#smellsmoke

Uçakta yan koltuğumdaki bayanı kalkıştan sonra bayılmak üzereyken fark edip sohbete çekip nasıl konuşmuşsak bende hatırlamıyorum valizleri beraber almaya gitmiştik en son... Uçak mı uçtu biz mi uçtuk bilemiyorum.
offf offf gerisini anlatamıyorum😁😁😁😁
Sadece teşekkür etti hala aklımda...
Hatun düşürme amaçlı değilde insanlık olsun diye yardım ederim. Karşımdaki kişiye zorlanıyorsa taşıdığı şeye yardım ederim. Üşütüyorsa ceketimi veririm falan.
Şövalye ruhluyum..
Kendimi bir karşı cinse centilmenlik yaparken hayal bile edemiyorum o derece😅
Rica ederim balım 😘😘
Cevap
43Cevap
Kibarlığı seviyorum, serseriliği seviyorum.
İşime hangisi geliyorsa o olurum. 😬
Bazen odunluk seviyem nirvana...
Erkekler elime su dökemez o derece.
Ben odunum hem de öyle böyle değil bildiğin kütük.😄😄
Selam gadası 🙃
Akla mantığa uygun şekilde hareket ederim. Karşı taraf iyi olurken ben kötü olmak istemem.
#gadası
Herkese karşı değil ama genel tavrım olarak evet centilmen sayılırım. Adam, üslup bilen birisiyim.
Eh işte, fena sayılmam. Ama odun tarafım da azımsanmayacak kadar vardır 🙂
Çok centilmenim ama kaç derece bilmiyorum 85° olsa tam centilmenliğe 15° falan kalır kafam karıştı birde santigrat derece var orada benim ipler kopuyor 😂😂
Sevmediğim bir insana karşı pek sayılmaz. Ama genelde nezaket kurallarına özen göstermeyi seviyorum. Ama bende tabi bu havada beden böyle giyinirsen diye sorgularim kendimce 😂.
Normalde centilmendim fakat artik değilim. Çünkü centilmen olduğumda kadinlar sağ olsun beni pişman ettiler hep. Centilmen davraninca sanki ona yuruyor musum gibi hissettirdiler. Belki de benim şansıma öyle tipler denk geldi hep.
Centilmen olduğumu söyleyenler olsa dahi bazı istisna durumlarda odun olmak çok eğlenceli bazıları odun hak ediyor...
Bunu kişinin kendisine sormak yerine, çevresine sormak daha doğru olur yoksa dilin kemiği yok 😅 odun bile kendini sevgi kelebeği ilan eder yani💁♂️
Biz bu özelliği erkeklere kaptırdık sanırım. Onlardan centilmenlik beklerken biz odun olmuşuz gibime geliyor 😄
Sanırım. Yeterince centilmenlik mevcut. Hasta olma pahasına montumu vermişliğim. Şehir değiştirmişliğim var. 🙈
7/10 abartmamak gerekirse.
Son evre olabilirim benden iyisi şam da kayısı bu cümle böyleydi demi yanlış hatırlamıyorsam
Centilmen olduğumu düşünüyorum kibar nazik biriyim?
Pek tarzım değil kimseyi kendimden çok düşünmem ya da kendimden fedakarlik yapacak kadar.
odunluk olmaz olur mu hiç :) yerine göre romantik yerine göre odunum. zaten sürekli romantik olunmaz
Odunluk asla. Centilmenlik ruhumda var. Engel olamıyorum.
Ne diye Manisa tarzanı gibi çıkmış sokağa anlamadım.
Ormantiklik seviyesindeyim. Henüz ormandan çıkamadım. :)
Bilmiyorum hiç centilmen değilim ben genelde centilmenlik bekleyen tarafım kfkfk
Kendimi övmeyi sevmem. Çevremde beni tanıyanların bunu değerlendirmesi daha doğru olur
%80başarılıyım bır kız tanışmak istese vazgeçemez benden kesinlikle tavsiye ederim ama kimse yanaşmıyor
Öküzüm ben 😂 hele kadın ruhundan hiç anlamam hem ben kendi ruhumdan bişey anlamıyorum ki 😂 😂 😂
Yok yaw sevmezler 🤓
Genelde sevmezler 🤓
Sevdiğime karda bile montumu verip onun bakışlarıyla isinacak kadar ☺️
😂 bu dizinin replikleri tüm romantizm senaryolarını salliyor 😂
Hiç başarılı değilim hatta odun gibi herifim
Son derece iyiyimdir 🤷♂️😉
Artık değilim. Kullanıyorlar
Tamda görseldeki gibiyim😎😎
Ooooo o kadar iyimdir ki anlatamam tabiki sıfır
Centilmenlik güzel bir şey
Odunluğum ve centilmenliğim ölümüne kapışır
Çok başarılıyım
fena sayılmam bu konuda
Centilmenlik bulunamadı
Üşüdüysen söyle sevgilim, montumu sana satayım.
A dan Z ye her konuda
10 üzerinden 9 o da canım isterse..
Kendi çapımda başarılıyım
Yerine ve kişiye göre değişir
Bu hangi dizi yaa sksjdha
Leyla ile Mecnun
Fena değilim normalde..
Nedense kadınlar odunları seviyor
%100
benden iyisi yoktur
Fazlasıyla mevcut.
Centilmen olduğumu söylerler