Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ailem sürekli bana küfür ve hakeret ediyor napcam ben ya hergun ağlamaktan yoruldum psikolojim iyi değil napmaliyim Allah rızası için akıl verin artık 😔 son reddeye geldim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Neden böyle hissediyorsun kendinde öz eleştiride bulundun mu? Üzücü bir durum çünkü.
3yil önce t*cavuze uğradım hiç gecmiyor içimdeki burukluk ve bana bu pislik şeyi yapan insan hiçbir ceza almadan serbest bırakıldı hergun o kişiyle karşılaşmak beni kötü hissettiriyor igreniyorum kendimden
Neden ceza almadı sen rapor filan almadın mı? Genelde bu tip davalarda adli tıp raporu alınır zorlama var mi yok mu diye bakılır. Ona göre de davanın seyri değişir
Rapor vardı ama yaşım 18den büyüktü diye içeriye almadılar
Hiç alakası yok aslında. Rızan yok sonuçta ve o raporda zorlama ya da bozukluk var ise böylesi durumlarda kadının beyanı esastır. Bir tanıdığıma da erkek arkadaşı zorlama yapmış ve kendisi anında şikayetçi olmuştu. Rapor aldı ve o kişi de ceza aldı. Böylesi durumlarda anında şikayetçi olman ve o raporu alman çok önemli
Ben hemen polise gidemedim 1hafta sonra gidebildim çünkü ailem o olayın ilk gecesinde bıçak çektiler beni odaya kapattılar
İşte araya bu süreç girince hakim ya da savcının aklına neden şikayetçi olmadı o zaman sorusu geliyor. Keşke ailenin yaptığını da anlatsaydın.
Bu arada seni yermek için söylemedim, yaşadığın çok kötü bir durum, kendini kötü hissetmen de gayet normal. Bence bir uzamadan destek al ve hayata yeniden sarıl ♥️
Buna seni maruz bırakanlar düşünsün. Sen niye kendini üzüyorsun
Kimsenin umrunda değilim
Annen baban da mı yok. Sevdiklerin. Seni sevdiğini hissettiklerin vs
Onlar bana kötü hissettiriyor zaten
Neden ne yaşadın ki
3yil önce t*cavuze uğradım
yapma beee 😔😔 sen bence psikolojik tedavi al. Sana söyleyeceğim tek şey senin bi suçun olmadığı. Yapan kişi düşünsün bunu. Bi de öbür tarafı var
Benim suçum yok bu doğru ama ben hiçbir zaman hayalimdeki gibi gelinlik giyemicem mutlu bir hayatım olmicak kimse bana iyi niyetle yaklasmiyor ben bu korkuyla yaşıyorum hep olan bana oldu kimseye bişey olmadı
Böyle düşünme bence. İnsanlar şimdi cinselliği kafaya takmıyor. Millet kendi isteğiyle bekaretini kaybediyor sonra başkasıyla evleniyor. Senin rızan da yok . Böyle bak olaya. Sevmekten sevilmekten korkma. Bulursun birini normal hayatına devam et. Destek al
Kimse yokki hayatımda o olaydan sonra ben korkuyorum erkeklerden yaklasamiyorum dar pantolun mini etek falan giymiyorum korkuyorum bana kötü niyetle yaklasmalarindan hep kapalı elbiseler giyiyorum
Aslında bunun kıyafetle bi alakası yok. İran'da kadınlar yürüyen çadır gibi geziyor. Orada da oluyor tecavüz vakası. Hayatında birinin olmasını istiyorsan sosyalleşmelisin. Kendini dünýaya kapatman daha kötü olur
Ben evden bile çıkmıyorum çıkamıyorum daha doğrusu ailem cikinca o*uspusun diyor komşularla bile konuşmuyorum sosyal medyada bile arkadaşlarim yok
Bana mesaj at senin konuşmaya ihtiyacın var
Durup dururken kendinden iğrenmeye mi başladın?
Hayır
O zaman neden kirlenmiş hissediyosan onu düşün ama kirlenmek saçma bi kelime ne olmuş olursa olsun bir insan kirlenmez
Ruhum kirli ama sevdiğim adamla herşeyin ilkini yaşamak hayalimdi 😔 o hayalleri benden çaldılar
Allah şifa versin nur dağını hatirla
Neden anlatsana biraz
Bu çok derin bir mevzu sebeplerini inmek lazım
Sen bilmezsen biz nereden bilelim
Neden öyle hissediyorsun
Tecavüze mi uğradın
Evet
Zaman terse işlemiyor ne yazık ki. Sen de kendine yazık etmeyi bırakmalısın. Demesi kolay biliyorum ama aksi de faydalı değil
tecavüze uğramanda senin hiçbir suçun olmadığı gibi kendini kirli hissetmeni de gerektirecek hiçbir durum yok sakın böyle düşünme. Asıl kirli olanlar sana bunu yapanlar ve aklında bu sapık düşünceyle gezenlerdir. Kalbin temizse zaten temizsindir kirlilik cinsellikle ölçülecek bir şey değil asla
Ben acınacak haldeyim birinin gözlerinin içine bile bakamıyorum herkesten uzak yaşıyorum bazen bu hayattan gitmek istiyorum hayatıma son vererek ama ben bazı insanlar gibi vicdansiz olmak istemiyorum Allah'ın karşına kendi canını almış biri olarak çıkmak istemiyorum ama bu içinde bulundugum durum hiç geçmiyor hergun her gece aynı seyleri düşünmek beni çok yoruyor kaldıramıyorum artık
bak diyorum sana bu senin suçun değil kendini asla böyle hissetme sen yine aynısın temizsin düzgünsün kimse seni değiştiremez. sürekli aynı şeyleri düşünmeyi bırak başka şeylerle meşgul ol. emin ol bana hayat sen mutlu olmaya karar verdiğinde güzelleşir..
Babanın yerinde olsaydım onu vururdum ben
50 yıl da ceza yesem umrumda değil
Can sıkıntısı
Ne yaptın yaramazlık mınyaptın sen bakim 😃
He ufak bir yaramazlık la canım herif kız tacize uğramış mal
Nerede yazıyor ki?
Ne oldu
Yapma
Pasaklımısın ya da zina mı yaptın ne bilim
T*cavuze uğradım
Ciddimisin nasıl oldu
Ama niye bir sebebi olmalı
T*cavuze uğradım
O zaman onu bunu sana yapan hissetmeli sen değil of
Sen ciddi misin
Kimse bana yardımcı olmuyor kimse ne hissettigimi nelerle başa ciktigimi anlamiyor tek basimayim kaldıramıyorum bazı şeyleri yoruluyorum ailem bu durumdan dolayı hep eziyor bana eziyet yapıyorlar kimse evlenmez seninle diyorlar başımıza kaldın diyorlar hayat bana bu şeyleri hergun düşünduruyor migdem bulanıyor kendimden hiç iyi hissetmiyorum bir ömür bu durum devam edicek sanırım 😔
Beni yanlış anlama trol değilsen ciddiyse söylediklerin sana yol gösterebilirim
çünkü öyle
bir psikoloğa falan git biraz ilaç ve terapi gerekebilir
Git yıkan
Zor bir durum
Hm noldu