Çocukluk arkadaşı?

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben çocukluk arkadaşım ile aynı mahallede oturuyorm. Çocukluk arkadaşımla en uzun 1 yıl küs kaldım oda beni bi kızla satmıştı. Ben arkadaşımın yanındaydım bisikletle gitmiştim. Sonra benim işim var mı bi yere gidicez mi demişti hatırlamıyorum. Ben de gideyim o zaman demiştim. Sonra bi ağaç vardı ilerde ordan gizlice izledim. Yanına bi kız geldi benim sevmediğim bi kız ve onunla yol boyu gittiler yürüdüler ve arkasını döndü gibi oldu beni gördü. Ondan 1 yıl küs kaldık sonra dolmuş beklerken geldi benden özar diledi yanlış anladın falan diye affettim. Arada kavgalarımız oldu birbirmizi affettik. Sonra bir kavga oldu. Baya bir zaman geçti. Sana ihtiyacım var yanına geleyim mi dedim hastayım dedi. Sonra üniyi tutturdu gitti. Sonra bi arkadaşı var bana istek attı orada Instagram hesabını buldumistek attım hem ordan engelledi hem arkadaşını engelletti. Kendi telefonunu değiştirdi. Bi yerden buldum. Wptan engellemiş önçeden zaten mesajlardan ulaştım gördü yani ama cevap vermedi. Sildi yani beni bende en son beni hiç hakettmemişsin şeyinde şeyler yazıp engelledim. Ama onu çok özlüyorum. 20 yıllık kardeşliğimizi sildi. Çok değer verdim ama boş yorumunuz nedir
Çocukluk arkadaşı?