Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Dikkat çekici bir kişiliğe sahip miyim 🤔 Sahip değilim diyerek mütevazi olamicam. Girdiğim her ortamda reel veya sanal hiç farketmez, dikkat çekerim :D o yüzdendir çekemeyenlerin çokluğu. Ama ben buna bayılıyorum 😌💅 bir de bunu kendi kendine değil de, etrafındakiler söyleyince daha bi gerçeklik payı oluyor. Kimine tatlı dili, kimine zehir zemberek :D nabza göre şerbet
Kusura bakma 1 yıl önceki soruna cevap veriyorum ama.
Kadın olunca ortalama bir yüzük ve fizik bile Türkiye'de her türlü dikkat çeker zaten. Pozitif bir enerjiye sahip çirkin kadınların bile albenisi yüksektir. Dikkat çekme durumu da biraz da biz etçil Türkiye erkeklerinin yüksek libidolu biyokimyasıyla alakalı.
Benim reeldeki bir ortamda dikkat çekmem kendi adıma hiç iyi bir şey değil kendi adıma. Üzerimdeki tüm pozitif elektriği alıyor ve kendimi kötü hissediyorum, baskı altında hissediyorum.
O yüzden çoğu zaman bir toplumda o kadar sıradan olmaya çalışıyorum ki o zaman işlerim daha yolunda gidiyor.
@FikretinMücadelesi iyi de sen neden benim görüşümü seçtin kendi görüşünü belirtmek için? Soru karşı cinsin dikkatini çekebilmekle alakalı değildi sanırım. Genel anlamda enerjim yüksek, gülmeyi ve güldürmeyi seviyorum. Eh doğal olarak dikkat çekici bir kişiliğe sahibim diyebilirim.
@Sosyetic_SheqiiL Senden de özür dilerim arkadaşım. Kendi görüşümü yazmak yerine senin görüşünün altında yazmam doğru değildi. Özeleştirimi yapmış olayım.
Merhabalar.. ☃️ Görünüşüm çocuk gibi minyonluktan ötürü, renki çoraplar converseler , tulum giydiğim için bazen dikkat çekiyorum nasıl ya 32 mi diye şaşırdıkları için. Saçları da çocuk gibi yapınca ben bile kadın gibi giyinip kuşanmadığımı biliyorum. Ama benim dünyam böyle; çocuk ruhluyum çünkü. Bu özelliğim dikkat çekiyor. Herkese bu özelliğimi yansıtmıyorum beni tanıyanlara bu ruhum geçer. Onun dışında enerjik ve hiperaktif biri olduğum için bu özelliğimde dikkat çeker. Ayrıca patavatsızlık mı doğrululuk mu bilmem ama bişeyi insanların yüzüne direkt söylerim alınır darılır kırılır hiç düşünmem. Buda dikkat çekiyor bazen. Bu yaşa gelmiş halen oyuncak almam, kinder süprizden çıkan oyuncakları saklamam da insanların dikkatinden kaçmıyor. Lakin düşündükleri şeyleride ben umursamıyorum. 🥐
Bende bendeee🙆🏻♀️Büssürü kinder oyuncak koleksiyon yaptım. Yılbaşına doğru şu kinderin maxi boyu var yumurta ondan da alıcam☃️🍫Oyuncak kadar cici bişey yok🎈
Reel yaşantımda fazlasıyla dikkat çekerim. Girdiğim ortamda fark ettiririm. Kendimden konuştururum. Çünkü karakterim ve görünüşüm göze çarpar. Hem fiziksel olarak hemde toplumdaki samimiyetim ile tanınırım. Kalabalık bir ortamda bile herkese merhaba derim konuşmak istediklerini farkederim. Bunu seviyorum galiba.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Evet fark ediliyorum. Gerek ses tonum gerek çok konuşmam olsun. Gülmem espiri yapmam atılgan olmam olsun sohbetlere fark ediliyorum. Beni farketmemek zor asıl. Arkadaş ortamında da en çok benimle vakit geçirilmek istenir genel olarak. Beni unutmazlar ve her daim hatırlanırım.
