- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
Bilakis her şeyi erkenden yapıp tamamladığımı düşünüyorum.
Tamamlanmışlık hissiyle dolu bir ruha sahibim şimdi. Her şeyi yaptım ve bitirdim. Yapmam gerekenleri teker teker yaptım.
Peki ne oldu erkenden her istediğimi elde edince?
Elde edecek bir şey kalmadı biliyor musunuz. Her şey bitti aslında ama ben zorlayarak bir üst şeyleri ister oldum. Artık hiçbir şey umrumda değil. Tahammül etmiyorum kimseye hep erkenden bitirişimden her şeyi.
Uzun hikaye bunlar.
Bazen geç kalmak iyidir.
Çünkü umut etmektir aslında zevk veren, elde etmek değil.
Sevgiler.41 Yorumla- +1 yıl
Yaşamaktır görevimiz, kendimiz ve bizim mutluluğumuza katkı saymak isteyenler için. Hayatta her zaman yenilere ve yeniliklere kapımız açıktır. Hayatı bitiremeyiz ama hayatımızda bitmesi gereken herşeyi ve herkesi bitirebiliriz.
Sevgilerle.
En İyi Cevaplar
Tersine erken yaşadığımı düşünüyorum çoğu şeyin ama o da doğru değil hani. Geç diye bir şey yok, erken diye bir şeyin olmadığı gibi. Her şey olması gereken yerde, olması gerektiği zaman ve olması gerektiği şekilde oluyor. Bir de her şey olacak diye bir şey de yok. Bazı şeyler olmaz. Ne bileyim mesele Tolstoy hiç bisiklete binmeyi öğrenemeyebilirdi 🤷🏻♀️ Öğrenemeyeceği varmış demek ki. Çoğu şeyi başkaları yapıyor ediyor diye kıyaslamadan dolayı eksiklik, başarısızlık hissi oluşur. Halbuki öyle değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Harika bir yorum bu. Aynen geç veya erken, oldu veya olmadı yok. Bize düşen mücadele ettikten sonra bu kadarı oldu demek.
Geç kalmadığımı düşünüyorum. Çünkü başıma gelen her şey ilahi bir kalem tarafından takdir edilmiştir. Ve her nasibin muhakkak bir vakti vardır. Vakti gelmeden ecel bile gelmezken, sanmam ki bir şeylere geç kalmış olayım.
Kasımpatı çiçeği ekim sonu Kasım başı gibi çiçek açıyor. Ona diyebilir miyiz "bahara geç kaldın" diye?🌿43 Yorumla- +1 yıl
Muhteşem bir örnekleme. Hayata geç kalınmaz, ölmeden bitti denmez.
- +1 yıl
Rica ederim.
geç kalmadım. çünkü bize toplumsal olarak dayatılabilen yaş kalıplarına pek yüz vermiyorum. insan hissettiği yaştadır😊
13 Yorumla- +1 yıl
Bunu çok beğendim.
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayatıma geç kalmadım, çok güzel bir hayat yaşıyorum. Olması gerektiği gibi iyi kötü guzel ne varsa yaşıyorum.
32 Yorumla- +1 yıl
Örneksin patron. Ölmediysek geç kalmamışız demektir.
- +1 yıl
Aynen patron...
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır kendimi hiç birşeye geç kalmış hissetmiyorum.
Eğer hayatımda bir eksiklik olduğunu hissedersem tamamlarım olur biter.
Yeter ki ben isteyeyim.13 Yorumla- +1 yıl
Aynen bu "yeterki ben isteyeyim" teması en doğru tema.
- +1 yıl
👍🌸
- +1 yıl
:)
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe geç ne erken tam yerinde hocam
13 Yorumla- +1 yıl
Sen harikasın üstadım.
