Yoo 😃 neden sadece erkeklere özgü olsun? Tamam bu durum erkekler de çok görülse de kadınlarda da gördüğüm bir durum bu.
Hem odun olmak suç mu 😄 odun demek hayat demek 🌴 Şaka bir yana her zaman geçerli değil bu durum... Ben romantik bir şey söylüyorum evet evet ben hahaha karşımda ki tıkanıyor 😄 odunluk bir yere kadar olmalı yoksa fazla oksijenden baygınlık geçiyoruz.
Ablamız kaşar peyniri sosyetic güzel. Bu tipler alışkındir manitası olan herkese yürümeye. Yarası derindir abimiz bazı şeyleri yapmamış diye koymuştur sizin ilişkiniz sevginiz sadakatiniz. Bir de ben oluyorum demiş hahahaha odun sen değil ben gibi oluyor Abinin bahsettiği de odun değil, papatya seviyesiz basit seni.
Kadın ve erkeğin odunluk dozajları da dengeli ve uyumlu olursa her iki taraf için de süper olur. Bu bence tüm çiftlere göre değişir. Romantizm ve odunluk doğru dozda, uyumlu olsun, sonrası çok mühim değil. Önemli olan o uyum, birbirlerinden memnunlarsa istedikleri kadar odun olabilirler, fakat benim kişisel tercihim rodun😄😄 Romantik ve odunun mükemmel karışımı ben olabilirim...🦄🍀🍏⭐❤️
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Discord a giremiyorum her dakika ordaysan geleyim canım 😂 Odun olmak bir ayrıcalık 🙈 Ben aşırı romantizmsavar gibiyim. Gelemiyorum çokça aşka. Boğuluyorum odunluk sayılır mı acaba?
Genelde erkeklerde görülüyor ama kadınlarda da var. Aslında kadın - erkek diye ayırmamak gerek kimseye yakışmaz odunluk. Bir şey sorsan "ha, he, ne" gibi kaba saba, dediğine demediğine pişman ettiridikleri oluyor. Zaten oturup iki kelam sohbet muhabbet bile edilemiyor. O yüzden odunluk kadında da var erkekte da var. Bu konuda ayrım da yapamam her iki tarafa da yakışmıyor çünkü böyle olmak. Daha Naif daha anlaşılır mütevazi olmak varken itici olmanın ne alemi var.
Özür dilemeyi ve teşekkür etmeyi beceremeyen her canlı kaba ve odundur. Bunun kadını erkeği yok iş yerinde görüyorum Ne teşekkür etmeyi biliyorlar Ne de özür dilemeyi... Ve bunu yapan bir sürü kadın var Şimdi ağzımızı açıp odunluk erkeklere mahsustur mu diyelim Tam tersine... Kadının odunu daha da odun ve itici...
Bu görüşe eğer bu karikatürden yola çıktıysan kadınların odunu pek olacağını sanmıyorum karikatürdeki kadının istediği özellikler bu adamda yok sanırım ondan değer vermiyor olabilir 😊
Allah Allah 😂 anlamazmış ne güzelmiş. Anlamazsan bir beklentinde olmaz valla seni alan çok şanslı diyebilirim. Ancak mesajı gece 3te attığını fark ettim bence sen kendini kandırıyor olabilirsin 🤔 odun kişiliğe sahip kişiler genelde kafasını vurduğu gibi uyur ama seni tanımadan pek yorum yapmam doğru olmaz 🤷♂️
Kesinlikle değil. Kendimi bazen odun denilen erkekler kadar hissiz, duygusuz ve kaba görüyorum. Aynen onlar kadar odun olduğumu ve aynen onlar kadar sert olduğumu hissediyorum. Bu durumda odunluk onlara özgü değil.
Kadın ve erkeğin malzemesi aynı olduğu için iki cinsede mahsustur odunluk, kalaslık😊💐 Suntalık biraz zarifi ince kıyımı oluyor bu tabirin🌹 Mdf elittir, ağırdır ve işlemden güzel geçmiştir🌹 ama odungillerdendir oda 💐🌺
Erkekte odun kelimesi sempatik olduğu anlamına gelir günümüz de türk kızları sempatik kelimesini odunla değiştirip ortalığı birden ateşe verir erkek kısmına bir bayan tarafından odun denmesi ise hoş karşılanır
Kendi sevdiğime aşırı duylusalım beni sevenede meşe odunu gibiyim geçen biri diyordu bana yine iki yıl beklerim filan bende dedim bekle djjd İzmir antalya çok hoştur ama benenaa🤣
Valla bu sitedekileri iyi ifşa ediyorsun sen ha :D sana yazmaya korksunlardı :D Senin o oduncuktan sana hayır yok be güzellik , en güzeli seni sevenle ol
Beni seveni sevemiyorum ki jsjs beni şöyle paylayanı mesaj atmadan önce elim ayağıma dolananı bu arada yeni yıl gelmeden bir kere daha şansımı deneyesim var hdhd şans dile bana artık acaba bu sefer nolacak🥴
Diyeceğim bak aradaki saat farkı 7 den 8 e çıktı kjfjf sen daha bir mesaj kutusun açmadım saat bile gitti geldi sen gelmedin aşktan filan umudu kestimde arkadaşlıktan devam edesim var kfkfk
Hayır fakat genelde erkekler odundur Kadının odunu ise hiç çekilmez Erkek odun olursa kadın erkeğini romantik bile yapabilir bu güce sahiptir Fakat kadın odun olursa erkek kadını romantik yapamaz o ilişkiden de hayir gelmez Odunla ilişki Nayır nolamaz
Yooo ben çok kaba kadınlar gördüm.. arkadaşım hediye kutusu yapmıştı çikolatalar küçük ayıcıklar vs.. kız baktı kutuya gülümsedi erzak kolisimi yaptın bana saol dedi 🥲🤣buna şahit oldum ben 😅
Pek tabi hayir, en guzel odunluk, odunluk yapana odunlugu gosteren kadindir, icinde nasil bir odunluk varsa... Odun bile odun olali da kaybettigi yari bulmuscasina sevinir o kadar diyeyim...