Dikkat çekmeyi sevmem. Bilerek ve isteyerek dikkat çekici eylemde bulanmam. Soğuk, sert yaşımdan daha ufak görünüşüm dikkat çeker. Olaylara bakış açım pratik zekam anlayışlı oluşum ve mantıklı konuşmam her zaman dikkat çekmiştir. Yoksa insanız etten kemikten sıradan ölümlü varlık..
Fark edilen biri olduğumu düşünüyorum ama sürekli herkesin gözü benim üzerimde olsun havasında değilim özel bir çaba sarf etmiyorum. Kendi halimde olduğum gibi davranmaya çalışıyorum bu da fark edilmek için yeterli oluyor. Ortama girdiğimde iletişim kurmaktan çekinmem ama dediğim gibi bir tek ben konuşayım herkes dinlesin diye de düşünmem başkalarını dinlemeyi gözlemlemeyi severim.
Nasıl oluyor bilmiyorum ama evet. Karakter sağlam olunca her türlü dikkat çekiyoruz işte. Farkında değilim fakat farkettiriyorlar. Hani bazıları gibi; evet herkes benimle konuşmak istiyor görüyor konuşuyorum demiyorum. İnsanların bu konuda yorumları benim kendime yapacağım yorumdan daha önemli diye düşünüyorum. Genel olarak dobraligim ve adil tavırlarım beni öne çıkarır. Fiziksel olarak dikkat çekici olmak pek hoşnut olmadığım Bi durum.
Özellikle dikkat çekmeye çalışmam, hoşuma da gitmez. Ama girdiğim ortamlarda, belki pozitifliğim ya da sürekli gülen biri olmam yüzünden bilemiyorum dikkat çektiğim oluyor.
Evet yeterince dikkat çektiğimi düşünüyorum. Bu normal hayatımda da burada da geçerli olduğunu düşünüyorum. İnsanlarda bir merak uyandırdığım gerçek. Fakat bunun içinde özel bir çaba sarf etmiyorum. Sanırım olduğum kişi sayesinde böyle görünüyorum.
Mıknatıs gibi çekiyorum herkesi, kuçuk cocuklar bile 😄 insanın tabi hoşuna gitmiyo değil ama bir o derece rahatsız edici durumlarda oluyo. Kalabalık ortamın önünden geçmek gibi mesela gözler benim üzerimde oldumu yere bakmaktan boynum helak🤣 akrep burcu ayrıcalığı ve kedi gibi gözlerime borçluyum bu çekiciliyi, kendimi övmeyi sevmem ama sanırım övmüş bulundum😀
Etrafta sürekli soyadımın almanca olduğunu ve akrabamın 4 kızının hepsinin sarışın mavi gözlü olduğunu bu yüzden aryan cermen olduğumu söyleyipher yerde marş yürümesi yapıp almanca nasyonal sosyalist gençlik marşlarını söyleyen biriyim sabah 5.30'da okul için kalkarken bile marş söylüyorum VORWARTS VORWARTS
Beni anlamak zordur. Dikkat çekmeyi sevmem ama ortamlarda dikkat çektiğim söylenir. Bugün milleti kırdım geçirdim gülmekten. 😃 Çekici yönünden lastik don severim. 😂😂😂
Fiziksel açıdan görünüş olarak dikkat çekiyorum evet ama bu beni bazen rahatsız etmiyor değil. Ama en çokta olduğum ortamda sürekli güler yüzlü oluşum ile dikkat çekiyorum ve buda hoşuma gidiyor
Fazlasıyla mesela bir ortama girdiğinde hemen fark ediliyorum bu kötübir şey değil aslında güzel bir şey ama çoğu kişi için rahatsız edici olabiliyor