Bu sitede bu teklifin ve pazarlıgın maşallahı var. Sahi hiç tanımadığınız insanlara nasıl güveniyorsunuz? Ya foto ya da video ifşa sitelerinde yayınlanırsa?
Bazen bu siteyi mantıgım almıyor.
Bazen bu siteyi mantıgım almıyor.
instagram da hiç tanımadığın birisi seni takip ederse:) kabul edersen bütün paylaşımlarını görüyor
diğer uygulamalar da öyle
netice de uygulamanın kendisi de resmini paylaşabilir değil mi?:)
sokakta hiç tanımadığın birisi arkadaşına aracılığıyla senle tanışmak için konuşmak istediğin de nasl güveneceğim diye mi düşünüyorsunuz en azından sohbet ediyorsunuz :)
burası da öyle
güveni kendiniz kazanıyor ya da kaybediyorsunuz
1Inatagrama cıplak foto atmıyorsunuzdur.
2 ben sosyal medyada kullanmıyorum :)
bu gibi durumlar sadece bu siteye özgü değil
sosyal medya kullanmıyorum deyip site de dolaşan hanımefendi:)
burası da bir sosyal medya. uygulaması :)
Foto yuklenıyorum
Cevap
9Cevap
Gondemenınde cındıklısını yapıyor bazı baynlar okdar ılgınclerıno rasldımki istemeden kadınlar evli video resm atıyor yuzkerı acık ne cesaret cozemdım teşhırcılık hastalığı var bazılarında
Olabılır
aynı şeyi düşünüyorum fotoğraf göndermeyi bırak konuşurken bile çekiniyor bazen özel sorular sormak isteyen oluyor o bile şüphe uyandırıyor bende
Geçen biri teklif ediyor gönder 2 foto al 200 lira. Birde diyor ki senden önce 3 kişiyi mutlu ettim. Çıldırmalık cidden.
Bencede
yayınlanmaz ki. neden bu kadar dert olsun. sana yuzunu de aç da oyle yolla diyene zaten yollama.
Ben isteyene gönderiyorum, ne yaparsa yapsınlar.
Nasıl yani
Boş ver.
Foto atana foto atılır
Haklısın çok tehlikeli
Yüz çekmeden atıyorlardır
Göndeririz biz
Guvenmeliyiz herkes e sonuçta insan her insanın niyetini anlarsın biraz konusunca
Sen erkeksın hado pekı ya kızlar?
Kızlarda kız sonuçta hepimiz insanız.
Vede birinin seni beğenip begenmemrsinden mi korkuyorsun?
Beğenirse beğenir begenmezse yani birini bulmaya çalışırız.
Güvenmiyorum
Yüzünü atma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?