Seni anlamak, çözmek zor mu, kolay mı? Neden?Kişisine göre değişir. Zor görünsemde beni anlamak kolaydır. Kendimi çok iyi ifade ederim. Haliyle anlaşılmak istersem karşımdaki beni anlar. Umursamıyorum kolay olmam, zor olurum.
Beni anlamak zordur. Yani şöyle ki düşünce yapım çok farklı. İnsanlar olaya daha maddi açıdan bakar ben daha manevi açıdan bakarım. Daha derin ve çok yönlü düşünürüm. Sonunun neye varacağını düşünerek. Ama insanlar anlık düşünür. Bu yüzden anlaşılmaz olan ben olurum.
Anlamak isteyene ve kendimi anlattıklarıma kolaydı fakat aksi olduğunda mümkün değildir çok. Bu daha çok kendimden kaynaklı bir durum, içimi kolay kolay açamam insanlara karşı. Bu yüzden ne dönüp bittiğini çok bilemezler…
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Beni anlayan zaten otamatikmen çözmüş olur. Ama bazılarına çözülmesi zor bilmece gibi olurum. İstemem çözsünler beni. O yüzden bazen zor bazen de çözülmesi kolay olurum.
Önceden çok kolaydı, baya kullanım kılavuzu verir gibi her şeyi söylerdim. Onu severim bunu sevmem bunu affederim bunu affetmem vs vs. Hadi dedim ki yormayım yani. Ama nedense kolay elde edilmiş gibi mi ne hissediyorlar hepsi ihanetle sonuçlandı. şu an çözmek isteyen kendi uğraşsın, o kadar döktüğüm dile yazık
Hem çok kolay hem çok zor. Yaşadığım süreçler beni yıprattı açıkçası. Demlenmiş bir çay gibiyim. Taze içildiğinde keyif veririm. Bayatladığında da içime kapanırım. Kendimle iç içe olurum. Hâlden anlamak diye bir söz var ya hani. İstiyorum ki insanlar hâlden anlasın.
Kapımı çalan sadece kendi menfaati için gelmesin, istemesin arkadaş. Ne maddi ne de manevi yük olmasınlar bana. Bunu bile yapamayanlar var. Hâlden anlayın be arkadaş.
İlk intiba olarak zor gibi görünsem de aslında anlaşılması oldukça kolay biriyim. Ama konu şu ki herkes digeriyle tanışırken iletişim kurarken geçmiş deneyimlerini de yanında barındırdığı için önyargı / deneyim karmaşasında seni bir kategoriye yerleştirmek çabasından dolayı seni karmaşık ve zor biri olarak algılıyor. Halbuki herşeyi bir kenara bırakıp cok daha sade bakıldığında gerçek seni görmesi çok da zor degil aslında.
Kendimi çok belli etmem ama sohbet ettikçe tabi ki beni anlayan anlamış oluyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kolay değil. İnatçıyım ve toplumun dayattığı cinsiyet rollerine uymak istemiyorum.(Erkeklerin her zaman çabalayan taraf olması, kadınların her şeyi her zaman erkekten beklemesi vs.)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sanırım bazen çok kolay ve bazen çok zor duruma bağlı