"Bazı insanların gizemini çözmeniz zordur. Neyi nasıl bildiklerini anlayamazsınız. Herkes onlar kadar güçlü sezgilere sahip olamayabilir. Çünkü bu doğuştan gelen bir hediyedir, bazen de bir ceza".. İnsan ilişkileri ve yaşam karmaşık ve zordur, kimseyi tam anlamıyla tanıyamaz güvenemeyiz. Bunun için ya vahiy inmeli, ya o kişi herşeyi itiraf etmeli ya da sezgilerimizi-hislerimizi kullanmalıyız. Tamda dediği gibi yazıda, bazen bir ceza bazen olağan üstü bir yetenek gibi, hislerim beni %95 yanıltmadı bu güne kadar, sezgilerimde hep haklı çıktım... Üzüldüğüm de oldu, Beni sevindiren durumlar da...
Peki siz? Sizin hisleriniz sizi yanılttı mı hiç? Sezgileriniz de ne kadar haklı çıktınız?
İyi geceler🌺🌺🌺
Hisleriniz sizi yanıltır mı? Sezgileriniz ne kadar kuvvetli?
bazen keşke hiç olmasaydı, bazen ise iyi ki var. nedense bu sezgilerim yüzünden aşk hayatım hiç olmuyor. belkide gerçekten yalnış kişiyle bir ömür sürmek için güzel bir yanındır diyorum. hiç bir zaman anlam veremedim bu kendi hayatıma. akrabalarım arkadaşlarım her zaman beni arar kimileride yanıma gelir. içimdeki sezgilerim için. bu ne olur şu ne zaman düzelir ne yapmam gerekir gibi fikirler alırlar. konu ben olumca her zaman bir boşlukta gibiyim. sezgilerim sayesinde hiç üzülmedim. lakin üzlüldügüm bir konu var o da hiç aşktı yaşamadım. hiç gerçekten aşık olamadım. en uzun ilişkim 2 bilemedin 3 ay sürdü. en son dedim kendime. boş ver kimseyi hayatına alma 5 yıl oldu kimseyi almadım. sonra dedim ki birini al ve sonruza kadar sürsün onunla evlen. aldım yine 3 ay sürdü ayrıldık. güvenemedim hislerim her gece beni paramparça ediyordu bu bişeyler yapıyor. ayrıldım ve belli bir süre sonra ögrendim ki gerçekten öyleymiş. bilemiyorum ya iyi ki böyle bir soru sordun. bütün içimi döktüm haratladım biraz teşekkür ederim.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yazıda geçtiği gibi, bazılarımıza, bazı olaylar da ceza, bazılarımıza ve bazı olaylarımiza hediye gibi bir şey bu kuvvetli hisler durumu.. Hayatı akışa bırakmak, Bazen hisleri dinlemek iyidir.. Ben teşekkür ederim mutlu geceler...
bu güne kadar içimden gelen hislerimin hiç biri beni yanıltmadı yani genelde içimden gelen ses her zaman bana doğru söyledi.. Bazen de bir süre içimden gelen sesin doğru olduğunu anlamakla beraber doğru zaman geldiğinde içimdeki sese yine kulak vermediğim için üzüldüğüm de oldu.
Ancak ön görülerim sezgilerimin bu güne kadar dinlersem yani gerçekten dur dediğimde durup git dediğimde gider sev dediğim de sever vazgeç dediğimde de vazgeçtiğim sürece pekte yanılmadım diyebilirim..
Bu zamanın insanı bazen seni yanıltabiliyor çünkü kış havasında güneşi getiren yaz havasın da seni üşütebiliyor oda bu işin cilvesi sadece:)
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyleyse ne diyoruz, "insanın en iyi dostu hisleri ve sezgileridir" ...
🙂
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayatımda ilk defa gördüğüm bir kişiye karşı kalbimde oluşan hisleri takip ediyorum. Eğer hislerim müspet ise o kişi İyidir Eğer kalbimde "bu kişide bir tuhaflık var" şeklinde bir düşünce oluştu ise o kişiden uzak duruyorum Ne zaman ki tersini yaptım, hep yanıldım ve çuvalladım Artık 40 yaşına gelmiş olmanın olgunluğu ile böyle bir formül buldum. Birikimli ve ateşli hatun... Sen de uygula bunu...
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
Ben mesela ne dediysem tuttu desem yalan olmaz herhalde kuzen demiş ki ben 3 yıl evlenmem geçen sene bende dedim ki anneme bak görürsün o seneye evlenecek ve gerçekten evlendi düğününe gittim bu sene şimdi de diyorum abisi diyorum seneye merak etme onu da evlendirir bakalım tutacak mı?
Bunun acısını çektim hep. Karşımdaki için hiçbirsey yokken problem çıkartan oldum. Gereksiz şeylere takılan oldum. Sonra haklı çıktım ama kimseye derdimi anlatamadım.
Çoğunlukla hissettiğim olmuştur. Tabiki de bazı yanılmalarda var %95 beş hislerim doğrudur Ve karşımda kine hissetim durum böyle ben görmek istiyorum ve bilmek istiyorum burada çelişki var veya yanlış saklı gizli bir durum var Ispat isterim dediğim an nerden biliyorsun nasıl tahmin ettin deyip gizleniyorlar veya kaçıyorlar bir nevi yalanları ortaya çıkınca yanımda kalmak istemiyorlar🤗🙏