığını gördün mü sen hiç? 👀😂😂
ahshah kör oldum allahımm :D :D ahaha
Gösteririm akşama sana körlüğü Smell.😒😂😂
Ben geleyim açılır o gözlerin.😂
Ahaha akşam ben gelirsem gözünü de gönlünü de açıcam esas :D özleyin beni ahsh
Özlemem için akşamı beklememe gerek yok ki, ben uyurken bile özlüyorum seni ahah😂😂
Bak benden romantiğini de bulamazsın he.❤️😂
ahahaha eyvahlar olsun :D :D aşırı dozda romantizmden ölücem allahım :D ahah
Eeeğğ bizde beyle Smell.🤷♀️😂
Ben her zaman kendi halimde takılan, insanlarla çok fazla samimiyet kurmayı sevmeyen biriyim. Öyle olduğu için de, benim kapalı kutu ve korkulacak biri olduğumu düşünüyorlar. Oysa ben sadece az ama öz konuşurum ve kaliteli insanlar biriktiririm.
İnsanların genelde böyle düşünmesinin sebebi, o kişinin fazla soru işaretiyle dolu olmasıdır. Bu da karşındaki kişiyi tanımakta zorlanmana sebep olur.
Kimseye demem de dedirtmem de. Karşı tarafı korkulur görüyor isem zaten görüşmem diyalog kurup ta muhattap olmam. Gereksiz olumzsuzlamalar yapmaya gerek yok.
Benden niye korksunlar yiaaa, içi dışı bir , pambık gibi adamım. 😂
Bazılarına ben de söylerim. Mesela İsmi lazım degil, baş harfi @SmellSmoke ve @Ms26Ms beni fena halde korkutuyor😂😂😂
Dosta güven düşmana korku verdiğimiz doğrudur.. Korkuyorsan safını belli edersin :D sorun senden kaynaklı hale gelir @perlamare
ahahaha :D :D tahmin ettim dumura uğradığını.. Rahat ol demek istediğim, güvendesin, en azından şimdilik ahah 😂😂
@perlamare korkullarınla yüzleş😅
@Ms26Ms her zaman yavrum 😉 😎
Şimdi bunları bilemeyeceğim. Korkan var korktuğum var. :D Ama genelde ürkülen bir tarafım. Karanlık yanlarım var benim. :D
Ben bu lafı genelde duyan taraf oluyorum. Onun da belli sebepleri var tabiki. Sosyal hayatımda çok dikkatliyimdir. Az konuşur, çok gözlem yaparım. Karşımdaki insanın beden dilini analiz etmeyi severim ve genelde de hislerimde yanılmam.
Benden korkulan tarafım açık tenim ve ara sıra açık gözüken saçlarım ve deri ceketim ile bir shutzstaffel officerına benziyorum ilk lavgamımı 12 yaşımda aldım ve 7 defa bitirdim ve hep yanımda taşırım (Çoğunlukla 18 yaşından önce okunursa beyin yıkanacağı söylenir) Zayıf etnisitelere zarar vermeye hazırım
Benden korkulur şekerim. Allaha şükür kimseden korkmam kimseye de bunu demem. İnsana pabucunu ters giydiririm
Denen taraf. Kimseden de korkmam ben.
genele bakılırsa korkulur denilen tarafım çizgilerim çok net ve derin bana bile isteye yanlislara cevaplarım çok ağır ve acımasız
Hep "senden korkulur " derim ama tüm şeytanlıkları ben yaparım.
"Sen çok tehlikesin"...
Hep duyduğum şey ama ben kendimi öyle görmüyorum
Bir kadında ikisi de olmalı. Kadınlar cingözdür. Erkekler onlardan korksun:))
Kimseye kötülüğüm dokunmaz kolay kolay, ama öyle diyorlar bazen nedense 😃
Normalde benden korkulur ama @gülbenx i tanıdıktan sonra bu kızı şeytan görse ben neden şeytanım der
İkisi de değilim. Ne kimseden korkarım ne de kimseyi korkuturum.
Griye çalıyorsun ne olduğun belli değil denen taraf.
Korku olmasına gerek yok ben saf canım kendi halimde biriyim🤣
Çapkın diyorlar korkuyorlar ama hiç de korkulacak tanım yok. 🙂
denen tarafım snxhshs ama içimdeki şeytanı çıkartmayı sevmiyorum
Diyen tarafım. İnsanların benden korkmalarını gerektirecek yönlerim yok.
Ters psikoloji. Senden korkulur diyen taraf asıl korkulacak taraftır...
İnsan olmamın tabiatı gereği bulunduğum ortama göre ya da şartlar gereği korkutmam gerekirse korkutur söylemem gerekirse söylerim illa birini seçip şu denecek bir özellik değil bu konu bence.
Değişiyor aslında çokta değil şöyle söyleyim.. Eşim dışında her insana karşı benden korkulur durumu varken eşime karşı senden korkulur derim
Genellikle fiziki yapım gücümden dolayı korkulan taraftayım 😂
Korkulur denen tarafım.
Kesinlikle o tarz bir insan olduğumu düşünmüyorum.
Böyle diyenlerden korkucan.
İkisi de oluyorum yerine göre
Benden korkulur bebişim
Takip eder misin bir şey diyeceğim
Ponçikli olduğum söylenir👻
Demelerime fırsat vermem, direkt korkuturum👻
Genelde korkulur diyorlar
Bana derler genelde halbuki melek gibi insanım.
Denen galiba, hiç kimseye dediğimi hatırlamıyorum.
Diyen taraf oldum hep
Benden korkulmaz ama senden korkulur derim
Denen
Diyelen
Denilen tarafım😈
Denen tarafım
Denen tarafım.
İkisi de değil. 😃
Denen tarafım.
Denen tarafım
Diyen.
Söyleyen tarafım 😇