Sevdiğim bütün kadınlarca reddedildim (büyük beklentiler içinde olmadım hiçbir zaman) madem böyle olacaktı erkek yaratılmamın ne faydası var ki?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İsyan etme kanka imanın gider. Nice kanser hastası insan var, onların yerinde olsaydın ne yapacaktın. Kanser hastası bir kadın olarak da gelebilirdin dünyaya. Her haline şükret sağlığın yerinde en azından Sağlık gidince erkekliğinde kadınlığında bir önemi kalmıyor. Eğer reddediliyorsan bu seni üzmesin demek ki hakkında hayırlısı değilmiş ki olmamış. Dua etmeyi dene birde Allah'ım sen karşıma öyle hayırlı birini çıkar ki gelecekte eşim olsun o kişi diye 5 vakit dua etmeyi dene birde bak hayatın nasıl değişiyor
Halime şükrediyorum /Dua da ediyorum zaten fakat beğendiğim biriyle olamama ihtimalim yüksek gibi. Hayırlı birisi olup da sevmediğim/katlanmak zorunda kalacağım biri olursa ne olur hem bana hem de o kadına zulüm olur. Dediğim gibi halime üzülüyorum fakat beni erkek yaratma nedenini sorgulamam ne kadar günah bilmiyorum. Allah'ı suçlamak gibi bir isteğim yok aslında keşke bu şekilde yaratmasaymış diyorum sadece. pedofili hastalarına verilen ve cinselliği kökünden kurutan bir ilaç varmış onu kullanmayı planlıyorum.
Tercih meselesi ona bir şey diyemem ama kadınlar kariyeri olan erkek seviyor. İşini gücünü kur, altına arabanı çek giyim kuşamına önem ver. Onlar sana gelecektir bu sefer sen onlara gitmekle uğraşmayacaksın
Peki ben de kariyerli kadın seviyorsam ne olacak, onlar da gelir mi dediğin diğer şeyleri yapsam?(EV HANIMI KADINLARI KENDİME EŞ OLARAK ALMAM)
Davul bile dengi dengine. Sen sadece kendine özen göstermeye bak, kadınların çoğu zaten adamın giyimin den anlıyor kardeşim parası var mı yoksa züğürt mü diye. Ona göre tercih yapıyor çoğu
eig
EİG hiç bir işe yaramıyor 2014 ten beri burdayım 😀
ben de her gün hesap kapayıp açıyorum
Tek hesap iyidir. Takipçi kaybetmezsin
takipçi kasma amacım yok sadece arada bir soru sormaya açıyorum
bu bana Johnny Bravo'nun hikayesini hatirlatti Johnny bakimli bir erkekti ama tum kadinlar tarafindan red edildi sonra o da cinsiyet degistirip kadin oldu
Kadın olmak gibi bir Arzum yok, pedofili hastalarına verilen ve cinselliği kökünden kurutan bir ilaç varmış onu kullanmayı planlıyorum
zararli ise yapma yuksek ihtimale zararli ama kendine gore birisini bulmak zor olabilir ama belki zamanla bulursun kotu bir iliskide olmak daha kotu
Ne olursa olsun ilişkide olayım gibi bir düşüncem olmadı fakat bu saatten sonra isteğime göre birini bulmam zor gibi (büyük beklentilerim asla olmadı) en azından kimseye zararım dokunmaz , ilaçla beraber bu istek çürür gider...
Cogu kisi oyle sen bulma birak o seni bulsun o seni secsin gercekten sevsin yoksa da kaderinde yoktur