Gitmek isteyeni durduramam, kimse durduramaz. Bir kez buna karar veren insan zaten eğriyi doğruyu düşünüp ona göre bir karar vermiş demektir. Amaa eğer gerçekten yoğun bir sevgi varsa içimde, o zaman "Sen hayırdır? Nereye? Ne hakla gidersin" diye ufak bir dehşet saçarım. Sonra giderse gider zaten yapacak bir şey yok.
Kapı açık, arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık.. Bir zamanlar sende bana acımadın. Yalnız kaldım yıkılmadım, ayaktayım. Oh yaşadım yaşıyorum, Meydan okuyorum hayata ve sana, Gönlüm doluyor aşkla barıştım bak hayatla. Başladım hey yaşamaya hey hey..
Şimdi gel de gör beni bambaşka biri, Topladım dağılan kalbimin her köşesini. Ardından ağlayan o zavallı kız nerede şimdi Ger gör beni..
Sevenlere vereceğim sevgimi, her şeyimi.. Bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi..
Evet ben bu konuda yüzsüzüm 😄 bende kaybetme korkusu var, sevdiğim zaman takıntı derecesinde oluyorum hatta "gittiğin yerde mutlu olma, bana dön" demişliğim var. Hem neden çıkıp gitmek istiyormuş onu sorarım, kimse yalandan defolsun gitsin, kapı açık demesin ya herkes birine 1 kerede olsa dur demiştir, neden saklama gereği duyuyorsunuz ki? gitmek istemesi beni derinden üzer bu kadar sevip değer verdikten sonra benden gidemez mantıklı açıklama yapması gerekir sonra gitsin
Gidişinin sebebi benim yanlışımsa evet dur konuşalım sonra kararını değerlendir diyebilirim. Yanlış giden fazla olay varsa kendiside sorumluysa kaçmak istediğini hissedersem uzaklaşmak istediğini görürsem dur bile demem kapıya kadar eşlik bile etmem.🤷♀️
Bilmiyorum ki... Karşımda ki o giden kişiye bağlı.. Yaşananlara ve ilişkiye bağlı.. 23 yıllık dostum arkadaşım benden gitmeyi seçti, tek bir mesajla,, Peki dedim sadece.. Ve bu şekilde giden Bir çok kişiyi durdurma eğiliminde bulunmadım.. Gitmeyi seçmek yerine karşıma geçip konuşmayı tercih etmediyse, o ana gelene kadar kendisi kafasında kurmuş düşünmüş kararını vermiştir,, Ne söylesem boş.. Gidenin yolu layığına açık olsun..
Kimseye dur demem yapım müsait değil, giden gider yani.
Ama aşşşırı kıl olduğum bir durum var ki sankiiim hiç yalvarmamış, dil dökmemiş böyle burnundan kıl aldırmıyor gibi davranan kişilerin aslında nasıl yapışkan insanlar olduğunu bildiğin halde orada burdaaaa şöyleee kuuul böyle afilliiii davranmaları yani bilmesek inanırız dimi
Ortada bu sonuca varmak için sebepleri var mı ona bakarım. Düzeltilmesi gereken hata varsa düzeltirim. Tüm bunlara rağmen gitmek istiyorsa ok yaydan çıkmıştır artık benim için.
Hayatımdan çıkıp gitmek isteyen insanlara dur demek benim tarzım değil. Herkesin keyfi bilir moduna girerim. Benim gözümde; gitmek isteyen bir insan kararını vermiştir ve uygulamaya geçmiştir. Burada müdehale edilecek bir şey kalmamıştır. Son noktayı koyarak defteri kapatırım.
Merhabalar… Hayatımdan çıkıp gitmek isteyenlere; dur demem, kal demem.. ah vah etmem… Gitmek isteyen gider, bende silerim. Geri de dönemez , dönerlerse ben olmam çünkü… Gitmek isteyen insanları durdurmam.. Kim nasıl istiyorsa öyle yapsın, ne onlar kaybeder ne ben..
Fevri bir karar olduğunu düşünüyor ve keşke demek istemiyorsam tekrar düşünmesini istediğimi söylerim. Ama bunu reddeder veya sonucunda aynı karara varırsa tekrar durdurmam.
Bir ara çok dedim, sonra vazgeçtim. Gitmek isteyeni dur diyerek durduramıyorsun zaten. Gitmek isteyen, o kararı verene kadar çoktan gitmiştir senden zaten.