Güneşi şey gülüşüne nası sığdırdın :D ahsh Şaka bir yana ben genelde çok gülerim zaten.. Tabi ki zaman zaman acılarımı da yok saymak için gülüyorum.. Her birimizin yaraları mutlaka vardır eminim derinlerde.. Boş ver baby biz hep mutluluktan gülelim maskelemek için değil :D
Yalnız olduğumda zihnimi dolduran hayal kırıklıkları, ihanet, yaşadığım haksızlıklar var, herkesin içinde gülümsemeye çalışarak gizlediğim, açığa çıkarıp da kimsenin benimle dertlenmesini istemediğim, beni sabır ve tevekküle zorlayan kötü anılarım var. En yakınım bildiğim, en güvendiğim insanların hakkıma çökmesi var. Var işte... Hangimizin yok ki? Gerçi "dert ç.ü. k. gibidir, herkes en büyüğünün kendisinde olduğunu zanneder" diye de güzel bir söz var. O yüzden kimsenin sıkıntısını da küçümsemem.
Cevap
22Cevap
Kırık dişim 😄😄 yok valla olduğu gibi yaşıyorum işte
Parayı bulayım altın kaplatcam 😄
Ben ölünce de torunlarım mezarımı açıp söksünler vasiyet edicem 😄
Biz smelli sanıyoruz ama sen ondan daha betersin 😄😄
😄😄
Tüü yazıklar olsun be :D bi görüş atayım dedim bi bakıyorum yorumlarda beni kaynatıyosunuz :D
Tüh yakalandık 😄
Sinsilik falan oluyor bazen onun dışında gayet normal ve doğal bir biçimde gülüyorum. :D
fazla abartmıyr musun
herşeye bir anlam yüklemek!
kimden neyi gizliyorsun? ne derdin var?
İnsanlari analiz ederken en bariz karakterini ortaya cikaran seylerden biridir gülüş cunku her gülüşün altinda baska bir karakter vardir
Gülmek bazı şeyleri unutmaya yetiyor, iyi hissetmezken bir tebessüm mutlu edebiliyor. Bazende güldürebildiğinde mutlu olabiliyor insan.
Artık saçma şeyleri kafaya takma zamanını çok gerilerde bıraktım. Gülüyorsam içimden geldiği içindir. Gülmeyi maske olarak kullanmam.
"Güzel gülen kadınlara karışmayın onların herkesten sakladığı derin acıları vardır" der şair.
amannn üç günlük dünya kendimizi yediğimize değmez hayat
Gülüşlerimde anlayanın duyabileceği bir tını saklarım.
Çok şey var sinir anı mesela o çok başka bir şey saklıyorsun ama gülüyorsun
derin derin düşünceler
Özlediğin beli ama anlaşıl mıyor
gülerken bi anda hüzünlenir sin ama yüzünden o gülmsene gitmez
Suratsızın biriyim aslında, ama gülüşlerimde sakladığım biri var artık.
Mümkün olmadikca bosa gülmem.
Evet saklarım bazen :)
Evet, gülümsememin ardında sinsilik saklıyorum.
Cok vardir ama kimse anlamaz
Yok direkt gülüyorum
Çok acıları olan insanlar çok güler
Bilmem.
Var hüzün
Varr
İçimdeki hüzün..
Yoktur
Yok normal gülüyorum
Hayır yok
tabiki.
Bazen bildiğimi