Kişilik & Karakter Ölmeden önce son bir dilek hakkınız olsa ne dilerdiniz? Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ölmemek falan demeyin klişe yorumlar silinecektir.Ben gerçekten yaratıcı bir cevap istiyorum. Ben o an öleceğimi gören herkesin de benimle beraber öldürülmesini isterdim. (´⊙ω⊙`) Ölmeden önce son bir dilek hakkınız olsa ne dilerdiniz? Cevapla Fal Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
-MAYK Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı. 20 yıl daha yaşamak ve Adriana lims ile birlikte olmak isterdim 0 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. gelmiş geçmiş en baştan en sonra dunyanın bütün hatlarıyla görmek yaratılışını görmek ve onu ilzerken hayata gözlerimi yummak isterdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Birinin bana "seni seviyorum ölsende seveceğim" demesini isterdim 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Denize karşı son bir kahve içmek isterdim. 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Acısız ve hızlı olsun 0 0 Yorumla
darlinll Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yıldıza değebilmek uçarken gökyüzüne doğru 💫 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Kabe’nin içine gömsünler beni 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
20 yıl daha yaşamak ve Adriana lims ile birlikte olmak isterdim
gelmiş geçmiş en baştan en sonra dunyanın bütün hatlarıyla görmek yaratılışını görmek ve onu ilzerken hayata gözlerimi yummak isterdim
Birinin bana "seni seviyorum ölsende seveceğim" demesini isterdim
Denize karşı son bir kahve içmek isterdim.
Acısız ve hızlı olsun
Yıldıza değebilmek uçarken gökyüzüne doğru 💫
Kızıma sarılmak isterdim..
minnoşko ile tanismak
Kabe’nin içine gömsünler beni
Görselde ki iyiymiş
Cennete gitmek isterdim heralde