Manzaralar ya da sevdiğiniz insanın gözleri gibi.. İzlerken hayranlık ve huzur hissettiğiniz neler var?Bugün buna baktım ben 🙆Yüksekte olmak ve yukardan aşağıya bakmak çok güzel gerçekten.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Gökyüzüne bakarken kendimi çok güzel hissediyorum yani güzelden ziyade çok huzurlu hissediyorum çünkü şöyle bir şey düşünüyorum birisine değer veriyorsun mesela ama o kişi seni istemiyor hiç bir yerde hiçbir zaman yanyana gelebilme şansın yok ama şöyle mesela gökyüzüne bakıyorsun aslında oda ben de aynı gökyüzünün altında yaşıyoruz oda havaya baktığı zaman aynı gökyüzünü görüyor ben de.
Ya da duş alırken gözlerimi kapatıyorum su üzerimden akarken inanılmaz huzurlu hissediyorum çünkü su bütün dünyanın kullandığı bir şey yani aynı suyun altındayız.
Ayhaağaann sen bir gitsene nfjfkfkfj kategorideki bütün soruları cevapladım sabahtan beri şey yaza yaza artık klavye kendiliğinden se** yazıyor durum vahim😆🤣
Kimse kimseye yürümüyordu sakin olundu jdjfjfj sadece ben biraz yoldan çıktımdı jdjjjd🤣allahım bu adam nerdee ben niye İstanbul'da değilim belki ben aynı gökyüzün aldında değil aynı suyun altında değil direkt onun altında olmak istiyim ben böyle dünyanın adaletini si**** 🥺🥺😢😭😭😭🤣🤣🤣🤣
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Gökyüzünü seyretmek acayip şekilde huzur veriyor bana. Öylece bulutlara bakmak. Hele o akşam vakti güneşin batışı nasıl muhteşem bir görüntü oluyor. İnsan baktıkça huzuru buluyor gökyüzünde.
Uçağa binmek hiç nasip olmadı. Ama bakmak dahi keyifli olurdu.
Yazdan yaza memlekete giderim. Temmuzun sıcağında tarlada, kırda sırt üstü yere uzanıp gözümü semaya kaldırıp, şekilden şekle giren Pamuk gibi Bulutlara bakmak, onları bir şeylere benzetmek çok hoşuma gider. Bana Doğa manzarası olsun da yeter. Yüksek bir yerden kuş bakışı bir manzara gibi...
Denizi izlemek keyif verici dalip gidiyorsun o engin maviliklere kirildigin incindigin sedigin hayalini kurdugun ne varsa hepsi gozunun onune geliyor Bazen guluyoe bazen huzunleniyorsun
Kis aylarinda sabahin erken saatlerinde kalkip pencerenin onune oturup karin yagmasini izlemeye bayilirim. Tum aile bir aradayken yemek yenilmesi o goruntu hosuma gider. Bide erkek arkadasimin yemek yemesi bir insan bu kadar mi sever yemek yemeyi dedirtiyor bana. Oyle kaybediyor ki kendini istahim aciliyor onu izlerken😅 Bide yaz aylarinda gokyuzunu izlemeyi cok severim ozellikle yildizlar gorunuyorsa bayilirim.
Suyun akışını izlemek (dere, şelale vs.) Sıcak bir evde sahlep içip film/dizi izlemek Spor sonrası aynada vücudumu izlemek Yola bakan manzaralı evimden akşam araçların geçişini izlemek Denizi izlemek
Yeşillik seviyorum ben, bir de gökyüzünü izlemeyi. Gerçi Ankara 'da da çok yeşil alan yok ama Dikmen Vadisi ve Botanik var bir sık gittiğim sanırım. Ben Karadeniz'de ya da Ege'de yaşamalıydım😬
Ramazanda Sabaha doğru havanın siyahtan hafif birazcik maviye dönmüş hali. Balkona çıkıp derin nefes alırım hele ki ay da yıldızlarda varsa fevkalade oluyor.
İstanbul Sabiha Gökçen'e alçalışa geçerken bulutların üstü yazdan kalma idi. Bulutlardan inişe geçerken karabulutlar çöktü üzerimize... Bunu izlemek kadar korkuncu olamaz herhalde..