Olacak olan değişmeli ise yapılacak olanında değişmesi gerekir. Bu kadar değişikliği göze almak da cesaret ister.
Bu anlamda senin cesaretin ne durumda?

Öhhöm! Bir çok anlamda söyleyebilirim bunu aslında, kafama eseni yapan biri olarak çokta şey yapmamak lazım. Bundan bir kaç sene evvel bir anda saçlarımı komple kazıtma isteğimi uygulamıştım, sonrasında piercing tutkumun farklı bir hal alması sonucunda ve sürekli gidip para vermek yerine, malzemelerini alıp kendim delmeye başladım kulaklarımın farklı kısımlarını ve smile piercingimi.😄 Bunun dışında saçlarımı boyadığım bir ton farklı renk var, kırmızı, pembe, mor, mavi vs… Genel anlamda yaptığım şeyler fiziksel şeyler oluyor fakat diğer anlamda da çok korkusu olan biri değilim, insanların bu yanımı çok yakınlaştıkları zaman farketmesi sonucunda başta bir tedirginlik yaşasalarda zamanla alışmalarına ve benden her şeyi bekledikleri için şaşırmamalarına neden oluyorum… 😬
Oo bende şaşırdım 😃
Evet çok dışa yansıttığım gibi biri değilim, hatta içimle dışım birbirinden fazla bağımsızdır.😂
Ters köşe 😃
Eh biraz.😬😄
Selamlar,
Şimdi fotoda ki şeyi yapacak kadar çılgın değilim o konu da netim. Fakat yürüyerek tüm dünyayı gezebilir. Buda pek çılgınlık sayılır mı orasını bilemedim şimdi :D Biraz fazla cesaretli bir insanım. Tek korkum yükseklik. Bununla ilgili yapılacak herhangi bir eyleme katılamam gibime geliyor. Bana gel kavga var de 5 kişinin arasına tek başıma dalarım hiç fark etmez.
Fakat yürüyerek tüm dünyayı gezebilir. Buda pek çılgınlık sayılır mı?
Bence sayılır 😃 yükseklik bende de var ya
Eyvallah reis
Yani geçenlerde mutfağa gidip çay koydum ama nasil adrenalin nasil aksiyon anlatamam hayatımda bu kadar çılgınca bisey bi daha yapabilir miyim bilemiyorum ya adrenalin bağımlısı olup çay ocağı açmaya kalkarsam diye de kendimden korkmuyor değilim 🤣🤣
Oo dikkat et ya 😄 yapma böyle tehlikeli şeyler 😂😂
Cesaretine hayran kalmamak mümkün değil 😄😄
Cevap
7Cevap
Bungee Jumping Ve yamaç paraşütü benim gibi yükseklik korkusu olan biri için baya büyük bir çılgınlık olurdu. . Yamaç paraşütü yapıcam amaa inşallah! Çok istiyorum
Sınırım yok galiba sadece böcek möcek bunlar olmayacak
Yeterki ayak uyduracak biri olsun her şeyi yapıcak cesaretim var ama hayvanların dahil olmadığı aktivite.
;);)
Sinirlarim yok sanirim. Yani. Bazen saçma şeyi bile yapası geliyor insanın...
Bungee de yaptım, yamaç paraşütü de, skydiving de. Hepsi de harika deneyimlerdi
Yapacağım dediğim herşeyi yaptım bir kaç şey dışında...
Belli bir yaştan sonra o çılgınlık kalmadı bende yaşlandım sanırım.
Bu saçma hayatta Hala yaşıyor olmak bence yeteri kadar çılgın
En mantıklı yorum
Yamaç paraşütü denemek istiyorum👻
Nerdesin sen oğlak 🙄 geçen de düşünüyorum görünmüyor diye
Buralardayım ama denk gelemedik son zamanlar da😕 ama cok aktif değilim bu aralar ondandır 🙄😌
Demekki 😕
Senin çılgınlık düşüncen nedir peki😬
Hee bunu düşünmedim bak 😃 niye soru bana döndü ya fkfkfkgk
Adını bilmediğim şeyler yapasım geliyor
Şu kuş gibi süzülen şey var ya onu isterim 😅
Öyle de pek çılgınlık gelmiyor aklıma.
Zamanı gelir yaparım ama aklıma gelen yok 😃
En büyük çılgınlığım kapı zili ne basmak diyormuşum 😃
Yok yok böyle çılgınlığım 😃
Hahah hep sen mi soracaksın 👻
Kapı ziline basmak da çok eğlenceli olur ama 😄
Yok yok yapmam bunu😃
Yapma tamam 😄
Dünyayı yakacak kadar 😄
Ooo
Artık çılgınlıklar yapmiyorum ben ya😀
Everest dağına tırmanma :D -_-
Söz konusu onur ise vururum dedi adam...
Yüksekten atlamak ismi ne aklıma gelmedi 😅
Kendime zarar verecek kadar çılgınım
çilgin degilim😅😅
sanırım günü birlik yurtdışına gidip gelmek..
Herşeyi yaparm ya kaybedecek birşeyim yok:))
Çılgın değilim
Bungee jumping.
Çılgın deyilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?