Henüz dün gece bu konuyu sevgilimle konuşmuştuk. Üstüne bugün bu soruyu görmek hoş oldu.
Erkek arkadaşım en çok kendimden emin oluşumu seviyor. Her konuda yaptıklarım ve söylediklerimin arkadasındayım. Söylemek istediğim br şey varsa çekinmem ve gocunmam.
Vefalıyım, sadece iyi gün değil, zor gün dostuyum. Ne olursa olsun arkadaşlarımın sevdiklerimin yaninda olurum. Bana ihtiyaci olduğunu hissettiğimde yanlarında olur sorunlarını çözmeye yardımcı olur. Yeri gelir yüzlerinde tebessüm olurum. Benim pozitif enerjim ile keyifleri yerine gelir.
Ortamda sohbeti güzelleştiririm. Çok iyi tavsiye veriyorum onlara uygularlar. Şimdi en yakın arkadaşıma mesaj attım bende en çok sevdiğin özellik ne lan diye kesin küfürlü cevap vericek.
Anlayış, hoşgörü, bağışlayıcı Tabi bazı arkadaşlarım sağolsun bu saftır dedi kazığı attı da attı 😄 ben yibe de bu huyumdan vazgeçmedim çünkü huylu un huyu yine öyle huydur anlayış var yani anlayışı ben dibine kadar gösteririm, yalansız ise eğer bana gerçek anlamda şuradayım derse hesap vereceği konu yoktur orada olur kendisi. bağışlayıp affetmekte özelliğim, affedici bir yapım var sevdiğime karşı bana dürüstçe pişman olup anlatırsa hatasını anlarsa ona göre affedebilirim bende
Uyumlu olmamı severler fikirlerimi önemserler pratik zekamı kullanırlar genelde 😂 severler yani Beni sevmeyende vardır illaki 🤷🏻♀️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Mazlumları garipleri özellikle de sokak hayvanlarını korur kollarım. Güçlünün zalimin mafyanın hayranı olan karşı cins bu özelliğimden tiksinse de dostlarımi insan olduklarından bu özelliğimi beğenirler.
Normalde sakin olmama rağmen herhangi bir durumda ani bir şekilde panikle tamam sakin olun diyerek ordan oraya koşturan eli ayağına dolaşan kişinin ben olmam heralde 😂😂