Unutkanlık, odaklanamama ya da kafanızı bir türlü toparlayamama gibi problemlere sahip misiniz? Çözümünüz var mı bu konuda geliştirdiğiniz ya da size iyi geldiğini düşündüğünüz?
Odaklanmada, kafanızı toplamakta sorun yaşıyor musunuz?
Ben son zamnlarda sık sık yasiyorum ve hafiza kaybi gibi bi şey oldu. Geçmişe dair hatta iki gün önceyi bile hayal meyal hatirliyorum. Çok vurgulu bir olay oldugunda böyle beni etkileyen şeyleri falan atirlarim ama. Diger seyleri şeçemiyorum hayalmi rüyami gercekmi birbirinden ayirt edemiyroum puslu gibi. Ve asla odaklanamiyorum. Bu gun salik ocaginda kadin bi saat bi seyler analtti ama hic birini anlamadim. Odaklanamadim. cünki
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Tövbe estağfurullah yarabbim gülme geldi. Yaa artık hiç bir soruya odaklanamıyorum 😂😂 Önceden destan yazardım ama bu odaklanma sorununu bende de var bu sıralarda. Bilinç altını silip süpürüp temizlemem lazım. Sıkı bir temizlik istiyor 😂😂
Telefonumun notlar kısmına yapacağım şeyleri not ederek hatta biriyle önemli bir konu konuşacaksam söyleyeceğim şeylere kadar dahi not ederek bu sorunumu sorun olmakta çıkartmaya çalışıyorum 😌
Özellikle bir haftadır hepimiz nereye bakacağımızı şaşırdık, bir DC, bir burası, bir kendi bildirimlerimiz derken yanar tabi devreler, beyin ne yapsın? 😂