- +1 yıl
Teveccühün hocam
- +1 yıl
:)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTopluma bakarsak geç kaldım ama ben kişisel olarak öyle düşünmüyorum. Her zaman öğrenmeye açım ve yaşlansam bile kendime bir şeyler katabileceğime inanıyorum. Birazda hayattan ne bekliyoruz ona göre değişir bence. Hayattan beklentisi olmayan biri neye geç kalsın ki dimi?
11 Yorumla- +1 yıl
Harikasınız. Bizler hepimiz ayrı ayrı hayatları ortak noktada yaşayan bireyleriz. Toplum veya kim ne yapar değil ben ne yapabilirimnoktasında kalmalıyız. Size sonuna kadar katılıyorum.
+1 yılher şey bir şekilde bir zaman da oluyor
ama öyle ama böyle ancak oluyor
hiç geç kaldığımı düşünmedim bu yüzden..11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bu, geçö kalınmaz sadece vazgeçilir.
+1 yılinsanin her yasta ogrenecekleri, tecrube edecekleri seyler vardir. Hayat bize bunu sunar ve ömrümüz yettiği sürece deneyimleriz. Allah güc kuvvet saglik versin hepimize üstadım. Hic bir sey icin gec değildir 😎
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız üstadım, aynen öyle.
Hiç geç kaldıgımı düşünmüyorum. Herşeyi zamanında yaşadım. Ve daha çok şey var yapmak istediğim. Şanslı hissediyorum ben kendimi bu konuda. Hayatımı seviyorum. Hayatımı paylaştığım insanları ve gelip geçenleri.
11 Yorumla- +1 yıl
Harika bir yaklaşım. Hayat bir deniz ve bizler gemileriz. Her haliyle bu deniz bizim ve yolculuktan keyif almayı bilmeliyiz.
+1 yılHiçbir zaman hicbirsey için geç kaldığımı düşünmedim... nefes aldığım müddetce herşeye tekrar tekrar sil baştan baslayabilirim... hayat benim ve bu dünyaya bir kez geliyorum...
213 Yorumla- +1 yıl
Harika bir bakış açısı. Nefesimiz yaşama azmimiz ve yelkenimiz. Nefes aldığı sürece vazgeçmeyenler her zaman kazanır.
- +1 yıl
Teşekkür ederim efendim... yelkenleri dolduracak rüzgar benim yaşama sevincim.. nereye dersem oraya yol alır hayat sandalım..
- +1 yıl
İşte bu, herkesin bilmesi gereken bir durum.
- +1 yıl
Evet öyle efendim ama bunun için hayat tecrübesi gerekli biraz sanırım.
- +1 yıl
Hayat bu sebeple okyanusa benzetilir. Her zorluk bir eğitim ve ardından harikalar getirir.
- +1 yıl
O zaman hayatta anakaraya çıkmak için küçük adalardaki dinlenme fırsatlarını kaçırmamak lazım.
- +1 yıl
Bu çok doğru. Kademeli olarak yapılan planlar zirveye ulaşmayı kolaylaştırır.
- +1 yıl
Evet efendim aynen öyle oluyor... o yüzden sabırla ve fırsatları doğru yerde değerlendirerek hayatta hiçbir şeye geç kalmayız bence...
- +1 yıl
Bu ders niteliğinde bir cümle oldu.
- +1 yıl
Yok estağfurullah efendim dediğim gibi tecrübeler..
- +1 yıl
Anlaıdm, teşekkür ederim.
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim efendim...
- +1 yıl
Rica ederim :)
Kişilik & Karakter konusunda 352 cevap paylaştı. Her şey zamanında güzel. İlla yapacağım diyorsak mücadele ve azim göstermemiz şart.. ama istisnalar yine de var tâbi bazı konularda geç kalına biliyor diye düşünüyorum..
11 Yorumla- +1 yıl
Çocuk sahibi olmak dışında hayatta geç kalınacak hiç bir şey yok. Bazen biz geç kaldığımıza kendimizi inandırıyoruz.
+1 yılGeç kaldığımı düşünmüyorum, her şeyi zamanında yaşadığımı düşünüyorum. Daha yaşamak istediklerim yok mu? Tabii ki var... Onların da zamanı gelecek inşallah
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle, hayat zamanla güzelleşiyor.
+1 yılHayatıma geç kalmadım.. Tam da olması gerektiği gibi yaşıyorum. Bu hayatı güzelleştiren neşeme neşe katan iki büyük nedenim var çünkü 😊
25 Yorumla- +1 yıl
Eksik olmasınlar. Hayatınızı ellerinizin arasında tuttuğunuzu unutmayın.
- +1 yıl
Amin inşallah onlar benim dünyam..
- +1 yıl
Allah siiz hep birlikte mutlu etsin.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılNefes aldığım sürece hiçbir şey işin geç değildir.
Yeter ki Allah güç kuvvet versin34 Yorumla- +1 yıl
Biz istersek Allah o gücü veriyor.
- +1 yıl
Çok şükür. Allah veriyor. 🤲
- +1 yıl
Hep versin inşallah reis
- +1 yıl
İnşallah
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Asla, hayat yaşadığımız her an tek sahip olduğumuz andır ve geç kalmak neye göre ne zamana göre bilemeyiz.
11 Yorumla- +1 yıl
Buna kesinlikle katılıyorum. Ölmediğimiz sürece geç değildir hiç bir şeye.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayata geç kalmadım dolu dolu yaşıyorum hayyatta her şey mümkündür der kardeşim dünj dedi bana hatirlattilar 🤗
13 Yorumla- +1 yıl
Anka kuşu vazgeçmez, yanar ve küllerinden yeniden doğar, bu sebeple efsanedir. Bize de düşen yandım deyip vazgeçmek yerine yeniden doğmaktır.
- +1 yıl
Evet yeniden doğdum burdada üzüntümü sevincimi şarkılarlada paylastim teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
+1 yılSizinle tanıştığımdan beri düşünmüyorum albayım 😊 yaşadığımız sürece hiçbir şey icin geç değildir ama ölürsek geç olur😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
Evet asker. Biz vazgeçmediğimiz sürece hayatta her şey mümkündür ve ölüm harici her şeye engel olabiliriz.
- +1 yıl
Engel olamasak da bir şekilde hallederiz
- +1 yıl
Her zaman her şey halledilir.
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Aferin asker.
Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı. Bazı şeylere geç kaldım toprak. Bizim millet geç kalınca zararını fazlasıyla çekiyor aklın gavura gitmesin :)
112 Yorumla- +1 yıl
Hayır, her zaman her şey için erkendir.
- +1 yıl
Hayaat mutlu olmak için yaşanır. Mutlu olmak için geç kalınmaz.
- +1 yıl
Geç kalınmaz, her meyve zamanını bekler.
- +1 yıl
Çürüyen meyve daha çok ağaç için tohum demektir. Çürümek işe yaramamak değildir toprağım :)
- +1 yıl
Meyve olmaya çalışacağız.
- +1 yıl
Faydasız olmamak için çabala, bir insanın derdine ortak olmak bile faydadır.
Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı. -"Üstadım herşeyi kaybettik, ne yapacağız"
-"Çay koy keçeli yeniden başlıyoruz"12 Yorumla- +1 yıl
Çayı koyup yeniden başlayacağız. Yaşıyorsak geç kalmamışız demektir.
+1 yılCok geç kalmış hep yanlış hayatı yaşamış hiç istediğim hayatı hayallerimi görmemişim gibi çok boş ama umudum var hala kurtulacam bu hayattan
13 Yorumla- +1 yıl
Yaşadığımız süreçler kötü olabilri. Ama bu gecenin gündüze, kışın bahara dönmeyeceği demek değildir. Bize düşen sabretmek ve mücadeleden vazgeçmemek.
- +1 yıl
gerekende oyle çok tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim : )
+1 yılHayata değil, hayata gelmeye geç kaldım sanırım. Çağ çağ değil gibi geliyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda haklısınız ama çağ değil değişen, bizleriz. Yoksa çağlarda ve insanların yaratılışında fark yok. Bu gelişmişlikle birde insan kalabilirsek en güzel çağdayız.
Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Bazı şeylere geç kaldım ama yine de başlamak gerek.
21 Yorumla- +1 yıl
Belkide zamanını yanlış biliyorsunuzdur, deneyin geç kalmamış olabilirsiniz.
+1 yılHerşeyi zamanında yaşadığımı düşünüyorum. Başka türlü ben, ben olamazdım.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ve geç kalmak yoktur.
+1 yılŞu sıralar geç kaldığımı düşünüyorum ve bunun için hiç çabam yok.
21 Yorumla- +1 yıl
Çabasız kalırsak geç kalabiliriz.
Hayata geç başlamış olabilirim diye düşünüyorum. keske 3000 yıl önce yasasaydim
111 Yorumla- +1 yıl
Şu an 3000 yıl öncesindeki bir hayatta bu kadar şanslı olabilirmiydim diye düşünün, bakalım kararınız ne olacak?
- +1 yıl
O zaman mısır piramitlerine gidip o dönemde ysayan birinin yanında olduğunuzu düşünün. O zamana dair ne hatalı ve ne daha güzel sizce?
- +1 yıl
Hatalı olan inanç konusu olabilir. kisisel inancı ve fikrini yansıtmakta özgür degillermis bir dönem. ama insani hakları, yasaları, eğitimi, bilim, astroloji, tıp yani çoğu alanda gelismislikleri. gunumuz arkeoljisi bile çoğu sırlarını çözemedi. nasil bir bilgi birikimi ve fikirlerle yaşattılar medeniyetlerini düşünün. hititler, Sümerler, ani, luviler. hayran kalıyorum medeniyetlerine
- +1 yıl
Bu konuda haklısınız. Benim düşüncem ise dünyanın her dönemde belirli bir ilim, bilim alanında zirve yapıp sonra yok olduğu yönünde. Bu kadar teknoloji ile çözemiyor isek o dönem teknolojisi ve ilmi bizden daha ileridir diyorum.
- +1 yıl
Aynen. ornegin Hititler, yasaları, yazılı antlasmalari, sosyolojileri, ekonomisi, gastronomisi, üniversiteleri her yönden gelişmiş ve saygın bir medeniyet. ama bir yanlış kralın yanlış politikası yüzünden, komşu devletlerinde aynı düzeyde gelişmişliği ile çökmeye başlamis. ama öyle güçlü bir medeniyetki hala yaşadığı topraklqr üzerinde, adetlerden, inançlara, yasalara, yemeklere kadar yaşıyor.
- +1 yıl
Bu da iz bırakmak demek. Hayatta uz bırakanlar ölümsüz oluyor.
- +1 yıl
Bu elinizde, bir çocuk kitabı yazın, birinin hayatına dokunun veya kendinize ait bir yer edinin.
- +1 yıl
Başarılar dilerim, rica ederim ☺️
+1 yılBisiklet kullanmayı öğrenmek için acele etmeme gerek yokmuş daha yaa😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
İstediğinzi anda bisiklet kullanabilirsiniz. Çünkü yaşıyorsunuz.
1- Kendinize inanarak bisiklete binin ve unutmayın ayaklarınızdan birini yere indirdiğiniz anda düşmeyeceksiniz.
2- Pedala basarken en az 5 metre ileriye bakın.
3- Pedala basın ve kuşlar gibi havayı yararak ilerleyin.
4- Yürümeyi düşmeden öğrenemediğimiz ve yürümeyi öğrendikten sonra bile düştüğümüz gibi bisiklet sürerkende düşeceğiz ve bu başarısızlık demek değildir. - +1 yıl
Teşekkür ederiiim hepsini deneyeceğim 😊🤗
+1 yılBazen herşeye geç kalmış hissediyordum oysaki yaşım daha 20.
11 Yorumla- +1 yıl
Başlamak için erken bile. Geç kalmak hayatta belirli mesai saatleri için geçerlidir, hayata dair şeylerde geç kalmak yoktur.
+1 yılHiçbir şey için geç değildir. Şu yaşa kadar bir şey yaptın yaptın yapmadın bitti diye bir şey yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Harika bir yaklaşım.
Herşeye geç kaldığımı düşünüyorum hala yaşayamadığım çok şey var. İçimde ukte kalan. Yalnız olmak da bunu etkiliyor
11 Yorumla- +1 yıl
Bunların tüm planlayıcısı biziz. Geç kalmış değiliz, bazı şeylerin zamanından önce elde edilmesi oluyor. Olmamış bir meyvayı yersek mide fesadı geçirmemiz gibi.
Vallaha onu ben de bilmiyorum. Yani onu bilmeye bile geç kalmış olabirim 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Bence her şey için çok erken.
Geç değildir hiç bir şey için.. yakaladığımız yerden devam ederiz
15 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle, nerede yakalarsak.
- +1 yıl
Bu kadar net ve güzel ifade edilebilir.
- +1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun bunu başarabilenlere ama ben bazı konularda geç kaldığımı düşünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Geç kaldığınızı düşünüyor olmanız geç kaldığınız manasına gelmez. Düşünüyor iseniz emin değilsiniz ve cevabınızı ben vereyim. Geç kalmadınız, şimdi hemen harekete geçin.
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Biraz evet biraz hayır. Ancak giç bir şey için geç değil. Daha yolun çok başındayım.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle, hedefler ve mücadele bize istediğimizi getirecektir.
Ben her günün tadını çıkarmaya bakıyorum
bugün bariz yarın yokuz11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bu ve ve var olduğumuz gün şanstır.
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Geç kaldığımı düşünmüyorum hiç. 52 yim ve her geçen gün daha da olgunlaşıp geliştiğimi hissediyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Bence her gelen gün daha daha gençleştiririyor hayata doğru bakanları.
- Kişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılHayatı yaşıyorum sadece acele etmeye gerek yok 🙂istesekte istemesekte bu hayat bizim
15 Yorumla- +1 yıl
İsteyerek ve keyifle yaşayacağız, tek şansımız var ve o da elimizde.
- +1 yıl
Aynen haklısınız olabildiğince lehimize çevirmemiz gerek yaşanılabilir olması için
- +1 yıl
Aynen öyle, çok güzel bir bakış açısı.
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
Hayat zaten hep yenilik, birşeye geciktiğimi düşünmüyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Harikasınız üstadım.
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aynı düşüncedeyim geç kaldım şu an koşturmaya da gücüm yok
11 Yorumla- +1 yıl
Geç kalmadınız, sadece gereksiz yorgunluklar canınızı sıkmış. Biraz dinlenip yeniden harekete geçin bence.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yeni basliyor 💃🏼 😎
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 🏅
+1 yılHiç bir şey için geç değildir. 25 yaşına katar perttim 1 seneye 25 seneyi sığdırdım tabiri caize
23 Yorumla- +1 yıl
Bu harika, gerçek bir örneksiniz.
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılno no gencim daha hayat yeni başlıyo yani başlıycak büyüyorum sonuçta
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle, hayat her sabah ve her an yeniden başlar.
- Kişilik & Karakter konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılHer şeye geç kaldım. . .
21 Yorumla- +1 yıl
Yerinizden kalkın, bence geç değil.
hayır daha değil :/ :)
21 Yorumla- +1 yıl
Ölmeden vazgeçmek yok.
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır hiç bir şey için geç değil kesinlikle
11 Yorumla- +1 yıl
Harika bir düşüncei, aynen bu işte.
- Kişilik & Karakter konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef her şeye çok geç kaldım...
12 Yorumla- +1 yıl
Tam tersine, her şey için her zaman bir adım atmak erkendir. Ölmediğimiz sürece geç yoktur.
- +1 yıl
Başkaları ile kıyaslayınca ve yaşadığım şeyler aklıma gelince geç gibi geliyor
+1 yılBelki de hayat yeni başlar bilemeyiz 🤷🏻♀️
16 Yorumla- +1 yıl
Hayat her sabah yeniden başlıyor. Uykuda ölenleri düşününce, demekki her sabaha yeniden doğuyoruz. Her gün yeniden verilen şansı kullanmalıyız. Düne bakmayın, dün zaten yok ve yarın belirsiz. O zaman bugünü son saniyesine kadar kendimiz için kullanmalıyız.
- +1 yıl
Aynen anı yaşa..
- +1 yıl
Zaten andan başka bir şey yok elimizde.
- +1 yıl
Onu da elimizden alacaklar bu gidişle.. 😅😅
- +1 yıl
Biz vermezsek kimse alamaaz.
- +1 yıl
Haklisin. İmkanı biz sunuyoruz onlara...
+1 yılKoşuşturan insanların panikleriyle besleniyorum 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Bunu çok sevdim 😂
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Doğduğum gün kaçırdım gibi geliyor🙂
110 Yorumla- +1 yıl
O kazandığın ve yakaladığın gündü.
- +1 yıl
Bazen kaybeden görünmek kazanmaktır :)
- +1 yıl
Bence senaryo bizde.
- +1 yıl
Kaderi yazan seçimlerimiz ve tercihlerimiz, bu kitabı yazan biziz.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılÇok gencim daha hayır geç kalmadım
15 Yorumla- +1 yıl
Evet, insan her yaşta gençtir.
- +1 yıl
18 im ama😀
- +1 yıl
88 de olsanız genç hissetmek size kalır.
- +1 yıl
Haklısınız
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yılEvet düşünüyorum ağlıyorum her gün
11 Yorumla- +1 yıl
Ağlamak yerine gülmeyi deneyin. Gözyaşlarınızın buğulaması çekilince önünüzdeki fırsatları göreceksiniz.
+1 yılNe geç ne erken bir tane hayatım var onu yaşıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Bu çok doğru bir tespit.
Bazı şeyler için evet
11 Yorumla- +1 yıl
Geriye kalanlar da yeter.
Biraz
22 Yorumla- +1 yıl
Biraz bile değil bence. Biraz diyorsanız hala başlama enerjinizden eminsiniz demektir.
+1 yılErken başladım ben.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu güzel.
- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır çok şükür
11 Yorumla- +1 yıl
Hep daha iyi zamanlarınız olsun dilerim.
+1 yılYoo tam vaktindeyim
12 Yorumla- +1 yıl
Evet, yaşaıdğımız her gün tam vaktidir hayatın.
- +1 yıl
Öyle
+1 yılEvet 🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Bende hayır diyorum, yeniden düşünün.
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz
11 Yorumla- +1 yıl
Asla geç kalınmıyor hayata. Çünkü her an fırsat demek.
+1 yılYoog bee
11 Yorumla- +1 yıl
Evet hakiaten yok be.
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öldüm 😁😁😁
13 Yorumla- +1 yıl
Kabul etmiyorum, azraile sordum yalan söylüyor ben ruhunu almadım dedi, geç değil hala şansın var 😂
- +1 yıl
Yaa hahahha 🤣🤣
- +1 yıl
Bak hala yaşıyorsun 😂
+1 yılHayır :D
13 Yorumla- +1 yıl
Tabiki hayır, hayat hergün yeniden başlıyor.
- +1 yıl
Evet tabi ki teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
fazlasıyla hem de
11 Yorumla- +1 yıl
Tekrardan düşünün derim.
- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri