Akıllı bir kızdan bahsedeyim siz tersini yapan bir insansa saf olduğunu anlarsınız zaten.
Akıllı bir bayan nerede ne konuşacağını bilir. Yeri gelir söz dinletmesini, yeri gelir söz dinlemesini bilir.
Karşısındaki kişinin anlattıklarını asla aklından çıkarmaz.
Aradan zaman geçtikten sonra aynı soruları tekrar sorabilir. Erkekler genelde bizler gibi olan biteni akıllarında tutmazlar. o yüzden size anlattıklarını teyit etmek adına aynı soruyu sorarsınız ve yalanını yakaladığında kırmadan söylersiniz ve sizin saf bir bayan olmadığınızı anlamış olur. Ona ders olur.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana bagli. Asla hesap odeme. ya da o 5 kez hesap odediyse sen 1 kez ode o da az olsun.
asla yakinlasma. Opusme bile. Inan sana + puan olarak doner bu durum. Kizarsa kizsin kuserse kussun. Korkma terketmez. Zaten bu yuzden terkeden adamsa gitmesi daha iyi.
asla seni aldatmasina musade etme. Baskasina bakisini yakalarsan terket.
sana aldigi hediyelere bak. Alim gucunu zorlayan pahali seyler aliyor mu? Ozaman seni onemsiyordur.14 Yorumla- +1 yıl
yazdıklarınızı çok beğendim çok doğru
Soran+1 yılHer sey yerinde ama para haric ben asla ama asla kimdeye para odetmem yani huyum boylee
Soran+1 yıl@pcoyuncu89 sen ne dusunuyorsun?
Cevap sahibi+1 yılEger hesabi odemeye baslarsan erkekler alisir. Git gide kullanilmaya baslarsin. Evlilikde de bu durum gecerlidir yani her ise sen kosturursan adam alisir rahatina bakar hersey senin gorevin olur. Inan hic kiymetin de olmaz. Yiprandiginla kalirsin.
herkes gorevini yapsin. Mumkun mertebe herseye atlama. Hesap odeme isi erkegindir hadi cikarken arada sirada nadiren sen ode ama nadiren olsun abartma. Mesela o varken agir bisey tasima ondan rica et. Aksam gec vakitse seni evine yakin bir yere birakmasini iste. Onu takdir et bazen iltifat et. Cicek almasini istiyorsan acikca sakayla karisik soyle birkac kez. Alacaktir. Alinca sevindigini belli et tesekkur et. Bundan sonra hep alir :)
Asla kendini kullandirma ona borc falan verme para yedirme.
Evlenince de asla maas kartini verme tum parani verme. Asla ipleri erkege birakma.
+1 yılSorduğu sorulardan belli eder , neye güldüğünden anlaşılabilir mesela. Saf olması demek kullanmamız gerek değildir öncelikle. Muhabbeti veya gülüşü bir şeyi hoşuma gittiyse arkadaşlığıma devam ederim. Kullanmam istesem de yapamam.
01 Yorumla
Soran+1 yılTsk. Zaten gunaha gecersin
1) konusmasindan
2) opusmesinden
Saf kiz olduguna inanmiyorum tas yerine gore agirdir kizlar bazen sekil degistirir sevdikleri ya da hoslandiklari erkeklerin yaninda saflasir masumlasir bilmem anlatabildim mi?01 Yorumla
Soran+1 yılAnlabildin de ya gercekten safsa?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılaz önceki yorum yüzde yüz doğru. bak şimdi eğer daha tanımadan senin güvenini kazanmadan evlilik falan ortamı olmadan öpüşme dahil açık konuşmak gibi küçük şeylere sen tamam dersen onun gözünde saf olursun. direk çizgiyi çekmen lazım. küserse küssün. hatta terkederse terketsin. seni bekliyorsa seviyo demektir. bu sitede sevgilisi için herşeyi yapıp sonra terkedilen yığınla insan var farketmişsindir
05 Yorumla
Soran+1 yılElbette fark ettim.. ama soyle bir durum var ben hazir insan degilim... yani diyelim vir kafe falana gittim ilk o odedi hesabi ben bir daha giderdem o erkege odetmem hesabi israr ederim odemek icin yani huyum oyle sonra dusunmesin bu kiz yemek icin belli yani bende cuzdani gostermek isterim kobu bu olunca ben saf miyim?
- +1 yıl
yoo ne alaka. para olayına takılma bu kadar. parayı ödeten azdır. ödesende bişey olmaz. o kadar mühim değil
Soran+1 yılBu guzel... cunku bir keresinde erkekla eski tabi kafeye gittim hesabi ilk o odedi sonra deniz kenarinda oturduk markete gittik birseyler aldik bu sefer parati ona odetmedim sadece hoslanamm oyle seylerden... ama baska konularda iyim elini tutmadim hatta opusmedim bile.. sinirini biliyordu oturken yanimda degil karsimda otururdu... her zmaan derdi sen baska kizlara benzemezsi diye ama tesekkur ederim yorumun icin anladim ki saf degilmisim :D :D
- +1 yıl
bişey değil ablam öyle yaptysan eğer tabii ki saf değilsin :)
Soran+1 yıl:* tsk ederim
+1 yılsaf kızları kullanmak acizliktir ama uyanık cin gibi olanları kandırmak sevaptır saflara dokunmayın bırakın onlar mutlu olsun :D
38 Yorumla
Soran+1 yılHeheh ! Saf kelime derken aklina ne gelir medela nasil bir kiz?
- +1 yıl
hani böyle elini kolay kolay tutturmayan. evlenmeden olmaz diyen, utangaç davranan, kötü düşüncesi olmayan, fingir fingir orası burası oynamayan biri mesela
Soran+1 yılBu senin icin saf kiz mi?
- +1 yıl
yani tipik özellikleri bunlardır benim için ama en önemlisi tabi onu gördüğümde gözlerine baktıgımda anlarım
Soran+1 yılOnu nasil anlarsin?
- +1 yıl
hislerimle anlarım sezgilerimle bnmle konuşurken yanaklarının kızarmasıyla gözlerini kaçırmasıyla anlarım işte bir şekilde onu nasıl bunu nasıl diye sorma artık :D
Soran+1 yılHeheheh tam. yetenek seni ki diywlim
- +1 yıl
aynen :D
Bir kızın saf olduğunu, en troll sohbetlerde bile olaya inanmasından veya alınmasından anlarım (:
Saf bir kızdan yararlanmak kadarda kötü bir şey yoktur...02 Yorumla
Soran+1 yılKotudue yaa
Boyle sorular soruyorsa garanti saftir. Enlesmem pek su akar yatagini bulur zate. Faydalanma taraftari degilim. Birseyler bilincli olunca guzel
10 Yorumla
+1 yılSaf bir insan polyanna gibidir aldatsan bile umrunda olmaz gözü senden başkasını görmez sana itaat eder
13 Yorumla
Soran+1 yılO saf degil asik olayi karistirmayin asik insan kor olur bilsede gormezden gelir
- +1 yıl
Aşık olan kıskanır saf olan umursamaz
Soran+1 yılHaklisin biraz salak inanir herseyede guvenme konusunda falan oluyor oylee
+1 yılsaf kız kendini belli eder ve uzak durmak her iki taraf için iyidir. diyecegim ama... ey aşk sen nelere kadirsin durumu varsa... ne diyebiliriz.
00 Yorumla
+1 yılPara istediğim zaman tabii eğer varsa direk veren kız saftır, neden istediğimi soran kız saf değildir. Bu bir örnek.
02 Yorumla
Soran+1 yılGuzel ornek sagol
- +1 yıl
teşekkürler
+1 yılKonuşmasından ve davranışlarından.
Ve İnsan psikolojisi gereği erkeklerin yüzde 95 i saf kızı kullanmayı düşünür.
Bence tabi...11 Yorumla
Soran+1 yılBu cok haince bence... peki kiz saf oldugunu anladi erkek o nasil davranir umursamaz mi yoksa erkekigin davri nasil olur?
+1 yılbana sureklı bısey almaya sureklı bıseyler yapıp yedırmeye calısıosa ama durmaksızınn yapıosa, saf olabılır,
ama yok sureklı bana sunu al bana bunu al dıosaa uzak durunnD::D04 Yorumla
Soran+1 yılHahahh ok be kimse demez bunu korkma bu diyen insanda gurue yok
- +1 yıl
sana denk gelmmemıss:d
Soran+1 yılHehehe sana geldimi yoksa
- +1 yıl
her yorum bir tecrube diyelımm:D:D
asla tam olarak anlayamazsın çünkü yalan kadından başlamıştır bakınız yasak elmayı ilk Hava yedi.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGecen sene kurbanda bir dana kestik 150 kilo ciger cikti inanabiliyomusun
03 Yorumla
Soran+1 yılOhaaa l 150 kilomo kendisi 150 bile olamaz
- +1 yıl
Saflik testini basariyla gectin ;)
Soran+1 yılHahah deli ya ! ... boyle olmaz baska sekilde olmali
+1 yılsaf mi degil mi bilmem ama surekli kendi yerine hem sizle ilgilenip hem de kendini mutlu ediyorsa kim olursa olsun onu uzmeyin
00 YorumlaSaf kızı akıllı erkek anlar. Kız kullanıldığını hissetmez bile. Erkekler sevgili adayının geçmişine bakmaz, eş adayının bakar. Buradan amlayabilirsin.
20 Yorumla
+1 yılherkesi kendi gibi sanıyorsa saftır kim ne derse o yola gider.. ama herşeyi sorgulayan biriyse uyanıktır işine geldiği gibi davranır..
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvalla
piyasada yollu diye gezenlerin çoğu saf malesef :( deli gibi aşık oluyolar sonra erkekler onları kullanıyo ve peçete gibi çöpe atıyolar.
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki... asagida bazi arkadaslar hesap konusunda bir konu actilar.. diyelim ki kafeye gittiniz birinci kez erkek odedi hesabi ama ikinci kez tarsildi biraz kasada kim hesabi oder diye ve kiz odedi bu durumda ne dunursun kiz saf mi yoksa sadece istemiyor hazirdan yemek?
- +1 yıl
benzer bişey başıma geldi kız sevgilim değildi ama hesabı ödemek istedi ben karşı çıktım hatta biraz tartıştık falan sonunda ödetmedim hesbı. hesabı erkek öder ama bu demek değilki kız erkeği soyup soğana çevirsin herkes haddini bilecek. eğer erkek cebine güvenmiyorsa da o cafeye gitmeyecek kardeşim. benim görüşüm bu
Soran+1 yılGuzel... bu konuyu actim cunku kendimden supheliydim saf miyim degilmiyim... diye ama demeki saf degilmisim sadece gururmus yani ben gercekten hoslamam surekli erkek hesabimi odesin yanlis dusunur diye korkarim belki yemek icin benledkr falan diye dusunsun istemem yani sonucta bendede cuzdan var..
+1 yılçıkarım olmaz dı ama aşık ederdim kendime evlenirdik
02 Yorumla
Soran+1 yılHhheeehe
- +1 yıl
her insan farklı yaşatır
Çoğu kız saftır zaten
Mesele çakalı ehlileştirmekte00 YorumlaDaha çok değer veririm =) Bu zaman da saf kız bulmak zor.. Şeytandır şeytan :D
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden deger verieisin?
Soran+1 yılKullanmak icin...
Soran+1 yılYa verrici degilse?
Soran+1 yılKullanmak icin diyorsun ondan daha ne dusunubilirim siz erkekler anca orayi dunursunsunuz
Soran+1 yılTartilmayalim konuya gelelim ozetle bakiyim...
Soran+1 yılOk eyvalla ! :) tsk
Gizli Üye(30-35)+1 yılhuyuna gitme herifin sürekli çıngar çıkartmayı bil ama her olayda değil söylediklerine şüpheyle yaklaş
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim sagol :)
şöyle anlarım sorarım; safmısın kızım sen? şeklinde ve o cevap verir
07 Yorumla
Soran+1 yılHhhhhhhhhh
Soran+1 yılHe der oda sacmalama
Soran+1 yılSoru bana miydi? Hayir banaysa kendimi test ediyor saf miyim degilmiyim ama okudukca saf oldumu abladim
Soran+1 yılNiye ediyorsn baska orneklerdd ver itice 100% olayim saf olmadigimi
Gizli Üye(36-45)+1 yılher dediğime tamam her yürü dediğime olur derse saftır. olmayacak şeylere hayır diyen hep beni değil biraz da kendini düşünen kız saf değildir.
01 Yorumla
Soran+1 yılTam tsk ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılkonuşurken utanıyorsa saftır, saf insanları severim, yararlanmak şerefiszlik olur
02 Yorumla
Soran+1 yılTsk evt serefsizlik ama bence her utangac saf efil unutan kisiligi belli eder
Cevap sahibi+1 yılmasumları koruyun:)
Hikayedeki kız kim?
benim deme sakın08 Yorumla
Soran+1 yılYok l*n sadece nasil kizlar saf oldugunu anlamak istedim vakiyim saf miyim degilmiyim konya gore kime bakarim diye ama suana kadar saf cikmadim bu iyi senin dusuncenide alayim
Soran+1 yılValla ben degilim sadece saf olup olmadigimi test etmek istedim... ondan dolayi herked bir kizin saf odugunu nerden anlarsiniz konu bu
Soran+1 yılSizde nw bicim erkek siniz kimse anlamiyor sizi haa kendiniz bike bence olun siz hwhe
Soran+1 yılPis gicik
+1 yılKullanmaya calisirlar bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılCogu serefsizlik demis... bazilarida evt demisler
- +1 yıl
%99 kullanırlar bacım, hicbiri dürüst degil.
Soran+1 yılBencede kiz
konusmasından, verdıgı cevap ve karalardan ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılNe cesit karar mesela?
Soran+1 yılRica tsk
- +1 yıl
Erkekler çok mu uyanıklar peki erkekler daha saflar hatta saftirikler ona bakarsan çünkü sürekli ve daha kolay tuzağa düşüyor erkekler mesala örnek vereyim bir tane arkadaşları gel şuraya gidelim ahmetim çok güzel kızlar var deseler 1 dakikada tuzaktalar erkekler işte
%90 kötü niyetli kullanım
01 Yorumla
Soran+1 yılHainlik yaa sevgilisi bee
Hal ve hareketlerinden
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil hareketler?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsalak kızları sevmem ayrılırım
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasil kizlari seversin?
Cevap sahibi+1 yılyani kate upton olmasına gerek yok) normal bakımlı normal vücütlu ama en sevdiğim şey böyle bir sinsi ve espirili bir kız beni kudurtur :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıltamamen tecrube gerisi boş.)
06 Yorumla
Soran+1 yılAnlat be adam? Kendimi test ediyorum simdiye kadar saf cikmadim seninde gorusunuzu fikrini alayim
Cevap sahibi+1 yılsen kaşındın :)) hadi sevgilim ol
Soran+1 yılYuru be pedo musun yasina bak 40 gelecwksin yasinda
Cevap sahibi+1 yılsen gercekten safsın algılama yetenegin sıfır kezban misal dedim sana burada senle tiyatro oynuyup sorunun cevabını vericektim sidikli
Cevap sahibi+1 yılbu arada sen gercekten saf oldugunu ispatladın alsana gazoz kapagı madalya :D
Soran+1 yılSaf degilim bie kere
Dusunmesi bile kötü
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım