Kişilik & Karakter Ruhunuza iyi gelen şeyler nelerdir? Bonjourcookie Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ruhunuza iyi gelen; sizi dinlendiren, sizi gülümsetebilen şeyler var mı? Kendiniz için iyi gelen şeyler nelerdir? Ruhunuza iyi gelen şeyler nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AslındaKimimBen Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Favorim tabii ki yalnız kamp yapmak da, ona vakit bulamıyorum pek artık. Onun haricinde terasta veya sahilde kahve içmek ve müzik dinlemek. Çoğu zaman da stüdyoya gidiyoruz grupça, hobi olarak kafa dağıtıyoruz. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kediler, köpekler, filmler, yemekler, oyunlar, oyuncaklar 1 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yağmur, dua, deniz, kasvetli hava, yalnızlık, kahve, parfüm.. 1 0 Yorumla
kirmizilkiz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 523 cevap paylaştı. Spor müzik çikolatalı süt 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Hayır yok ama ben artık alıştım 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Rock müzik dinlemek. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Yürüyüş 1 0 Yorumla