Uzayda müzik dinleme olayı varsa ben de varım, bir de daha geç yaşlanacaksam tamamdır. Tabii istediğim birkaç şey daha var onlar da kahve, çikolata, kitaplar, Netflix, bir de kağıt ve kalem. Şartlar uyarsa tamamdır, gün boyu yatağımdayım zaten silindirin içinde olsam da çok bir şey fark etmez, bu saydıklarım varsa hayat var benim için.
Maalesef Canımın Sanırım Onlar Seni Bu Konuda Ne Tutarlar Nede Bakarlar Bide Zaten Oraya Her İnsan Gidemez Seçiliriz
Aramızdan Kim Özel Ve Doğal Güçlüyse O Gide Bilir Yani Herkes Kafasına Göre Uzayı Konuşup Şöyle Böyle Diyemez Emin Olun Bunu Benden Bilimlerden Ve Bilim Dünyasından Ve Bilim Dünyasındaki İnsanlardan Başka Kimse Bilemez
Yani Anlayacanız Böyle Bişey Olacak Olursa Hepimizi Kızından Erkeğine Tutup Sıraya Dizip Seçerler
Yani Kimse Boşuna Hayal Kurmasın Onlar Üstün Doğal Yetenekli Lerdir...
@HanifeYeşim benim yorumlarıma yaklaşma ne de eksi at oldu mu bücürük, ufacık beyinle yaşıyorsunuz zatan sanaldan çık dışarda biraz gez hayat öğren, görende mükkemel sanır, benim yeğen kadar yaşı var benim yorumu beğeniyor kafaya bak, sen benim yaşadıklarımı yaşa altına sç sça gezersin buralarda, hadi yürü git şimdi.
Uzayı Uzayları Uzaylıları Galaksileri Gezegenleri Paralel Dünyayı Paralel Verenleri
Oldum Olası Hep Çok Sevmişimdir Evet Neden Olmasın Mükemmel Olur
Da Büyük Bi Mantık Açısından İnasanı Düşüncesi İle Ve Öteki Evren Düşüncesi İle Büyük İhtimalle Böyle Bişey Olamayacak Ki Olacak Olsa Benim Haberim Olur Ve Hatta Senden Sizden Önce Ben Paylaşırdım
Çünkü Bu Tür Konularda Bilgisiz Değilim Dir Asla da Bilgisiz Kalmam
Yani Anlayacağınız Bilim Fuarları Ve Bilim Dünyası
Uzay Uzaylılar Öteki Evrenseller Böyleydi Bişeye Ne Karar Verdiler Ne Düşündüler Ne Açıkladılar
O Yüzden Bu Soruyu Bence Gizleyin Çok Dikkate Alınırsa Büyük Sorunlar Oluşa Bilir Emin Olun Ki Bu Konu Hakkında Aklımda Beynimde Fikirlerimde Bilgilerimde Gayet Bilgili Çalışır
Yani Bildiğim İçin Söylüyorum...
Eğer Yanlışlıkla bir şey Söylediysem Biley Yazdıysam Yanlışlıkla Olarak Lütfen Uyarıp Bilgilendirir
Yanlış Yüzünden Sizleride Kendimide Boşuna Yormayayım!!!
Tüm insanlık uzaya gitsin bende dünya da kafa dinleyim biraz , güzel hoşuma gitti bu fikir. Kalabalığa karışmak için hiçbir özellik gerekmez. Ama yalnız ve dik durmak için gerçekten çok şey gerekir. -Charles Bukowski- Sende kal benimle anlaştık mı 😄
@HanifeYeşim Yok hayır yanlış anlamadım tabi ki :) Her düşünceye saygım var benim düşüncelerime onay gelmemesine de saygım var o sebeple öyle cevap verdim yoksa kırılıcak alınılıcak bir durum yok. Uslubu düzgün nezaketli bir şekilde bana katılmadığınızı belirttiniz bu gayet doğal her insanın zihninde farklı dünyalar vardır
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Jeff Bezos "yakında insanlar uzayda doğacak, dev silindirlerde yaşayacak dedi" siz yüzer silindir içinde yaşamak ister miydiniz?