Açık sözlü ve sosyal bir insanım. Çözümlemeye meraklıyım sorgulayıcıyım. Başarıya giden yolda fazlasıyla detaycı ve öngörülerimi tecrübelerimle bütünleştirebiliyorum. Yanlışımla yüzleşmekten çekinmem. iletişim gücüme güvenirim. Egoma barışık ve bu konuda olgunluğumu ortaya koyabilen biriyim. Bunlar beni özgüvenli hissettiriryor. 🤷♀️
10 üzerinden 100 veririm fazla özgüvenliyim iyi bişey tabiki değil kötü yanlarıda var ama napayım ben buyum istedim kadınla 2dk içinde sohpet kurabiliyorum her girdim mekanda dostluk kurabiliyorum kolayca
Bi kedi gördüm sanki 👀 7 veririm. Ve olduğumun, ne olmadığımın, istediğim ve istemediğim şeylerin farkındayım. Kibir çok sever öz güveni. Ayarı kaçarsa kibir affetmez hemen yerleşir güvenin yerine.
Aslında kendime güvenirim ama bir topluluğun önünde bir şey sunmak biraz korkutucu olabiliyor. Ağzından bir şey kaçabilir, dilin sürçebilir, daha kötüsü sözleri unutabilir ve rezil olabilirsin. Ben yapabilecek miyim diye düşünebilirsin. Diksiyonuma güvenirim ve çalıştıysam böyle bir şey büyük ihtimalle yaşamam ama gene de korkutucu. Ben 7 ya da 8 verirdim sanırım.
bir şey diyeceğim , özgüvenli olmak ile resim koymanın ne ilgisi var ve neden benimle tartisiyorsun sonuçta kendimle alakalı bir şey dedim ve özgüvenli olan çoğu insanın güzelliği var , ben de kendimi begenmedigim için yorum yaptım ve resim koyup kaldırdım çünkü burada çok sapık kişiler var bilmem anlatabildim mi iyi günler.